Jelenlegi hely

A hajnövesztés egyszerűbb annál, mint ahogy azt a legtöbben hiszik

Ki ne vágyna dús, egészséges, ragyogó hajkoronára? És ki akadályozhatná meg mindennek a megvalósítását?

A ritkulás nem ritkaság!

A sokak által túlságosan jól ismert ritka haj egyáltalán nem ritkaság. Fontos ezt kiemelni, mert a legtöbben magányosnak, sőt szerencsétlennek érzik magukat, amikor a hajuk ritkulását tapasztalják. Természetes, hogy senki sem örül egy ilyen fejleménynek, de totális elkeseredésre semmi ok. Egyrészt ez a probléma világszerte százmilliókat érint. Ami azt jelenti, hogy mindenki közvetlen környezetében akad, aki ezzel a gonddal küzd. Másrészt ma már többféle megoldás is elérhető, amelyek hozzájárulhatnak a további ritkulás elkerüléséhez.

Az egyik legalapvetőbb jó tanács a témában a megfelelő frizura kiválasztása. Sokan erre az egy mondatra úgy néznek, mint valamire, ami nem is illik a képbe. Pedig elég csupán pár pillanatra beleérezni, és azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy amennyire magától értetődő, annyira kevesen alkalmazzák. Pedig egy optimális fazon még a legerősebb ritkulást is képes elrejteni. Ez nem azért jó hír, mert a cél a titkolózás vagy az önbecsapás. Korántsem. Aki tisztában van azzal, hogy a hajkoronája milyen állapotban van, felelősen dönthet a további lépésekről. Amelyek ráadásként abszolút fájdalommentesek, ugyanakkor nem nélkülözik a sikereket!

Mennyire fontosak az aprónak tűnő részletek?

Elképesztően. De úgy is mondhatnánk, hogy elképzelhetetlenül. Ugyanis kevesen tudják, hogy a vágyott hajnövesztő eszköz elsősorban a kezükben van. Hogy mire gondolunk? Arra, hogy a megfelelő rendszerességű és minőségű ápolás, a hajvégek vágása, gondozása, az ideális fésű használata vagy éppen a hajfestékek odafigyelésen alapuló megválogatása csodákra képesek. Külön-külön is, de így egyben meg különösen. Miközben a gyakorlat azt mutatja, hogy ezekre az egyszerű, bármikor alkalmazható lépésekre a legtöbben nem is számítanak. Pedig még mielőtt a különböző szerek vennék át az irányítást, lényeges saját kézben tartani a hajregeneráció folyamatát.

A fotó forrása:

YuriyZhuravov / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére