Jelenlegi hely

A minőségi munkaruha előnyei: Miért számít a megfelelő munkaruházat?

A minőségi munkaruha nem feltétlenül a legdrágább választás, és a legdrágább munkaruházat nem biztos, hogy a legjobb minőségű is. A munkaruházat elengedhetetlen kelléke egy profi vendéglátóipari egységnek, laboratóriumnak vagy éppen gyárnak. A kollégák kényelme, a munkaruha praktikussága hosszú távon kifizetődő igazán. Hogy miről lehet felismerni a minőségi munkaruhát? Mutatjuk!

A minőségi munkaruházat előnyei

A minőségi munkaruhát az különbözteti meg igazán alacsonyabb árkategóriás társaitól, hogy egyéb extra szolgáltatások is kapcsolódnak hozzá. Nemcsak, hogy megrendeljük a munkaruhát és azok kiszállításra kerülnek, de a cég igényeit is szem előtt tartja a kiválasztott partnercég. Ennek egyik változata az, hogy egyénre szabott méretezésből választhatunk, vagy lehetőség van arra is, hogy teljesen egyedi munkaruhát állítsunk össze. A pontosan illeszkedő munkaruha ugyanis elengedhetetlen a kényelem és a biztonság érdekében. 

Az sem mindegy, hogy hogyan, milyen állapotban kapjuk meg a munkaruházatot. Minőségi munkaruha esetén ugyanis van lehetőség arra, hogy rendszeres időközönként a partnercég elszállítsa a koszos, használt munkaruhát, és a helyére frisset hozzon. Ez akkor jó megoldás, ha inkább bérlésben gondolkodunk. A minőségi munkaruhához hozzátartozik az is, hogy ha javításra, varrásra, esetleg némi átalakításra szorul a ruhadarab, akkor azt is tudja biztosítani a partnercég. Ha ugyanis elszállítják a ruhákat mosásra, tisztításra, vasalásra, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy javítják, foltozzák, esetleg cserélik is a használt ruhadarabot. 

Ahhoz viszont, hogy mindez gördülékenyen menjen, elengedhetetlen egy kiváló ügyfélszolgálat. Ha ugyanis a válasz-emailre napokat kell várni, akkor lemondhatunk az azonnali megoldásról. Az online felület, a gyorsan reagáló ügyintézők biztosítják azt az ügyfélélményt, amelytől úgy érezzük, jó kezekben vagyunk. 

Miről ismerjük fel a minőségi munkaruhát?

Munkaruházatot már akár pár ezer forintért is tudunk venni, valamint vannak olyan márkák, amelyeket szinte mindenki ismer, mert reklámajándékként is adják a cégek. A pólók, pulóverek, esetleg kabátok ugyanis remek ajándéknak minősülnek a kollégák felé, és ha logózottak is, akkor marketing eszköznek sem utolsók. Ezek a munkaruhák viszont hamar tönkremennek, akár egy mosás után - és az még a jobbik eset, ha csak a logó kopik le. 

A minőségi munkaruházat tehát az anyag összetételében különbözik leginkább. Az anyag határozza meg, hogy mennyire lesz tartós a ruhadarab, hányszor lehet hordani, milyen hőfokon lehet mosni, lehet-e vasalni. Hiszen az, hogy a munkaruha tökéletesen tiszta és higiénikus legyen, nem lehet vita tárgya egy cég életében. A legjobb anyag például póló esetében a vegyes pamut - polyester, amelynek prémium változatai az átlagosnál vastagabbak és sűrűbb szövésűek is. Ennek köszönhetően kevésbé gyűrődik.

Amikor a polyester jelenti a minőséget.

Vannak olyan munkaruházati darabok, ahol a műszálas anyagokat érdemes keresni. Például ahhoz, hogy a munkakabát vízlepergető hatású legyen, érdemes kevert anyagút választani, amelyben polyester is van. Ez garantálja azt, hogy a széltől és a víztől is óvja viselőjét. A munkacipők esetén szintén érdemes elolvasni, hogy milyen anyagból készülnek. Természetesen ezt befolyásolja az, hogy mire használjuk, de ha ESD cipőre van szükség a munkavégzéshez, akkor ne spóroljunk rajta, hiszen akár a munkavállaló életébe is kerülhet! 

Metatitle: Miről ismerjük fel a minőségi munkaruhát, és megéri-e a drágább?

Metadescription: A minőségi munkaruha számtalan tulajdonságáról felismerhető, és hosszú távon sokkal jobban kifizetődő, mint olcsóbb társai. 

Szponzorált tartalom

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére