Jelenlegi hely

Digitális táborok Erzsébet módra

Offline játékok, kirándulás digitálisan, zene, mozgás.. szakemberek, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, pedagógusok által összeállított programjavaslatok, játékok több korosztálynak.

A Digitális Erzsébet-táborokban a szülőknek, pedagógusokna, valamint a gyerekeknek is változatos, hasznos, vidám és figyelemfelkeltő online tartalmakat készít és állít össze az iskolákon kívüli elfoglaltságokhoz az Erzsébet Alapítvány. A cél, hogy egy helyen minél több praktikumot, információt és programjavaslatot találjanak a honlapra látogatók.

Élményprogramok a neten

A program kiemelt célja, hogy a gyerekek a táboroztatási időszakon kívül is találkozhassanak élményprogramokkal, a táborok sokszínűségével, valamint az érdeklődési körüknek megfelelő online tartalmakkal. Míg a gyerekeket a kézműveskedéstől az interaktív énekórán, koncerten át az altábori csapatkiáltások gyakorolásáig rengeteg program várja addig a pedagógusoknak, óvodai dolgozóknak, szülőknek a másik irányból segítenek. Olyan írásos, illetve mozgóképes tartalmakat biztosítanak nekik,  amelyek a hétköznapok hasznos szabadidő-eltöltést segíthetik. Az oldal gyűjtőoldalként is funkcionál, mind az ismeretszerzés, mind a szabadidő és a szórakozás tekintetében.

De kinek mit?

Iskoláknak

Javaslatok élménypedagógiai és fejlesztő játékokra, tanácsok és jó gyakorlatok tárháza: ötletek a tanórán kívüli időszakokra, a szabadidő tartalmas eltöltésére beltéren és kültéren egyaránt.

Óvodáknak

A legkisebbek számára játékok gyűjteménye és gyermekdalok, versek, mondókák válogatása. Kincskeresés, virágültetés, Ringató vagy táncos mozgásfejlesztés, Mesetévé… sok-sok hasznos link és ötlet egy helyen!

Szülőknek

Tippek a szabadidő tartalmas eltöltésére. Akár családi körben, akár a gyermekek által felügyelet nélkül is végezhető elfoglaltságok. Hol? A nappalitól kezdve a gyerekszobán át az udvarig. Önbizalomerősítés játékkal, közös sütés-főzés, találóskérdések… a közös program bármi lehet. A fő, hogy együtt!

Gyerekeknek

Unatkozol? Itt nem fogsz! Játszanál? Itt találsz hasznos és tartalmas tippeket! Vidámságra vágysz? Itt szórakozhatsz! Töltsd hasznosan a szabadidődet! Nézz meg mindent, próbáld ki az összeset!

Mozdulj!

Az egész családnak szóló online tartalmak a közös mozgáshoz. A TESO-k (Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak) az ottalvós táborok idejére a gyerekek nagy tesói lesznek, és jó tesók módjára foglalkoznak testvéreikkel. Most például rengeteg rövid tornázós videón keresztül.

Gazdag tartalommal otthon is megtalálható alapanyagokból készült tárgyak videóival várja még a Legyél Kreatív! esti mese tippekkel, videókkal a Mesetér, videókkal, egyedi zenei találkozásokkal a Zene(ktek) , tippekkel, cikkekkel az online játékokról szóló menüpontok is a látogatókat. A cél egy tábor nélkül is elérhető tartalmas, izgalmas nyaralás. A felület rendszeresen frissülő saját gyártású anyagokkal, játékötletekkel és további felületekre való átnavigálási lehetőségekkel gyarapszik napról napra.

 

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Naná, hogy nincs juharszirup!

Naná, hogy nincs juharszirup!

Ha kedd, akkor palacsinta nap – hangzott szigorúan az Esőember c. filmben. És bárhol jártak, palacsintázni kellett kedden. A lányaimmal kitaláltuk, hogy nyáron mi is keddenként palacsinta napot tartunk.
Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Ma, azaz július 13-án tartjuk a Nagymamák világnapját. Bizony a nagyiknak is van világnapja! Ebből az alkalomból összegyűjtöttem 10 db retró tárgyat és édességet, melyek megidézik a gyerekkoromat és a nagymamámnál töltött csodás napokat. Ezeket látva feldereng rengeteg emlék, illatok, ízek, együtt töltött boldog pillanatok. Gondoljunk ma (is) sokat a mamikra és ünnepeljük őket! Nosztalgiára felkészülni, íme a fotók:
Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Ugrás az oldal tetejére