Jelenlegi hely

Mozgásfejlesztés babáknak Szegeden - Nagy Sarolta gyógytornász

Egyik nagy érdeklődési területem a gyermekek mozgásának fejlesztése. Energiával tölt fel, ha látom, hogy egy-egy baba a terápia megkezdésével folyamatosan fejlődik, nyílik körülötte a világ, sokkal érdeklődőbb és önálló mozgásra képes lesz. 

Minél hamarabb kezdjük el a tornát, annál jobb eredményt érhetünk el

Ezért gyógytornászként nagy hangsúlyt fektetek az időben elkezdett mozgásterápiára, hiszen a pici csöppségek azért jönnek a világra, hogy izegjenek - mozogjanak, hogy új tapasztalatokat szerezzenek. Sajnos manapság egyre több olyan baba születik, akiknek megakad a mozgásfejlődése.  Ezeket az elmaradásokat számos dolog okozhatja, ezért gondolom azt, ha minél hamarabb a végére járunk az okoknak, annál hamarabb érhetünk el eredményt.

Hogyan történik a fejlesztés?

Az első alkalommal vizsgálat történik, majd az elmaradások vagy hiányosságok kezelésére egyéni terápiát kezdünk. A terápia a csecsemő agyának, így a mozgásszabályozó rendszerének aktiválásán alapszik. A gravitáció felhasználásával létrehozunk egy olyan helyzetet - egy ingert-, amiben az összetett mozgások kiváltódnak. A mozgások kivitelezése közben, erősödik a babák izomereje és a mozgások által hatunk az idegrendszer fejlődésére

Nektek, szülőknek megtanítom, hogy mit kell otthon gyakorolnotok, amit így már biztonsággal tehettek.  

További információ:

Nagy Sarolta gyógytornász: 30/347-3152

6724 Szeged, Francia u. 21. (Scoliart Gyógytorna)

www.nagysaroltagyogytornasz.hu

Facebook: Nagy Sarolta - Gyógytornász

 

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!