Jelenlegi hely

Hogyan lehet Neked is egyedi dekorfalad, amit minden ismerősöd megcsodál?

Miben más a dekorfal, mint egy hagyományos festés vagy tapéta? Hogy lehet Neked is a saját lakásod/házad, vagy üzleted stílusához illő egyedi dekorfalad, amit minden ismerősöd megcsodál?

Mi is az a dekorfal?

Dekorfestékkel vagy dekorglettel készült falak esetében beszélünk dekorfalról. Funkciójuk, hogy egyedibbé, exkluzívabbá tegyenek egy helyiséget. Fókuszpontot alakítanak ki, legyen az szoba, iroda, üzlethelyiség. Általában egy falat vagy falrészletet és nem egy teljes helyiséget szokás így díszíteni.  Modern, romantikus, rusztikus, ódon stílusú falak készíthetőek így, az egyedi igényektől függően.

A dekorfestétek szinte végtelen színvariációban fellelhetőek: csillogó, fényes, bársony hatásúakat is találunk.

A dekorglettekkel pedig márvány, beton hatás is imitálható, illetve 3D stencilekkel strukturált felületeket lehet kialakítani.

A berendezés színéhez, a megrendelő ízléséhez igazodva végtelen lehetőséggel, csodálatos, egyedi felületek alakíthatóak ki; aminek érdekessége, hogy a fényviszonyoktól függően napközben változik a falfelület látványa. Ilyet hagyományos festékkel, illetve tapétával nem érhetünk el.

Hogyan történik a megrendelés és kivitelezés?

Ha valaki felveszi velem a kapcsolatot, elsősorban e-mailben elküldök egy adatkérő lapot, hogy minden szükséges információ a rendelkezésemre álljon. Ha az ügyfél még nem biztos abban, hogy mit szeretne, egyeztetünk, közösen ötletelünk, tervezünk.

Ezután elkészítem az ajánlatot, ami ha elfogadásra kerül, egyeztetünk a kivitelezés idejéről. Általában két napot vesz igénybe a munka a dekorglett réteg száradási ideje miatt. Ha nem egy teljes helyiségben van szükség falra, akkor jelentős kosszal sem jár, illetve tisztán adom át a területet a munka végeztével.

Mennyibe kerül?

Az árak a felhasznált anyagok minőségétől, a rétegek számától stb. függnek. Egy hagyományos falfestéktől, tapétától valóban költségesebb, de egyedi, a berendezéshez illeszkedően készül. A kivitelezése szakértelmet, gyakorlatot igényel.

Az árat nagyon sok minden befolyásolja: a fal állapotától a felhasznált anyagokon át, a fal méretéig. A megadott adatok, képek, igények beérkezése után egyedileg készítem el az ingyenes ajánlatot.

Hol találsz meg, ha szeretnél egyedivé tenni az otthonod?

Berkesné Szabó Andrea vagyok. Eredetileg védőnő a foglalkozásom, majd közös képviselőként dolgoztam a férjemmel, de két éve rabul ejtett az egyedi faldekorációk világa.

Elsősorban rusztikus falakat szeretek készíteni 3D stencillel és festékelmosással, ami különleges és egyedi hangulatot és mintákat képez a falon. Minden napszakban és fényviszonyok között más az adott fal. A variációk végtelenek. Szeretem, hogy ahogy nincs két egyforma ember sem, a falakat, mintákat is egyénre szabottá tehetjük.

Képek forrása: Rustic photo,

Berkes Andi Art- Faldekor

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére