Jelenlegi hely

Hogyan válasszuk ki a férfi kabát méretét? Ismerj meg néhány egyszerű alapelvet

A hideg tél után, mindenki szeretne lazább ruházatot felvenni. Itt az ideje, hogy egy tavaszi férfi kabátot válasszál a következő melegebb napokra. Ugyanakkor az ideális modell megvásárlása, egyáltalán nem olyan egyszerű. Mire figyeljünk oda, amikor a férfi kabát méretét választod? Ma leírunk pár fontos segítséget.

Tavaszi férfi kabát: első körben a méret

A ruha vásárlása az interneten nagyon kényelmes, nem szükséges elhagyni az otthonodat és pénzt is spórolhatsz, ugyanakkor jobban problémásabb, a megfelelő méret kiválasztása. Éppen ezért, mielőtt vásárlásra adod a fejed, vegyél elő egy centimétert.

Ha tavaszi férfi kabátot szeretnél vásárolni, ellenőrizd, hogy az általad kiválasztott bolt, elhelyezett egy mérettáblázatot. Ez nagyon nagy segítség lesz számodra, mint az, ha csak a méret van feltüntetve. Ugyanis tudnod kell azt, hogy minden egyes bolt más méretet szokott használni, sőt előfordul az is, hogy egy bolton belül két különböző modellt találhatsz ugyanabban a méretben, viszont méretileg különbözőek. Ezért mielőtt berakod a kosárba a kabátodat, mérd le az előző modelledet - olyat, ami jól fekszik rajtad. Abban az esetben, ha ez egy tűzdelt férfi tavaszi kabát, akkor jó hírünk van: ellenőrizd a méreteket és válaszd ki a méretet, ami a legközelebb áll ahhoz, amit most hordasz.

 

Hogyan mérjük a tavaszi férfi kabátokat? Bőr, tűzdelt és sportos

A méret lemérése fontos: de hogyan tegyük meg ezt helyesen? Mit mérjünk és milyen helyen? Nyugodj meg, máris mondjuk. A megadott adatok gyakorlatilag minden modellt érint: mint a bőr kabátokat, de a tűzdelteket is. A tűzdelt kabátok esetében érdemes ráhagyni 1-2 cm pluszt a bélés miatt.

Első körben: a teljes hosszúság. A tűzdelt férfi tavaszi kabát, nem lehet túl rövid, ezért bizonyosodj meg, hogy a modell, amit vásárolni kívánsz, elegendő hosszúsággal fog rendelkezni. A mérést általában a varrástól kezdjük a vállnál lefelé, a kabát oldalsó részének hosszában. Illeszd a kapott méretet, a mérethez és kész: a kabát megfelelő hosszúságú lesz: https://ozonee.hu/hun_m_Ferfi_Dzsekik_Steppelt-dzsekik-5204.html

A következő lépés természetesen a szélesség. Ezt a mellkas hosszúságában mérjük: ellenőrizd, hogy mennyi a hosszúság a két hónalj között és illesszd őt a tavaszi kabátodhoz, amit kiszemeltél magadnak. Megvan! Most ideje foglalkozni az ujj résszel!

Az ujj rész természetesen is fontos: nem lehet túl rövid, túl széles és túl hosszú. Logikusan hangzik, de hogyan ellenőrizzük? A legtöbb bolt két méretet alkalmaz az ujj hosszúságára: a váll hosszúsága és a belső hosszúság. Mérd le mindkettőt: az első méret a válltól az ujj végekig, a másik hónaljtól az ujj végekig. Ismét ellenőrizd a kapott méreteket a kiválasztott kabáttal.

És legvégül utoljára, nem kevésbé fontos méret, az a lenti szélesség. A megfelelő illesztés ezen a helyen rendkívül fontos, ezért ha a plusz kilogrammokkal rendelkezel, a hasad környékén: ezt úgy szintén figyelembe kell venni, hogy a kabát eltakarja azt, amit kell és a megfelelő komfortérzetet biztosítson.

 

Tűzdelt férfi tavaszi kabát évekre

Ezek a legfontosabb méretek, ami fontos a kabátoknál, amit az internetes boltok adnak meg. Mindenképpen ellenőrizd, hogy az általad választott tavaszi kabát, vagy a férfi tűzdelt kabát, megfelelő lesz számodra. Sok sikert a vásárlás során és ne feledd, hogy a legdivatosabb modelleket, a legérdekesebb mintában az Ozonee boltjában találod meg: https://ozonee.hu/hun_m_Ferfi_Dzsekik_Atmeneti-dzsekik-3899.html.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére