Jelenlegi hely

Kényelem, funkció és szépség – ebben a két bútorban együtt bukkannak fel

A teljesség a lakberendezésben akkor érhető el, ha a komfort, a szemeket gyönyörködtető látvány és a használatot támogató praktikum mind stimmel. Bármelyik is hiányozzon, biztos, hogy előbb vagy utóbb az elégedetlenség felszínre tör, amivel bizony nagyon nehéz boldogulni, így jobb ezt a zsákutcát egy az egyben elkerülni.

Hova szabad leülni?

A kanapé a nappali elengedhetetlen bútora. Mindenki ide ül le általában elsőre, függetlenül attól, hogy családtagról, barátról vagy vendégről van szó. Azaz a kényelem, mint lényeges tulajdonság, nem képezheti vita tárgyát. Ugyanakkor annak hála, hogy a nappali egyik központi bútordarabjáról beszélünk, ezért a szépség, mint jellemvonás sem nélkülözhető. Ez megtestesülhet a bútor anyagában, például fa, vagy színében, azaz szürke, barna, esetleg a roppantul kényes, ám vakítóan gyönyörű fehér. A díszpárnák és egyéb takarók ténylegesen feltehetik az i-re a pontot, de a fekhelynek magában is hoznia kell azt a fajta esztétikusságot, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

A sarokkanapé tökéletes megoldás kis helységekben, míg a kanapéágy azokban a háztartásokban befutó, ahol a vendégek éjszakára elszállásolása nem ritka feladat. Utóbbi kategóriában külön figyelmet érdemelnek az ágyneműtartós variációk, amiknek a segítségével pluszban hely is megtakarítható, meg még a szép ágyazás is kivitelezhető.

Hogyan oldható meg a pakolás?

Fent említettük, hogy ebben az írásban két bútordarabot is méltatni fogunk, s most mégis a rakodás a téma? Igen, ugyanis a komódok esetében mind a nélkülözhetetlenség, mind a praktikusság érvényes. A kétajtós típusok határozottan keresettek, ugyanakkor a fiókokkal is rendelkező modellek nyújtják a legtöbb pakolási felületet. A szövet fiókkal büszkélkedő variánsok különlegesek, nem olvadnak bele csak úgy a környezetükbe, azaz mindenképpen figyelmet és vele együtt teret követelnek. A fa, például tölgy verziók népszerűsége töretlen, míg színek szempontjából a fehér, a szürke és a fekete a hármas befutó. A lényeg a színválasztásnál, hogy a nappali egészének harmóniáját célszerű erősíteni, és ehhez mérten kiszemelni a leginkább illeszkedő árnyalatot.

A fotó forrása: Photographee.eu - stock.adobe.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére