Jelenlegi hely

Miért érdemes online megvásárolni az autópályamatricát?

Az online matrica vásárlás mellett szóló érvek

Ha Ön sem rajong a kesztyűtartóban egyre nagyobb helyet foglaló blokkokért, ha nem bajlódnia a hőpapíron idővel kifaku tintával, ha nem szeretne indulás előtt a kasszánál sorban állni, vásárolja meg autópálya matricáját online!

A 21. században számos, interneten intézhető feladat könnyíti meg a dolgunkat − éljen ezekkel Ön is! Az autopalyamatrica.hu oldalon akár regisztráció nélkül, bankkártyával, azonnali átutalással megválthatja úthasználati jogosultságát. Legyen szó D1, D2, B1 vagy D1m díjkategóriától, az autópálya matrica online vásárlása gyorsabb, könnyebb, mint gondolná, ráadásul kényelmes előnyökkel jár.

A nyomtatásban − pénztárgépi hőpapíron − kiadott úthasználati jogosultság egy idő után elkeveredhet, kifakulhat, átláthatatlan káoszt okozhat egy esetleges elszámolás esetén. Az SMS-ben kapott visszaigazolást egy óvatlan mozdulattal könnyedén törölheti mobil készülékéről. Helyette az online vásárolt autópálya matrica email fiókjába érkezik, melyet bármikor visszakereshet, sőt, azt kérésére az ügyfélszolgálat bármikor újraküldi Önnek.

Szükség esetén a megvásárolt e-matricák érvényességét lekérdezheti az autopalyamatrica.hu oldalon. Ennek egyetlen feltétele, hogy regisztrációt követően vásárolja meg éves, havi vagy tíznapos matricáját.

Az online vásárolt úthasználati jogosultság kiváló megoldás azokra az esetekre, amikor egy navigációs hiba miatt véletlenül hajt fel díjköteles útszakaszra. Aggodalomra semmi ok: a 60 perces türelmi időt kihasználva még beszerezheti e-matricáját, így elkerülheti a büntetést.

Az online vásárlás egyszerűbb, mint hinné

Látogasson el az autopalyamatrica.hu oldalra, és − akár regisztráció nélkül − mindössze néhány kattintással válassza ki a kívánt e-matrica típust. Adja meg a jármű feljégjegyét, vagyis a gépjármű rendszámát kibocsátó országot, a gépjármű rendszámát, majd állítsa be az érvényességi idejének kezdetét. A rendszer automatikusan kiszámolja az érvényesség végét, így Önnek azzal nem kell foglalkoznia.

 

Adja meg email címét, melyre az online autópálya matricát kéri, írja be telefonszámát, majd válassza ki az Önnek szimpatikus fizetési módot, és hajtsa végre a fizetést. Sikeres tranzakció esetén email címére megérkezik az e-matrica, valamint a fizetési bizonylat.

Autópálya díjak 2022-ben

A hazai díjkategóriák változatlanok, továbbra is D1, D1M, D2, B2 és U rendszer van érvényben. Az idei év január 1-től az alábbiak szerint alakulnak a magyarországi autópálya díjak.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére