Jelenlegi hely

Februártól Fitt Délutánok Gut Gabival – motivációs előadás és alakformáló torna Szegeden a Science Hotelben

Szeretsz pozitív légkörben, mosolygós emberek között lenni? Feltöltenek az erőt adó, inspiráló gondolatok? Szeretsz mozogni? Szereted a zene lüktetését és a tömeg motiváló erejét, lendületét érezni? Szeretnéd mindezt, de gyerkőc mellett nem tudod megoldani? Hozd magaddal őt is ingyenes Fitt-Kid játszóházunkba. Ez a Fitt Délután Neked szól!

„Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem...
Ezért kell naponta megmártózni benne.” (Zig Ziglar)

Mi vár rám? / Mire számíthatok?

Elgondolkodtató, lélekemelő, hasznos gondolatok és eszközök, amik feltöltenek és hatékony alakformáló torna, ami formásabbá és magabiztosabbá tesz! Ha beépíted ezeket (vagy csak egy részét) az életedbe, hatékonyabb, harmonikusabb, eredményesebb és elégedettebb leszel, mint amilyen most vagy.

A program első részében a motivációs előadásomon a több, mint 30 évem tapasztalatát szeretném megosztani Veletek. Az én szelekcióm alapján kiválasztott 25 könyv mondanivalóját, gondolatát, olyan eszközöket, amelyek segítenek abban, hogy boldogabbá váljon az életetek.

„Ma kezdődik életed hátralevő része. Hozd ki hát belőle mindazt, ami benne van."
(Charles Dederich)

A délután második felében  – szünetben történő átöltözés után - egy szuper alakformáló tornán éljük át együtt a mozgás örömét. A lelki töltődés után jöhet a testi feltöltődés.

És ha mindehhez kedvet kaptál, de azt gondolod, hogy Te még ilyen programra nem tudsz eljönni, mert túl kicsi(k) a gyerek(ek), akkor most biztosan nagyon fogsz örülni.

Akárcsak a Gut Gabi Fitt-forma csoportos tornákon, a Fitt Délutánokon is díjmentes játszóházban várjuk sok szeretettel a gyermekedet is, akivel szakképzett óvónő foglalkozik addig, amíg Te testileg-lelkileg feltöltődsz. Mert gyerekkel, gyerek mellett sem lehet akadály az, hogy magaddal is foglalkozz! A Gut Gabi csoportos tornák és a Fitt Délutánok is megteremtik annak a lehetőségét, hogy többé ez se lehessen kifogás!

Nálam „gyermekfelügyelet” nem létezik, a játszóházban valóban foglalkozunk a gyerekekkel: játszunk, olvasunk, a nagyobbak kreatív foglalkozásokon ügyeskedhetnek. Így a szülőnek egy következő alkalommal biztosan nem kell nyaggatni a gyermekét, hiszen Ő is alig várja majd, hogy újra Fitt-forma torna vagy Fitt Délután legyen.

Miért érdemes eljönnöd a Fitt Délutánra?

  • mert rengeteg időt takarítasz meg.
  • mert úgy jutsz információhoz, hogy közben jól érzed Magad.
  • mert ha beépíted az életedbe az előadáson elhangzottakat, eredményesebb, kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb és elégedettebb leszel, mint amilyen most vagy.
  • mert nem csak lelkileg, de testileg is feltöltődsz.
  • mert a játszóházban gyermekedet is szeretettel várjuk.
  • mert gyönyörű, igényes környezetben, pozitív légkörben lehetsz.

Kérdések, amik Benned is felmerülhetnek

1. A motivációs előadás tréning jellegű? Szerepelni is kell?

Nem, nem kell szerepelni! Ez a délután Rólad szól. Nem kellemetlen érzéseket, hanem pozitív töltést szeretnék adni Nektek. Van, aki szeret szerepelni és van, aki nem. Az előadáson nincsenek olyan helyzetek, feladatok, amik mindenki előtti szereplést igényelnek, maximum a melletted ülővel tudsz gondolatot cserélni halkan, suttogva.

2. Én rendszeresen olvasok, milyen pluszt tud adni ez a délután nekem?

Én nap mint nap olvasok. Van, hogy egy könyvet többször is újra előveszek. Mindig találok benne valami újat. Ha mástól hallod a gondolatokat, más tapasztalattal, habitussal, plusz gondolatokkal, sokszor tud pluszt adni. Érdekes lehet, hogy ki hogyan éli meg és dolgozza fel az egyes helyzeteket, milyen eszközöket használ, hogyan segített Neki. Lehet, hogy egy könyvet elolvasunk, de nem fog meg, nem érint meg, nem találjuk benne azt, ami előrébb viszi a mi életünket, azt, ami segít nekünk. Sokszor más szemüvegén keresztül hallva ezeket a gondolatokat, jobban tudunk azonosulni a problémákkal és rátalálunk a saját megoldásainkra is.

3. Én már sok motivációs előadáson voltam, neves előadóknál. Téged még nem ismerlek. Miben más a Te előadásod?

