Jelenlegi hely

Hajlat Utcai "Micimackó" Bölcsőde

Cím: 6723 Szeged, Hajlat u. 2.
Telefon: 62/478-208, 70/708-6603

 
Bölcsődevezető: Mészáros Adrienne
Férőhely: 96 fő
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében 166 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalata

RÓLUNK MONDTÁK:

  Közel van a lakásunkhoz. A dolgozók kivétel nélkül nagyon türelmesek, kedvesek. A nagyobbik gyerekünk is szeretett ide járni. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, barátságos a környezet.
  Az elsődleges, hogy a fiam imádja a gondozónénit, egyébként is mindenki nagyon kedves. A gondozónők sokat foglalkoznak a gyerekekkel, igyekeznek minél több dolgot megtanítani nekik, illetve mindig van valami program, nem unatkoznak egy percet sem.
  Szimpatikus a környezet és a gondozónők is nagyon aranyosak. Fiam nagyon megszerette a bölcsit.
  Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert nagyon kedvesek nemcsak a gondozó nénik, hanem a konyhásnénitől a takarító személyzetig Mindenki. Kis létszámúak a csoportok, a bölcsi rendelkezik saját kialakított sószobával. A csoportszobák , a folyosók kedves, szép dekorációi az egész helyet jó benyomásúvá, hangulatossá teszik. Minden csoport saját udvarrrésszel rendelkezik. A gyerekek nagyok sok alkotó tevékenységet végeznek a gondozónénik irányításával. Vörös Niki
  Mert kiegyensúlyozott, boldog a kisfiunk. Szereti a pajtásait, a gondozónőket.
  Nagyon fontos számunkra, hogy a kislányunkra ne csak vigyázzanak hanem neveljék is! Úgy érezzük ebben a bölcsődében ez az elképzelésünk megvalósul!  
  Kedvesek a gondozónők, családias, gyermekszerető légkör.
  Kedves, megbízható a gondozónőnk.Szinte minden nap lehet valami pozitív irányú változást látni a kicsi. (Étkezés, mondókák, szociális viselkedés, tisztálkodás terén.) Nyugodt szívvel hagyom ott reggelente a kisfiamat.
  Nagyon jó a hangulata a bölcsinek. A kislányunk gondozónénijei közvetlenek, kedvesek, aranyosak, teljes mértékben megbízhatunk bennük. Mindig alaposan tájékoztatva vagyunk mindenről. A csoportszobák jól felszereltek, számtalan játéklehetőség kínálkozik a gyerekek számára. Foglalkozásokat is tartanak a kicsiknek. Szerveznek családi napokat, délutánokat.
  Mióta ide járunk nagyon sokat fejlődött a kisfiúnk!Kedvesek a gondozónők.
  A gyerekekkel sok éves tapasztalattal rendelkező gondozónők foglalkoznak. A bölcsöde jól felszerelt, rendezett, tiszta.
  Minden ott dolgozó nagyon kedves, gyermekünk szereti a gondozóit és viszont.
  mert tetszik a gondozónők hozzáállása a gyerekekhez és a szülőkhöz 
  A gondozónők kedvesek és figyelmesek a gyerekekkel. A környezet nyugodt és rendezett. A beszoktatást nagyon megkönnyítették a Zsebibaba csoport gondozói. Figyelnek a gyermekek egyéni ritmusára és megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni pl: ha valaki lassabban eszik akkor őt ültetik először asztalhoz és hagynak arra időt, hogy ő is nyugodtan megegye az uzsonnát vagy az ebédet. Sokat mondókáznak a gyerekekkel ami szembetűnő fejlődés volt nálunk. Nekem egy szempont volt, hogy jól érezze magát a gyerek és szeressen oda járni ez maximálisan teljesült!! :-)  
  Már első alkalommal nagyon kedves volt a bölcsőde vezető és a többi munkatárs is. Házak között van, forgalomtól messze. Segítőkészek. Nagyon kedvesek a gondozónők, tényleg foglalkoznak a gyerekekkel. Nagyon sokat fejlődött a gyerek, amióta ebbe a bölcsibe jár.
  Kedvesek a gondozónők, rendezett az udvar, a szobák.
  Tapasztalt és kedves gondozónénik gondoskodnak a bölcsisekről. Mindenkinek mindig van egy kedves szava az emberhez. Jó a kommunikáció a szülők és az intézmény között. Odafigyelnek az apró részletekre. Tiszta, csendes környezetben fejlődhetnek a kicsik, a gondozónénik pedig odafigyelnek arra, hogy rendszerető, tisztelettudó gyermekeket neveljenek. 
  Jól felszereltek a csoportszobák, közel is van a lakhelyünkhöz és kedvesek a gondozónők.
 
Számos okból szeretünk a Hajlat utcai Bölcsődébe járni:

1) mert már külsőre is tetszetős: rendezett a környezete, kellemes az udvara. A csoportszobák tágasak, fényesek.

2) mert jól felszerelt: van sószoba, Dévény-tornás szoba

3) mert rengeteg modern, készségfejlesztő játékot rejtenek a polcok a csoportszobákban, és az udvar is.

