Jelenlegi hely

Anya-lánya ékszer ötletek, ha valami maradandót kerestek!

Nincs is annál jobb, amikor a lányunkkal együtt ki tudjuk fejezni az összetartásunkat. Ezt sokan sokféleképpen oldják meg, ám a legjobb ajándék mégis az a csemeténk felé, ha egy olyan ékszer párossal lepjük meg magunkat és őt, amelyek örök életre szólnak. A következőkben erre adunk pár tippet.

Összetartozó páros medálok és ékszerek

Az összetartozást jelző páros ékszer olyan komplett egyedi nyaklánc is lehet, aminek szimbolikája csak ránk jellemző, vagy olyan szöveget, szót tartalmaz, amire mindketten szívesen emlékszünk. Mint egy kis közös titok, amit csak ketten értünk és ismerünk. Lehet akár a becenevünk, a keresztnevünk kiegészítve, például a kedvenc közös hobbinkra utaló figurákkal. Ezek a kedves kis ékszerek diszkréten viselhetőek, ezért a lányunk még felnőtt korában is anélkül tudja viselni, hogy azt túlzónak érezné. Az ilyen anya-lánya ékszerekből aranyat és ezüstöt is választhatunk, attól függően, mi az ízlésünk. 

Gyöngykarkötők

Még akár előrevásárolt gyöngyökből is készíthetünk mi magunk karkötőket, amelyeket a kislányunkkal közösen fűzünk fel. Választhatunk üveg, ásvány, fém és még fa vagy kagylógyöngyöket is arra, hogy megalkothassuk a kedvenc anya-lánya karkötőinket. Ezek az ékszerek így teljesen a saját ízlésünkre szabva készülhetnek. Olyan színeket és formákat választhatunk, amely nekünk tetszik, ráadásul mi készíthetjük el magunknak. Ám akár válogathatunk is a különféle, már előre kész karkötők között a megfelelő ékszerboltban.

Gravírozások

A gravírozott ékszereket sokan kedvelik, mert diszkrétek és teljesen egyedi üzenetek kérhetőek rájuk. Például egy szép gravírozott karkötő örök emlék maradhat, ráadásul olyan üzeneteket is gravíroztathatunk az ékszerbe, ami csak egymásra jellemző. A gravírozott karkötő kifejezetten azok számára lehet ideális választás, akik a nyakláncukat gyakran váltogatják, viszont nem bánnak egy olyan állandó karkötőt, ami az ő nagyszerű anya-lánya kapcsolatukról szól. Stílusos és modern kialakítása pedig mindenféle öltözékhez remekül megy, ami miatt nem kell levegyük a karkötőt még akár az elegáns eseményeken sem.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére