Jelenlegi hely

Íme, a legnépszerűbb fürdőruhaszabások!

Közelít a nyár, úgyhogy elérkezett az idő a fürdőruha kiválasztására. A legtöbben valamiért erősen tartózkodnak ettől a feladattól, pedig a választék hatalmas. Az is könnyedén rátalálhat a testre szabott ruhára, aki szeretné elrejteni az idomait, és annak sem kell sokáig keresgélni, aki a teste egészét a napfürdőzés örömeinek kívánja alávetni. Nézzük a felhozatalt!

A kétrészes még mindig valódi befutó

Mindegy, hogy a divat hogyan alakul, a női fürdőruhák egyik kedvelt fazonja a kétrészes, ami persze milliónyi kivitelben megvásárolható. Kötős vagy csatos, párnázott vagy párnázatlan? Alapvetően a trend mindegyiket támogatja, szóval a legfőbb kérdés az, hogy személyesen mik azok a paraméterek, amik optimálisak? Mert az csak természetes, hogy mindenkinek más áll jól. A bikini, vagy szégyenlősebbeknek a tankini mindennek tetejében akár már húszezer forintért is beszerezhető, vagyis kétségtelen tény, hogy ár-érték arányban is jól teljesít.

A klasszikus irány még mindig kedvelt

Az egyrészes fürdőruha sem megy ki a divatból soha, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja. Vitathatatlan, hogy ez az a szabás, ami a leginkább támogatja az idomok elrejtését, és a nem kívánt részletek textilbe bújtatását. De nemcsak akkor ideális választás, ha a cél a rejtőzködés, hanem akkor is, ha az úszás élménye a legfontosabb, mert ehhez ez az a fazon, ami a legalkalmasabb. Könnyű benne mozogni, a vízben nem generál ellenállást, és nem kell attól sem tartani, hogy egy jól irányzott hullám végül útjára bocsájtja a kibomlott felsőt.

Az alakformáló variációk pláne rajongottak, amik nem elég, hogy egyrészes kialakításukkal tényleg mindent fednek, amit csak kell, de még alakítják is a látványt olyan irányba, ami nagyon is kívánatos, önbizalom-növelő, és persze figyelemfelkeltő.

A push-up verziók garantáltan emelik a hangulatot

Aki nem vágyik másra, csak vonzó dekoltázsra, annak ezen kategória tagjai megadhatják ezt, így válhat álomból valóság. A keblek megemelésével látványos változás érhető el természetes módon, ami az önbizalomérzetet is jótékonyan érintheti. Nem csalás, nem ámítás, csak egy kis női praktika az egész, a hatás pedig garantáltan nem várat magára!

És mi a helyzet, ha mellesleg minden rendben?

Azoknak, akik telt idomokkal büszkélkednek, és ezt nem is kívánják elrejteni a világ kíváncsiskodó tekintete elől, olyan fürdőruhák megvásárlásán érdemes gondolkodni, amik egy az egyben kihangsúlyozzák az amúgy is látványos vonalakat. Az, hogy ez mennyire merész vállalkozás, már abszolút egyénfüggő. Visszafogottabb kivitelben is megoldható mindez, de aki bátor, annak még a monokini is ideális választás lehet.

2023-ban is a sokszínűség arat

Azért írjuk, hogy idén is, mert már a tavalyi évben a sokszínűségé volt a főszerep, s ez egy esztendő elteltével mit sem változott. Továbbra is érvényesek azok az általános jó tanácsok, miszerint a fekete vékonyít, akárcsak a hosszában csíkos, ellenben a fehér, vagy a keresztben futtatott csíkok teltebb látványt eredményeznek. Ugyanakkor minden esetben a személyes ízlésvilág az, ami mérvadó, s ami egyúttal a legfontosabb. Minden más csak ezután következhet.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére