Jelenlegi hely

Irány a természet, a kikapcsolódás, de miben?

Vigyázz, kész, a tavasz közelít! Igen, az igaz, hogy ennek jelenleg túl sok látszatja nincsen. Ám ez szemfényvesztés. A csillagászati tavasz megérkezett, s ennek záros határidőn belül tapasztalhatóak lesznek a kézzel fogható, bőrön érezhető jelei. Úgyhogy ideje felkészülni a kimozdulásokra, az örömteli szabadidős tevékenységekre.

Mi a kikapcsolódáshoz vezető első lépés?

Minden bizonnyal az öltözködés. Na, de mik azok a ruhák, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a gardróbból? A sokak által rajongott női leggings kétségtelenül ilyen. Ugyan lehet nélküle élni, de felesleges. Vonzó megjelenést biztosít, miközben kényelem terén sem kínál zsákba macskát. Egész napos hordás mellett sem generál kellemetlenségeket a testérzetek szintjén. Magyarul nagyon leegyszerűsítve használatra teremtetett. Mindenkor. Erdőben, mezőn, városban, vagy éppen a játszótéren. Attól függ, hogy milyen jellegű a kikapcsolódás. Családi, baráti, egyéni vagy valami nagyon más. Az tuti, hogy ez az a fazon, ami senkit sem hagy cserben.

A választék ráadásul óriási, és színek tekintetében szemeket gyönyörködtető. A tavasz amúgy is arról szól, hogy a természet felébredésével szinte kicsattannak azok az árnyalatok, amiket a tél elrejtett. És még jó, hogy ez az üdeség, fittség az öltözködésben is teret-helyet kaphat. Mindazoknak persze, akik komfortosan érzik magukat. Akik örömmel maradnának a visszafogottabb variációk mellett, ezt is könnyedén megtehetik.

A mackó is lehet szexi?

A szexi női szabadidő nadrágok olyanok, mint amik talán nem is léteznek. Mert hát hogy jön össze a vonzó megjelenés a mackó kínálta kényelemmel? Vagy akkor most nem minden mackó olyan, mint amire a legtöbben asszociálnak? Valószínűleg ez a megfejtés. A szabadidőruha nem jelent egyet a túlnyúlt, bő, alaktalan, formátlan és fazon nélküli modellekkel. Kétségtelen, hogy régen bőven akadtak ilyen típusok. De most már más a helyzet és a komfortosságon túl a stílusosság is főszerepet játszik. Ezt a gyártók is tudják, így aztán nem meglepő módon a termékek nemcsak praktikusak, hanem határozottan trendiek.

Innentől kezdve a szabadidős programok felhőtlen megélése nem okozhat nehézséget. Ahogy a megfelelő ruházat kiválasztása és hordása sem. S bár úgy tűnik erre még várni kell, a legjobb készenlétben állni, mert pikkpakk megérkezik a tavasz!

A fotó forrása:

Alena Ozerova / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére