Jelenlegi hely

Bóbita Bölcsőde

Cím: 6750 Algyő, Kastélykert u. 15-17.
Telefon: 62/517-368

Fenntartó: Algyő Nagyközség Önkormányzat
 

A Szegedimami 2012. őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében 166 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

  A bölcsödével már korábban is volt (jó) tapasztalatunk, közel van és maximálisan gyerek (és szülő)központú. Jól felszerelt, helyben főznek, kislétszámú. Nagyon kedvesek, aranyosak a gondozónők teljes az összhang a szűlőkkel és gyerekekkel
 
A környezet családias,a gondozónők nagyon aranyosak,együttműködőek.

A csoportszobában a korosztálynak megfelelően mindenféle játék megtalálható.

Ami nagyon szuper,hogy helyben készítik el a gyerekek ételeit.

 
Valóban azért választottuk ezt a bölcsit, mert ez van Algyőn. Azonban választásunkat nem bántuk meg, és amiben tudjuk szeretnénk támogatni is viszonzásul, azért, amit ez a bölcsi nyújt a gyermekünknek.

Hogy konkrétan mit?

Elsősorban azt, hogy a gyermekünk mindennap mosolyogva megy a bölcsibe, és ragyog a szeme, amikor meglátja a gondozónőit.:))

De másra sem lehet panaszunk,

- klasszak a játszószobák, olyan fejlesztő játékokat is találtam, amit közforgalomból azóta sem sikerült beszereznem

- precíz, pontos tájékoztatást kapok szóban és írásban is a gyermekem fejlődéséről

- az étlapot szakértő állítja össze

- az alapanyagokat aznap veszik meg, és még a konyhás néni is kedves, segítőkész.

- vannak gyümölcs napok

- látom a fejlődést a gyereken, ami annak a jele, hogy foglalkoznak vele, és nem csak kiteszik az udvarra játszani

- folyamatosan újítják a játszószobák dekorációját, az évszaknak, vagy ünnepnek megfelelően

- a bölcsink jelenleg felújítás alatt, de még ezen körülmények mellett is zavartalan az ellátás, és a gyerekek nem sínylik meg

- nevelési tanácsért is fordulhatok a gondozónőkhöz, ha bizonytalan vagyok. (a szakmai tanácsok mellett, a tapasztalataikat is elmondják)

Összefoglalva: Mi még negatív dolgot nem tapasztaltunk, igaz csak szeptemberben kezdtük a bölcsit, de azt is tudni kell, hogy kislányunk csak 16 hónaposan érkezett ebbe a közegbe, és kb. 1,5 hét alatt be is illeszkedett, amihez a maximális segítséget kaptunk.

  Mindenki nagyon kedves és rugalmas. Megértőek és segítőkészek. A legtöbb intézménnyel ellentétben itt egyáltalán nincs olyan dolgozó, aki ne lenne szimpatikus. Nyugodt szívvel rá merném bízni még a szakács nénire is a lányom, mert süt róluk, hogy oda vannak a babákért, és értik is a dolgukat. A kislányom a beszoktatás alatt sem sírt egyszer sem, mikor otthagytam. Amikor pedig mentem érte, ragyogott az arca, csillogott a szeme, és látszott rajta, hogy boldog ott, a bölcsiben. Mikor elkezdtünk beszokni, rettegtem, hogy mi lesz, mikor aludnia kell majd, hiszen az ágyán kívül sehol nem volt még hajlandó aludni, de már első alkalommal is majdnem annyit aludt, mint itthon szokott. Az udvar szép, gondozott, mint a mesében. A csoportszobák tökéletesek, a játékok tömkelege fogadja a csöppségeket. Kívánni sem lehetne jobbat :) Nem mondom, hogy sok bölcsit láttam volna, de biztos vagyok benne, hogy messze az egyik legszínvonalasabb, legtöbbet nyújtó bölcsőde a Bóbita. Mellesleg renoválás és bővítés alatt áll, szóval nemsokára még szuperebb lesz, főleg, hogy a lányom majd az új szobába(szobák egyikébe?) átkerül :)

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére