Jelenlegi hely

Épp a gyerekszobát újítjátok? Erre figyeljetek oda!

Akármilyen felújításba is kezdünk, az mindig óriási munka lehet, ha nem megfelelően készülünk elő rá. Ezért érdemes pár apróságra odafigyelnünk akkor is, ha épp a gyerekszoba kerül felújításra.

A dizájn alapos megtervezése is fontos

A tervezés sosem felesleges folyamat, pláne ha a gyermekünk szobájának kinézetéről van szó. Már akár hónapokkal előre elkezdhetjük az ötletelést, ami segít a költségvetés kialakításában is. A dizájn pedig akkor a legjobb, ha időben nekiállunk, hiszen hetekkel később teljesen más lehet a véleményünk az egészről. Ezért nem árt alaposan ráfeküdni a témára, ahogyan a megfelelő eszközök beszerzésére sem.

Készítsünk pontos költségvetést

Érdemes akár heteket is rászánni arra, hogy alapos költségvetést készítsünk. Az internet világában pedig ez már nem olyan bonyolult. Listázzuk ki az áruházak kínálatát és jó előre keressük ki, hogy mit hol tudunk beszerezni, illetve milyen árakon. Ezzel elejét vehetjük annak, hogy a művelet alatt kellemetlen meglepetés érjen minket a kiadások miatt.

Mi állunk neki a munkának, vagy megkérünk egy szakembert?

Nagyon nem mindegy, melyik opciót választjuk. Előbbi esetben bizony számba kell vennünk, hogy milyen eszközeink vannak a felújításhoz. Ha csak egy festés hiányzik, akkor könnyű dolgunk lehet, viszont még ekkor sem érdemes megfeledkeznünk a kényelmes és összekoszolható öltözékről. A munkás póló lehet egy használt felső is, amit már nem viselnénk sehová, de akár be is szerezhetünk egyet, ha épp nincs kéznél ilyen. A kedvenc felsőnkben viszont semmiképp ne akarjunk még egy apróbb festésbe se belekezdeni, sokféle festék és anyag ugyanis egyáltalán nem jön ki a textilből.

Ha komolyabb átalakítást akarunk, akkor mindenképp beszéljünk szakemberrel!

Ha a gyerekszoba átalakítása komolyabb munkálatokat is igénybe vesz, akkor mindenképp el kell gondolkodni egy szakember segítségén. Például a falak kiverése, egy új ablak cseréje már balesetveszélyes is lehet, amihez nem árt a komolyabb eszközök bevetése, de még a munkavédelmi bakancs sem. Ezért ha otthon nem áll ilyesmi rendelkezésre, akkor inkább hívjunk egy profi szakembert. Ha pedig még ezek után is mi szeretnénk nekivágni a felújításnak, mindenképp gondoljunk a biztonságunkra elsősorban.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére