Jelenlegi hely

A minőségi munkaruha előnyei: Miért számít a megfelelő munkaruházat?

A minőségi munkaruha nem feltétlenül a legdrágább választás, és a legdrágább munkaruházat nem biztos, hogy a legjobb minőségű is. A munkaruházat elengedhetetlen kelléke egy profi vendéglátóipari egységnek, laboratóriumnak vagy éppen gyárnak. A kollégák kényelme, a munkaruha praktikussága hosszú távon kifizetődő igazán. Hogy miről lehet felismerni a minőségi munkaruhát? Mutatjuk!

A minőségi munkaruházat előnyei

A minőségi munkaruhát az különbözteti meg igazán alacsonyabb árkategóriás társaitól, hogy egyéb extra szolgáltatások is kapcsolódnak hozzá. Nemcsak, hogy megrendeljük a munkaruhát és azok kiszállításra kerülnek, de a cég igényeit is szem előtt tartja a kiválasztott partnercég. Ennek egyik változata az, hogy egyénre szabott méretezésből választhatunk, vagy lehetőség van arra is, hogy teljesen egyedi munkaruhát állítsunk össze. A pontosan illeszkedő munkaruha ugyanis elengedhetetlen a kényelem és a biztonság érdekében. 

Az sem mindegy, hogy hogyan, milyen állapotban kapjuk meg a munkaruházatot. Minőségi munkaruha esetén ugyanis van lehetőség arra, hogy rendszeres időközönként a partnercég elszállítsa a koszos, használt munkaruhát, és a helyére frisset hozzon. Ez akkor jó megoldás, ha inkább bérlésben gondolkodunk. A minőségi munkaruhához hozzátartozik az is, hogy ha javításra, varrásra, esetleg némi átalakításra szorul a ruhadarab, akkor azt is tudja biztosítani a partnercég. Ha ugyanis elszállítják a ruhákat mosásra, tisztításra, vasalásra, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy javítják, foltozzák, esetleg cserélik is a használt ruhadarabot. 

Ahhoz viszont, hogy mindez gördülékenyen menjen, elengedhetetlen egy kiváló ügyfélszolgálat. Ha ugyanis a válasz-emailre napokat kell várni, akkor lemondhatunk az azonnali megoldásról. Az online felület, a gyorsan reagáló ügyintézők biztosítják azt az ügyfélélményt, amelytől úgy érezzük, jó kezekben vagyunk. 

Miről ismerjük fel a minőségi munkaruhát?

Munkaruházatot már akár pár ezer forintért is tudunk venni, valamint vannak olyan márkák, amelyeket szinte mindenki ismer, mert reklámajándékként is adják a cégek. A pólók, pulóverek, esetleg kabátok ugyanis remek ajándéknak minősülnek a kollégák felé, és ha logózottak is, akkor marketing eszköznek sem utolsók. Ezek a munkaruhák viszont hamar tönkremennek, akár egy mosás után - és az még a jobbik eset, ha csak a logó kopik le. 

A minőségi munkaruházat tehát az anyag összetételében különbözik leginkább. Az anyag határozza meg, hogy mennyire lesz tartós a ruhadarab, hányszor lehet hordani, milyen hőfokon lehet mosni, lehet-e vasalni. Hiszen az, hogy a munkaruha tökéletesen tiszta és higiénikus legyen, nem lehet vita tárgya egy cég életében. A legjobb anyag például póló esetében a vegyes pamut - polyester, amelynek prémium változatai az átlagosnál vastagabbak és sűrűbb szövésűek is. Ennek köszönhetően kevésbé gyűrődik.

Amikor a polyester jelenti a minőséget.

Vannak olyan munkaruházati darabok, ahol a műszálas anyagokat érdemes keresni. Például ahhoz, hogy a munkakabát vízlepergető hatású legyen, érdemes kevert anyagút választani, amelyben polyester is van. Ez garantálja azt, hogy a széltől és a víztől is óvja viselőjét. A munkacipők esetén szintén érdemes elolvasni, hogy milyen anyagból készülnek. Természetesen ezt befolyásolja az, hogy mire használjuk, de ha ESD cipőre van szükség a munkavégzéshez, akkor ne spóroljunk rajta, hiszen akár a munkavállaló életébe is kerülhet! 

Metatitle: Miről ismerjük fel a minőségi munkaruhát, és megéri-e a drágább?

Metadescription: A minőségi munkaruha számtalan tulajdonságáról felismerhető, és hosszú távon sokkal jobban kifizetődő, mint olcsóbb társai. 

Szponzorált tartalom

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére