Jelenlegi hely

Várandós Esték a Milleniumi Kávéházban

december 12. (szerda)

Új havi rendszerességű programsorozat indul a Milleniumi Kávéházban, ahol szakemberek interaktív előadásait hallgathatjátok meg és beszélgethettek a témáról. Szerdán 16 órától Vilmányiné Majó Tilda, intézeti védőnő, perinatális szaktanácsadó A negyedik trimeszter, a biztonságos kötődés alapjai c. előadására várnak mindenkit. Előzetes jelentkezés szükséges!

A várandósság három trimesztere után a baba megszületésével új korszak kezdődik minden család életében, kezdetét veszi a negyedik trimeszter. Az első három hónap kihívásokkal teli időszakához kapcsolódó kérdéseket járjuk körbe a következő Várandós Estén:

  • Vajon miért nem szeretik az újszülöttek, ha leteszik őket?
  • El lehet kényeztetni a gyermekünket már rögtön az első napokban, hetekben?
  • Hogyan függ össze a magzati élet - a szülés - születés és a negyedik trimeszter?
  • Mit is jelent a biztonságos kötődés? Pólyázás vagy bugyolálás?

Ehhez az érzékeny időszakhoz rengeteg kérdés kapcsolódik, hozd el te is a tiédet, beszéljünk róla. Várlak benneteket szeretettel az általam tartott utolsó Várandós Estén a szokott helyen és időben :)

A programokon való részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. Jelentkezni a programom.szeged@gmail.com e-mail címen lehet. Csak annyit írj, hogy jönnél a Várandós Estre, hogy tudjuk hány székkel készüljünk! :)

Helyszín: Szeged, Dugonics tér 12.

A program az Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítvány szervezésében a „PrograMOM Szeged” keretein belül az EFOP-5.2.2.-17-2017-00085 számú projekt támogatásával valósul meg.

Forrás: https://www.facebook.com/events/2194181963948210/

Program időpontja: 
2018. december 12. (szerda)
16:00-tól 18:00-ig
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!