4) mert kedvesek, mosolygósak, türelmesek a gondozónénik, sőt, még a gazdasági dolgozók és a konyhás nénik is, ezért félelem nélkül, örömmel tipeg végig az ember gyereke a folyosón.

5) mert a festéstől a hangszerekkel történő zajkeltésig sokféle tevékenységgel foglalkozhatnak a törpék a nap folyamán, így hamar és tartalmasan eltelik az idő.

Összefoglalva tehát, az ember gyereke nyugodtan engedi el a szüleit az unalmas, szürke dolgozóba, ha ide járhat.

  Jól felszerelt bölcsi,és nagyon kedves,és segítőkész mindenki, de főleg a dadák.
  Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni mert nagyon aranyosak a gondozónők.Minden gyerekre odafigyelnek!Jó programjaik vannak!Rendezett sz udvar és sokat vannak a friss levegőn!
  Meg vagyunk elégedve a gondozónőkkel, gyermekünk nagyon szereti őket. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, játékosan tanítgatják őket. A bölcsi környezete is nagyon tetszik, biztonságos és nagyon jól felszerelt. A bölcsi által szervezett programok is fantasztikusak.
  Meg vagyunk elégedve a bölcsöde szolgáltatásaival, felszereltségével és a gondozónők munkájával.
  a legfontosabb, hogy a kisfiam minden reggel örömmel megy a bölcsődébe, és ez nekem, nekünk mindent megér. Szereti a gondozónőket és a csoport társait is. A fejlesztés már az első hónapban észrevehető volt a kisfiamon, azóta is folyamatosan tanul, és közli is velünk.
  Kedvesek a gondozónők. sok családi program van.
  Kedvesek,türelmesek szakmailag jól felkészültek a gondozónők.Kellemes a légkör az egész bölcsődében.Külön programokat is szerveznek a gyerekeknek.Nagyon szeret ide járni a kisfiam. 
  Mikor kislányom bölcsibe kezdett járni,gyorsan és könnyen beszokott,hála a gondozóknak.Nagyon kedves a személyzet,a vezetőség,mindig van egy kedves szavuk mindenkihez.Gyermekemet nyugodt szívvel hagyom itt, a tapasztalt,türelmes,felelősségteljes gondozókra,akiktől nap mint nap sokat tanul(mondókák,dalok,viselkedés),és látom,hogy szeretik a gyerekeket.Mióta ide járunk ,kislányom nagyon sokat fejlődött és számomra nagyon fontos,hogy kiegyensúlyozott az élete,szeret bölcsibe járni.Köszönjük munkájukat!
 
Nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész volt a bölcsődevezető. A bölcsődében a gyermekek érdekei vannak maximálisan szem előtt tartva. A bölcsőde környezete (udvar, csoportszobák)jól felszereltek. Nagyon jó híre van a bölcsődének (rendezvények, programok) és még a legközelebb is van a lakhelyünkhöz. Az elvárásainknak megfelelően minden úgy van, ahogy elképzeltük és vártuk, így teljesen meg vagyunk vele elégedve. 
  Maximálisan elégedettek vagyunk a bölcsivel. A környezet nagyon családias,a csoportszobák jól felszereltek. Az ott dolgozók odaadással és nagy szeretettel és türelemmel gondozzák ill. foglalkoznak a gyerekekkel. Láthatóan nem csak vigyáznak rájuk, hanem nevelik is őket. Amióta kislányunk odajár nagyon sokat fejlődött minden téren. Tetszik, hogy van őszi ismerkedő, farsang szülinap névnap megünneplése stb.   
  Közel van a lakóhelyünkhöz, a nagyobb gyermekem is ide járt és jó tapasztalataim vannak mind a bölcsi környezetével, mind a nevelőnők hozzáállásával, gyerek odafigyelésükkel kapcsolatban.
  Azért,mert nagyon kedvesek a gondozónők.
  Kedvesek a gondozónők, énekelnek, mesélnek a gyerekeknek.
  Nagyon szerettük a gondozónőket, a gyerekek nagyon jól érzik ott magukat.
  A lányom imád ide járni,mintha otthon lenne.Felszabadult,boldog kisgyermek.Felkészült,képzett kisgyermeknevelők óvják,szeretik,terelgetik,nevelik!!!:-)
  Nagyon kedves és segítőkész minden dolgozó az egész bölcsődében.
  Kedvesek a gondozónők és nagyon jól felszerelt a bölcsi. Igazán családias hangulatú.
  Már a legelső látogatásnál mind a bölcsődevezető mind a gondozónők nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Ráadásul a bölcsőde útba eset a munkahely felé. Szász Sarolta
  A gondozónénik kedvesek és segítőkészek. A csoportszobák jól felszereltek. Ha az időjárás megfelelő, sokat vannak kinn a gyerekek a szabadban.
  Mert nagyon kedvesek a gondozónők és a többi dolgozó is nagyon kedves:takarítók, konyhás nénik,irodai dolgozók.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére