Jelenlegi hely

Munkaruházat, avagy az arculat: íme, a legújabb trendek!

Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kap a munkaruházat területe. A funkcionalitás mellett ugyanis az esztétikum is egyre jelentősebb és nem csak azért, hogy a munkavállalók csinosnak érezhessék magukat munka közben. A különböző területeken dolgozó munkavállalók számára a megfelelő munkaruházat már nemcsak a biztonságot és kényelmet biztosítja, hanem a vállalatok számára az arculat és az imázs fontos eleme is. Lássuk, mik a legjellemzőbb trendek ezen a területen!

Arculati elem

Az egyik fő trend a munkaruházat területén az egységes arculat. Egyre több vállalat dönt úgy, hogy a munkavállalók ruházatát a vállalat arculatához igazítja. Ez ugyanis nemcsak az egységes megjelenésért felel, hanem pozitív hatást gyakorol a munkatársakra és az ügyfelekre egyaránt.

Ráadásul ma már nemcsak a cég arculatához, de a munkavállalóhoz is passzol a ruha. Szó szerint. A fejlődő, modern cégek nem egy évek óta meglévő munkaruházat készletből biztosítja munkavállalói munkaviseletét, hanem saját, egyedi méretű darabot rendel minden egyes dolgozónak, akik saját ízlésük szerint viselhetik azt. Ezzel a munkáltató nagyban növeli dolgozói lojalitását.

Funkcionalitás

Bármilyen munkakörről legyen is szó, nem elég stílusos és egységes munkaruhába bújtatni a dolgozókat. Az esztétikai szempontok mellett a funkcionális újítások is fontos szerepet játszanak ezen a területen, amiért a munkaruházat anyaga és kialakítása felel. Egyre több olyan újítás jelenik meg, amelyek javítják a kényelmet és biztonságot, például a könnyű és légáteresztő anyagok, vagy az ergonómikus kialakítás, amelyek megkönnyítik a munkavégzést és csökkentik a sérülések kockázatát.

Céglogó a munkaruházaton

Ha a dolgozók viselete stílusos, egységes és praktikus, még mindig van tovább. Egyre több vezető ismeri fel a céglogóval ellátott munkaruha előnyeit. Egyfelől az ügyfelek nagyobb bizalmat szavaznak azoknak a cégeknek, amelynél a dolgozók a cég logójával ellátott munkaruhát viselnek. Másfelől pedig maguk a munkavállalók is elkötelezettebbek, lojálisabbak lesznek, hiszen a céglogós ruhát viselve ők képviselik a céget.

A MunkaruhaDivat.hu-n minden típusú munkaruházatot megtalálsz, bármely munkakörben is dolgozz. A rendeléssel egyidőben pedig ezek logóztatására is van lehetőséged.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére