Jelenlegi hely

Hogyan lehet Neked is egyedi dekorfalad, amit minden ismerősöd megcsodál?

Miben más a dekorfal, mint egy hagyományos festés vagy tapéta? Hogy lehet Neked is a saját lakásod/házad, vagy üzleted stílusához illő egyedi dekorfalad, amit minden ismerősöd megcsodál?

Mi is az a dekorfal?

Dekorfestékkel vagy dekorglettel készült falak esetében beszélünk dekorfalról. Funkciójuk, hogy egyedibbé, exkluzívabbá tegyenek egy helyiséget. Fókuszpontot alakítanak ki, legyen az szoba, iroda, üzlethelyiség. Általában egy falat vagy falrészletet és nem egy teljes helyiséget szokás így díszíteni.  Modern, romantikus, rusztikus, ódon stílusú falak készíthetőek így, az egyedi igényektől függően.

A dekorfestétek szinte végtelen színvariációban fellelhetőek: csillogó, fényes, bársony hatásúakat is találunk.

A dekorglettekkel pedig márvány, beton hatás is imitálható, illetve 3D stencilekkel strukturált felületeket lehet kialakítani.

A berendezés színéhez, a megrendelő ízléséhez igazodva végtelen lehetőséggel, csodálatos, egyedi felületek alakíthatóak ki; aminek érdekessége, hogy a fényviszonyoktól függően napközben változik a falfelület látványa. Ilyet hagyományos festékkel, illetve tapétával nem érhetünk el.

Hogyan történik a megrendelés és kivitelezés?

Ha valaki felveszi velem a kapcsolatot, elsősorban e-mailben elküldök egy adatkérő lapot, hogy minden szükséges információ a rendelkezésemre álljon. Ha az ügyfél még nem biztos abban, hogy mit szeretne, egyeztetünk, közösen ötletelünk, tervezünk.

Ezután elkészítem az ajánlatot, ami ha elfogadásra kerül, egyeztetünk a kivitelezés idejéről. Általában két napot vesz igénybe a munka a dekorglett réteg száradási ideje miatt. Ha nem egy teljes helyiségben van szükség falra, akkor jelentős kosszal sem jár, illetve tisztán adom át a területet a munka végeztével.

Mennyibe kerül?

Az árak a felhasznált anyagok minőségétől, a rétegek számától stb. függnek. Egy hagyományos falfestéktől, tapétától valóban költségesebb, de egyedi, a berendezéshez illeszkedően készül. A kivitelezése szakértelmet, gyakorlatot igényel.

Az árat nagyon sok minden befolyásolja: a fal állapotától a felhasznált anyagokon át, a fal méretéig. A megadott adatok, képek, igények beérkezése után egyedileg készítem el az ingyenes ajánlatot.

Hol találsz meg, ha szeretnél egyedivé tenni az otthonod?

Berkesné Szabó Andrea vagyok. Eredetileg védőnő a foglalkozásom, majd közös képviselőként dolgoztam a férjemmel, de két éve rabul ejtett az egyedi faldekorációk világa.

Elsősorban rusztikus falakat szeretek készíteni 3D stencillel és festékelmosással, ami különleges és egyedi hangulatot és mintákat képez a falon. Minden napszakban és fényviszonyok között más az adott fal. A variációk végtelenek. Szeretem, hogy ahogy nincs két egyforma ember sem, a falakat, mintákat is egyénre szabottá tehetjük.

Képek forrása: Rustic photo,

Berkes Andi Art- Faldekor

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Humoros locsolóversek apáknak!

Humoros locsolóversek apáknak!

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük, ha nem is a legszebb húsvéti, de vicces locsolós verseket apáknak. A szép és hagyományos locsolóvers mellé, minden férfinak kell a tarsolyába egy humoros vers is... Mert hát a lányok várják ám azt is!
Ugrás az oldal tetejére