Sok előadó van és ez nagyon jó dolog. Sokfélék vagyunk, sokféle élettapasztalattal, lendülettel, kommunikációs készséggel, mosollyal, szeretettel és célokkal, elhivatottsággal. Miben más az én előadásom? Tőlem. Attól, amilyen én vagyok, ahogyan én látok és értelmezem, használom a könyveket, gondolatokat, eszközöket.  Attól, ahogyan élek, amit megéltem az életemben, akivé váltam.  Attól más, hogy számomra a gyermekek is ugyanolyan fontosak, mint az, hogy minőségi időt adhassak Nektek akár a tornákon, akár a Fitt Délutánokon. Hitelesnek tarom magam abban, amit csinálok. Mert én így élek. És ezt szeretném közvetíteni Nektek, hogy bármi is történjék, bármilyenek is legyenek a jelenlegi körülmények, igenis mindig meg lehet találni azokat a pozitív dolgokat mindenben, amik előre visznek, amik értünk vannak, amik értelmet adnak. Amitől tudatosan és igazán minőségi életet élhetünk! És ami nagyon fontos - és ebben is más - mindez gyerekkel, gyerek mellett is működik!

4. Nehéz időszakot élek meg az életemben. Ha ott mindenki mosolyog, nem fogom rosszul érezni magam?

A pozitív légkör, az elgondolkodtató mondatok, az eszközök mind Neked is megoldást jelenthetnek. Van, aki szárnyal a boldogságtól, mert jól érzi magát, csinos és kiegyensúlyozott. De van, aki nagyon nehéz lelki teherrel jön el, mert szüksége van arra, hogy ne otthon őrlődjön a saját gondolataival és problémáival, hanem tegyen valamit azért, keresse a lehetőségét annak, hogy ebből kitörjön. Az előadáson mindig vannak olyan meghívott édesanyák is, akik saját tapasztalataikat osztják meg és sokszor ez is erős motiváció lehet, bármi is a problémád jelenleg. Látva, hallgatva mások példáját, sokszor könnyebben megtaláljuk saját megoldásainkat. Lehet, hogy elérzékenyülsz, és abban is biztos vagyok, hogy találni fogsz Te is egy olyan mondatot, amiért úgy állsz majd fel, hogy érdemes volt eljönnöd.

5. A gyermekem hol lesz az előadás alatt?

A gyerekek is a konferencia teremben lesznek velünk együtt, a terem egyik felében. Így láthatod is a gyermeked és Ő is Téged.

6. Három gyermekem van, mind vihetem?

Igen, szeretettel várjuk Őket is.

7. Hány éves kortól vihetem a gyermekem?

Három éves kortól szoktuk javasolni. Vannak édesanyák, akik nagyon kreatívan megoldják és már a 7 hónapos kisManót is elhozzák magukkal úgy, hogy a nagyobb testvér végig ott marad vele.

8. Milyen ruhában menjek?

Amiben jól érzed magad. Szünetben át tudunk öltözni a tornához, arra kényelmes sportcipő és sportruha, törölköző szükséges.

9. Mit vigyek magammal?

Az előadáson ha jegyzetelni szeretnél, biztosítunk jegyzetlapokat és tollat is.A tornához törölközőt hozz magaddal. Ásványvizet is mi adunk.

10. Mikor lesz a Fitt Délután?

Február 10-én, szombaton 14-17 óráig.

Téma: 7 igazság Veled kapcsolatban

11. Hol van a Fitt Délután?

Science Hotel Szeged, Petőfi Sándor sgt. 17.

12. Mennyibe kerül?

Koránkelő kedvezménnyel február 1-ig 3.200 Ft, február 2-től 4.200 Ft.

13. Kell rá előre regisztrálni? Hol tudok jelentkezni?

Igen, a  Fitt Délután regisztrációhoz kötött. Jegyek elővételben kaphatók  szombatonként a csoportos edzéseken. Szegeden az Arany János Általános Iskolában minden szombaton  9.00-10.30-ig vannak Fitt-forma csoportos tornák.

További elérhetőségek

Ahhoz, hogy a legjobb formánkat hozzuk, az testi –lelki-értelmi-és érzelmi egyensúlyra kell törekednünk. Miért olyan fontos ez? Mert ahogyan az egyik területen teljesítesz, hatással van a másik háromra. Ebben segítenek a Fitt Délutánok!

Akárcsak egy autónak, Neked is rendszeres „ karbantartásra”, „olajcserére” van szükséged. Vagyis szünetet kell tartanod, hogy feltöltsd magad! Időt kell szánnod a pihenésre, arra, hogy egy kicsit kiereszd a gőzt, hogy kényeztesd magad azért, hogy utána egy sokkal türelmesebb, mosolygósabb, kiegyensúlyozottabb anya, társ, NŐ tudj lenni tele célokkal, tervekkel, élettel!

Add meg magadnak az időt, ami Neked is jár! A Fitt Délutánok Neked, Rólad, Érted szólnak. Legyen ez a TE „énidőd" is!

Szeretettel várlak!

  • Mikor? Február 10-én, szombaton 14-17 óráig
  • Hol? Science Hotel Szeged Petőfi Sándor sgrt. 17.
  • Téma: 7 igazság Veled kapcsolatban
  • Ára: koránkelő kedvezménnyel február 1-ig 3.200 Ft, február 2-től 4.200 Ft (A Fitt Délután regisztrációhoz kötött. Jegyek elővételben kaphatók  szombatonként a csoportos edzéseken.)

További elérhetőségek:

E-mail: info@gutgabi.hu

Telefon: 06-70-9424443

Fitt-forma- Neked, Érted, Rólad szól!

Gut Gabi

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére