Jelenlegi hely

Kreatív lakásdekor textilből

Saját kezű remekekkel.

Az ősz beköszöntével a természet egyre elcsendesedik, lecserélődnek a színek, az illatok és a fények is, ahogy az lenni szokott. Ebben a lenyugvó időszakban lassan mi is egyre inkább visszahúzódunk az otthonunkba, de közel sem törvényszerű, hogy nekünk is el kelljen csendesedni. Itt az ideje a kreatív megoldásoknak, otthonunk csinosításának. Nem nagyobb ívű átalakításokra gondolunk, hanem kisebb módosításokra, hiszen tudjuk, a lényeg a részletekben rejlik.

Saját kezűleg

Kevés jobb dolog van annál, amikor valami szép kerül ki a kezeink közül. Az alkotás öröméért már önmagában megéri belevágni, de amikor az eredmény is elégedettséggel tölt el, az külön nagyszerű dolog. Különféle kreatív megoldások léteznek arra, hogy az otthonunkat felfrissítsük. Az egyik legszembeötlőbb változást a lakástextilek cseréjével tudjuk elérni, amiket akár mi magunk is elkészíthetünk, hogy akár évszakonként új hangulatot teremtsünk. Ehhez nem lesz másra szükségünk, mint némi varrástudásra, illetve némi rövidáru és kellékek is elkélnek majd.

Varrás házilag

Ha nem vagyunk biztosak a varrási képességeinkben, akkor válasszunk egyszerűbb darabokat, amiket könnyen elkészíthetünk, hogy sikerélményünk legyen, ami erőt ad a folytatáshoz. Egy párnahuzat megvarrásához mindent megtalálunk a Bubulakovo kínálatában, a csodás és vidám textilekkel pedig öröm lesz a munka. A bebújtatós változathoz sem a cipzárral, sem a gomb varrással nem kell megbirkóznunk, tehát semmilyen szuper képességet nem igényel az elkészítse.

Csak pontosan

A varrás azon tevékenységek közé tartozik, amit úgy érdemes igazán csinálni, ha pontosak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy hagyjunk magunknak időt, ha még nincs gyakorlatunk, inkább lépésről lépésre, lassan haladjunk, egyfajta türelemjátékról van szó ugyanis – aminek aztán, ha ráérzünk az ízére, akkor az egyik kedvenc hobbink lesz. Ha pedig így alakul, semmi sem tarthat vissza, hogy évszakról évszakra, az általunk kreált, káprázatos új ruhába öltöztethessük az otthonunkat!

A fotó forrása:
Bubulakovo.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére