Jelenlegi hely

Kreatív lakásdekor textilből

Saját kezű remekekkel.

Az ősz beköszöntével a természet egyre elcsendesedik, lecserélődnek a színek, az illatok és a fények is, ahogy az lenni szokott. Ebben a lenyugvó időszakban lassan mi is egyre inkább visszahúzódunk az otthonunkba, de közel sem törvényszerű, hogy nekünk is el kelljen csendesedni. Itt az ideje a kreatív megoldásoknak, otthonunk csinosításának. Nem nagyobb ívű átalakításokra gondolunk, hanem kisebb módosításokra, hiszen tudjuk, a lényeg a részletekben rejlik.

Saját kezűleg

Kevés jobb dolog van annál, amikor valami szép kerül ki a kezeink közül. Az alkotás öröméért már önmagában megéri belevágni, de amikor az eredmény is elégedettséggel tölt el, az külön nagyszerű dolog. Különféle kreatív megoldások léteznek arra, hogy az otthonunkat felfrissítsük. Az egyik legszembeötlőbb változást a lakástextilek cseréjével tudjuk elérni, amiket akár mi magunk is elkészíthetünk, hogy akár évszakonként új hangulatot teremtsünk. Ehhez nem lesz másra szükségünk, mint némi varrástudásra, illetve némi rövidáru és kellékek is elkélnek majd.

Varrás házilag

Ha nem vagyunk biztosak a varrási képességeinkben, akkor válasszunk egyszerűbb darabokat, amiket könnyen elkészíthetünk, hogy sikerélményünk legyen, ami erőt ad a folytatáshoz. Egy párnahuzat megvarrásához mindent megtalálunk a Bubulakovo kínálatában, a csodás és vidám textilekkel pedig öröm lesz a munka. A bebújtatós változathoz sem a cipzárral, sem a gomb varrással nem kell megbirkóznunk, tehát semmilyen szuper képességet nem igényel az elkészítse.

Csak pontosan

A varrás azon tevékenységek közé tartozik, amit úgy érdemes igazán csinálni, ha pontosak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy hagyjunk magunknak időt, ha még nincs gyakorlatunk, inkább lépésről lépésre, lassan haladjunk, egyfajta türelemjátékról van szó ugyanis – aminek aztán, ha ráérzünk az ízére, akkor az egyik kedvenc hobbink lesz. Ha pedig így alakul, semmi sem tarthat vissza, hogy évszakról évszakra, az általunk kreált, káprázatos új ruhába öltöztethessük az otthonunkat!

A fotó forrása:
Bubulakovo.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére