Jelenlegi hely

Dél -Alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde

Cím: 6723 Szeged, Agyagos u. 40.
Telefon: 62/485-006, 70/708-6615

 
Bölcsődevezető: Rácz Andrásné
Férőhely: 72 fő

A Szegedimami 2012. őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében 166 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

  Nagyon kedvesek a gondozónők, és odafigyelők, biztonságba tudom a gyermekemet mellettük!
  Sok jót hallottunk erről a bölcsiről és be is igazolódott. Egy fantasztikus csapatról van szó. A bölcsőde vezetője kiváló szakmai tudással rendelkezik, de ami még ennél is fontosabb, közvetlen, lelkes és pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. A gondozónőkről ugyanezt tudom mondani. Türelmesek, kedvesek. Figyelemre méltó az a szeretet, ahogyan a gyerekekkel bánnak, ugyanakkor következetesek és határozottak. Nemcsak a gyerekeket, hanem a szülőket is összefogják. Emailt kapunk a fontos dolgokról és egy üzenő füzetbe leírják, hogy éppen mi történt a gyermekemmel :)! A bölcsőde jól felszerelt (tornaszoba is van), jó hangulatú (mindig az adott évszakot tükröző), tiszta (a takarítónők is nagyon odafigyelnek a gyerekre, ahogy a konyhán dolgozók is) és nagyon finomak az ételek is. Összefoglalva elmondható, hogy ha valakinek speciális igényei vannak, azt is megoldják. Ilyen szintű összefogással és a gyerek iránt való feltétlen szeretettel ez könnyebben megy. A kislányomon azt látom, hogy jól érzi itt magát :) Nagyon boldog vagyok, hogy ide jár!
 

Nem ide szerettünk volna jönni, de itt volt hely a kisfiam számára de  utólag nagyon örültem, hogy így alakult. A gondozónők miatt szeretjük ezt a bölcsit. (Kókainé Edina és Facskó Judit a mi gondozónőink.) Végtelen türelemmel és kedvességgel foglalkoznak a gyerekekkel, árad belőlük a szeretet! Rengeteg verset mondókát tanítanak nekik, csak jó dolgokat tudok mondani róluk és csak ajánlani tudom őket minden szülőnek.

Nagyon féltem két évesen másra bíznia kisfiamat, de náluk nagyon jó helye van!

Hozzászólások

Nagyon figyelmesek a gondozónők (1-es Katica csoport: Eszter és Hajni). Figyelmesek a gyerekekkel, odafigyelnek a gyerekek "sajátos" szokásaikra, igényeikre. Sok jó programot kitalálnak a gyerekeknek, illetve a családokkal közösen is. Nagyon sok mondókát, éneket tanítanak a gyerekeknek, sokat kreatívoskodnak, alkotnak, nagyon ötletes dolgokat készítenek. Nagyon pozitív számomra, hogy támogatják a gyerekeket a szobatisztaság fel, és ha be is csurog a pisi, akkor akár többször is ruhát cserélnek, és nem adnak pelust rájuk. Ami meg a legfrisebb pozitívum, hogy a Mikulás csomagba az egy darab csoki Mikuláson kívül csak gyümölcs volt, és saját készítéseű hűtőmágnes. :) Csak ajánlani tudom őket!

Mi a Pillangó csoportba járunk,nagyon elégedett vagyok a bölcsödével,családias a légkör,közvetlen a kapcsolat a gondozónőkkel.Sokféle,változatos programot szerveznek a gyerekeknek,rendszeresen vannak családi napok is,amikor a szülők is részt vehetnek ezeken a programokon.Sok mondókát,dalt tanítanak a gyerekeknek.Figyelembe veszik a gyerekek személyiségét,igyekeznek a gyerekcsapatból igazi kis közösséget teremteni.Jól felszerelt a bölcsi,van külön tornaszoba,sószoba is.Pozítivum az is,hogy a gondozónők mindenképp segítik, hogy a gyerekek minnél hamarabb szobatiszták legyenek,még ha ez kényelmetlenségekkel jár is. Annak ellenére hogy most hogy min.3 réteg ruhát kellett adni a gyerekekre azért kivitték őket levegőzni. Mi 2.éve járunk ide,csak ajánlani tudom!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Ugrás az oldal tetejére