Jelenlegi hely

Íme, a legnépszerűbb fürdőruhaszabások!

Közelít a nyár, úgyhogy elérkezett az idő a fürdőruha kiválasztására. A legtöbben valamiért erősen tartózkodnak ettől a feladattól, pedig a választék hatalmas. Az is könnyedén rátalálhat a testre szabott ruhára, aki szeretné elrejteni az idomait, és annak sem kell sokáig keresgélni, aki a teste egészét a napfürdőzés örömeinek kívánja alávetni. Nézzük a felhozatalt!

A kétrészes még mindig valódi befutó

Mindegy, hogy a divat hogyan alakul, a női fürdőruhák egyik kedvelt fazonja a kétrészes, ami persze milliónyi kivitelben megvásárolható. Kötős vagy csatos, párnázott vagy párnázatlan? Alapvetően a trend mindegyiket támogatja, szóval a legfőbb kérdés az, hogy személyesen mik azok a paraméterek, amik optimálisak? Mert az csak természetes, hogy mindenkinek más áll jól. A bikini, vagy szégyenlősebbeknek a tankini mindennek tetejében akár már húszezer forintért is beszerezhető, vagyis kétségtelen tény, hogy ár-érték arányban is jól teljesít.

A klasszikus irány még mindig kedvelt

Az egyrészes fürdőruha sem megy ki a divatból soha, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja. Vitathatatlan, hogy ez az a szabás, ami a leginkább támogatja az idomok elrejtését, és a nem kívánt részletek textilbe bújtatását. De nemcsak akkor ideális választás, ha a cél a rejtőzködés, hanem akkor is, ha az úszás élménye a legfontosabb, mert ehhez ez az a fazon, ami a legalkalmasabb. Könnyű benne mozogni, a vízben nem generál ellenállást, és nem kell attól sem tartani, hogy egy jól irányzott hullám végül útjára bocsájtja a kibomlott felsőt.

Az alakformáló variációk pláne rajongottak, amik nem elég, hogy egyrészes kialakításukkal tényleg mindent fednek, amit csak kell, de még alakítják is a látványt olyan irányba, ami nagyon is kívánatos, önbizalom-növelő, és persze figyelemfelkeltő.

A push-up verziók garantáltan emelik a hangulatot

Aki nem vágyik másra, csak vonzó dekoltázsra, annak ezen kategória tagjai megadhatják ezt, így válhat álomból valóság. A keblek megemelésével látványos változás érhető el természetes módon, ami az önbizalomérzetet is jótékonyan érintheti. Nem csalás, nem ámítás, csak egy kis női praktika az egész, a hatás pedig garantáltan nem várat magára!

És mi a helyzet, ha mellesleg minden rendben?

Azoknak, akik telt idomokkal büszkélkednek, és ezt nem is kívánják elrejteni a világ kíváncsiskodó tekintete elől, olyan fürdőruhák megvásárlásán érdemes gondolkodni, amik egy az egyben kihangsúlyozzák az amúgy is látványos vonalakat. Az, hogy ez mennyire merész vállalkozás, már abszolút egyénfüggő. Visszafogottabb kivitelben is megoldható mindez, de aki bátor, annak még a monokini is ideális választás lehet.

2023-ban is a sokszínűség arat

Azért írjuk, hogy idén is, mert már a tavalyi évben a sokszínűségé volt a főszerep, s ez egy esztendő elteltével mit sem változott. Továbbra is érvényesek azok az általános jó tanácsok, miszerint a fekete vékonyít, akárcsak a hosszában csíkos, ellenben a fehér, vagy a keresztben futtatott csíkok teltebb látványt eredményeznek. Ugyanakkor minden esetben a személyes ízlésvilág az, ami mérvadó, s ami egyúttal a legfontosabb. Minden más csak ezután következhet.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére