Jelenlegi hely

Anya-lánya ékszer ötletek, ha valami maradandót kerestek!

Nincs is annál jobb, amikor a lányunkkal együtt ki tudjuk fejezni az összetartásunkat. Ezt sokan sokféleképpen oldják meg, ám a legjobb ajándék mégis az a csemeténk felé, ha egy olyan ékszer párossal lepjük meg magunkat és őt, amelyek örök életre szólnak. A következőkben erre adunk pár tippet.

Összetartozó páros medálok és ékszerek

Az összetartozást jelző páros ékszer olyan komplett egyedi nyaklánc is lehet, aminek szimbolikája csak ránk jellemző, vagy olyan szöveget, szót tartalmaz, amire mindketten szívesen emlékszünk. Mint egy kis közös titok, amit csak ketten értünk és ismerünk. Lehet akár a becenevünk, a keresztnevünk kiegészítve, például a kedvenc közös hobbinkra utaló figurákkal. Ezek a kedves kis ékszerek diszkréten viselhetőek, ezért a lányunk még felnőtt korában is anélkül tudja viselni, hogy azt túlzónak érezné. Az ilyen anya-lánya ékszerekből aranyat és ezüstöt is választhatunk, attól függően, mi az ízlésünk. 

Gyöngykarkötők

Még akár előrevásárolt gyöngyökből is készíthetünk mi magunk karkötőket, amelyeket a kislányunkkal közösen fűzünk fel. Választhatunk üveg, ásvány, fém és még fa vagy kagylógyöngyöket is arra, hogy megalkothassuk a kedvenc anya-lánya karkötőinket. Ezek az ékszerek így teljesen a saját ízlésünkre szabva készülhetnek. Olyan színeket és formákat választhatunk, amely nekünk tetszik, ráadásul mi készíthetjük el magunknak. Ám akár válogathatunk is a különféle, már előre kész karkötők között a megfelelő ékszerboltban.

Gravírozások

A gravírozott ékszereket sokan kedvelik, mert diszkrétek és teljesen egyedi üzenetek kérhetőek rájuk. Például egy szép gravírozott karkötő örök emlék maradhat, ráadásul olyan üzeneteket is gravíroztathatunk az ékszerbe, ami csak egymásra jellemző. A gravírozott karkötő kifejezetten azok számára lehet ideális választás, akik a nyakláncukat gyakran váltogatják, viszont nem bánnak egy olyan állandó karkötőt, ami az ő nagyszerű anya-lánya kapcsolatukról szól. Stílusos és modern kialakítása pedig mindenféle öltözékhez remekül megy, ami miatt nem kell levegyük a karkötőt még akár az elegáns eseményeken sem.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére