Jelenlegi hely

Kapcsolat - Szegedimami

E-mail: szeged@imami.hu 
Telefon: 20/320-2161
Kedves Látogató!
 
Szeretettel köszöntelek a szegedi és Csongrád megyei családok számára létrehozott weboldalon. Ha most jársz itt először, nagy öröm számomra a "megismerkedés". Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen boldog vagyok, hogy újra „találkozunk”.
 
Kisfiam alig múlt 6 hónapos 2011-ben, amikor először találkoztam az Imami oldalakkal, melyet nagyszerű ötletnek találtam. Addigra már megtapasztaltam, hogy hány különböző helyen kell böngésznünk hasznos infókért, a nekünk szóló programajánlatokért, így örömmel vágtam bele az oldal szerkesztésébe, amelynek magam is aktív használója vagyok.
 
Már látom, a Szegedimami sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.
 
Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot kívánok!
 

dr. Regősné Oláh Zsanett

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére