Jelenlegi hely

Kölyöksziget Bölcsőde

Cím: 6725 Szeged, Szabadkai út 18.
Telefon: 62/567-177, 62/421-477

Intézményvezető: Tatár Zsuzsanna
Fenntartó: PICK Gyermeknevelési Alapítvány

Hozzászólások

Azért szeretjük a Pick Bölcsit, mert kedvesek a gondozók, igazi minőségi foglalkozásban van részük a gyerekeknek. Jó a koszt! A kisfiam egy hónap alatt 1 kg-ot hízott! :) Amikor csak lehet, kint vannak a szabad levegőn. Kicsi a létszám. Hagyok a többieknek is dícsérnivalót.

Kislányom rengeteg mondókát, dalt tanul, melyeket otthon is folyamatosan mond, énekel. Sokat foglalkoznak, játszanak a gyerekekkel. Sok kézügyességi foglalkozás van. Önállóságra nevelik ezen kis csöpségeket.

A tökéletes bölcsőde! A gondozók aranyosak,kedvesek, segítőkészek! Az udvar rendezett, tiszta.   A csoportszoba nagyon felszerelt! Nyugodt lehetek a lányom jó helyen van! Örülök,hogy ide járunk! 

Csak jót tudok mondani a Pick Bölcsiről! Nagyon kedvesek és lelkiismeretesek a kisgyermeknevelők. A gyerkőc napról napra fejlődik és tanul. Sokat énekel, mondókázik, javult a kézügyessége, beszédkészsége. Kisfiunk szeret a bölcsibe járni, minden reggel mosolyogva szalad be a csoportszobába, és délután lelkesen meséli az aznap történteket. Nagyon örülünk, hogy ilyen jó bölcsit választottunk! Köszönjük szépen a törődést Zsuzsikának, Briginek, Mesinek és Nellikének!

A környezet szép. Gyermekszerető kisgyermeknevelők foglalkoznak a picikkel. Teljes körű tájékoztatás jellemzi a bölcsődei szolgálatatást.

Nagyon jól érezték a gyerekek magukat a bölcsiben.

Pick Bölcsődében a kisgyermeknevelők szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel.  Sokat játszanak énekelnek,verselnek tornáznak, kézműveskednek. Ami fontos számomra, sokat mesélnek és a gyerekekkel könyvet nézegetnek. Mindenkinek ajánlani tudom. Ha ide viszitek a gyereketeket nem bánjátok meg.

Tágas csoportszoba,szépen kialakított környezet, vidám dekoráció. Valóban kis létszámú csoport,ami szerintem a legfontosabb. Minden kérésünk meghallgatásra került. Zsuzsika szeretünk! Az egész család nevében köszönjük az áldozatos odafigyelést és gondoskodást!

Családias a légkör, Zsuzsi néni egy tündér, és a két masik gondozónénink is figyelmes, gyermekszerető, lelkes. A felszereltség átlag feletti, az óvodai beszoktatás is része a bölcsőde napjainak, ha az oviba helyben megy a gyermek tovább. Nagyon szeretjük, kisfiam pillanatok alatt bessokott, nagyobb gyermekem is ide járt, most nagycsoportos a pick oviban. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére