Jelenlegi hely

Babaúszás Stoller módszerrel Szegeden és Mórahalmon

Babaúszás és játékos vízhez szoktatás 3 hónapostól 3 éves korig Monok Sárával, a Stoller Babaúszó Akadémia oktatójával Szegeden a Napfényfürdő Aquapolisban, az Oázis Egészségfejlesztő Központban és Mórahalmon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben.

  • kiscsoportos órák
  • sok-sok játék, színes eszköz, dal és mondóka
  • fontos biztonsági szabályok megtanítása a kicsikkel
  • rengeteg úszástechnikai elem, a későbbi úszástanulás megalapozása
  • mozgás, finommotorika fejlesztése, mozgáskoordináció és tájékozódási képesség javítása, tüdőkapacitás növelése, izmok és kötőszövetek erősítése, immunrendszer megerősítése
  • szocializáció, (ön)fegyelem gyakorlása
  • szellemi képességek, zenei-, és ritmusérzék fejlesztése

Az oktatóról:

Monok Sára vagyok, Berci és Brúnó édesanyja. Gyermekkoromban 9 évig versenyszerűen úsztam, a víz máig az a közeg, ahol a legjobban érzem magam. Magyar és külföldi munkáim során sokat foglalkoztam különböző korú gyerekekkel. Kisfiaim szellemi és testi fejlődését látva, a vízben őket nézve számomra nem kétséges, hogy a babaúszás csodálatos dolog, a Stoller módszerért pedig tűzbe tenném a kezem! :) 

www.tengericsillagok.hu

https://www.facebook.com/tengericsillagok

monoksara@tengericsillagok.hu

0620/824-3960

 

Olvasnál a szerzőtől?

Babaúszás: trendi vagy hasznos?

"Manapság a legtöbben nagyon szélsőségesen vélekednek a babaúszásról. Vannak, akik alig várják, hogy kisbabájuk 3 hónapos legyen és vihessék az usziba. Vannak, akik keresztes hadjáratot indítanak ellene a közösségi médiában. Rengeteg jó dolgot lehet róla olvasni, de időről időre felröppennek olyan cikkek, amik elgondolkoztatják, akár megijesztik a szülőket. Monok Sárát a Tengericsillagok Babaúszás megálmodóját kérdeztük."

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!