Jelenlegi hely

Munkaruházat, avagy az arculat: íme, a legújabb trendek!

Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kap a munkaruházat területe. A funkcionalitás mellett ugyanis az esztétikum is egyre jelentősebb és nem csak azért, hogy a munkavállalók csinosnak érezhessék magukat munka közben. A különböző területeken dolgozó munkavállalók számára a megfelelő munkaruházat már nemcsak a biztonságot és kényelmet biztosítja, hanem a vállalatok számára az arculat és az imázs fontos eleme is. Lássuk, mik a legjellemzőbb trendek ezen a területen!

Arculati elem

Az egyik fő trend a munkaruházat területén az egységes arculat. Egyre több vállalat dönt úgy, hogy a munkavállalók ruházatát a vállalat arculatához igazítja. Ez ugyanis nemcsak az egységes megjelenésért felel, hanem pozitív hatást gyakorol a munkatársakra és az ügyfelekre egyaránt.

Ráadásul ma már nemcsak a cég arculatához, de a munkavállalóhoz is passzol a ruha. Szó szerint. A fejlődő, modern cégek nem egy évek óta meglévő munkaruházat készletből biztosítja munkavállalói munkaviseletét, hanem saját, egyedi méretű darabot rendel minden egyes dolgozónak, akik saját ízlésük szerint viselhetik azt. Ezzel a munkáltató nagyban növeli dolgozói lojalitását.

Funkcionalitás

Bármilyen munkakörről legyen is szó, nem elég stílusos és egységes munkaruhába bújtatni a dolgozókat. Az esztétikai szempontok mellett a funkcionális újítások is fontos szerepet játszanak ezen a területen, amiért a munkaruházat anyaga és kialakítása felel. Egyre több olyan újítás jelenik meg, amelyek javítják a kényelmet és biztonságot, például a könnyű és légáteresztő anyagok, vagy az ergonómikus kialakítás, amelyek megkönnyítik a munkavégzést és csökkentik a sérülések kockázatát.

Céglogó a munkaruházaton

Ha a dolgozók viselete stílusos, egységes és praktikus, még mindig van tovább. Egyre több vezető ismeri fel a céglogóval ellátott munkaruha előnyeit. Egyfelől az ügyfelek nagyobb bizalmat szavaznak azoknak a cégeknek, amelynél a dolgozók a cég logójával ellátott munkaruhát viselnek. Másfelől pedig maguk a munkavállalók is elkötelezettebbek, lojálisabbak lesznek, hiszen a céglogós ruhát viselve ők képviselik a céget.

A MunkaruhaDivat.hu-n minden típusú munkaruházatot megtalálsz, bármely munkakörben is dolgozz. A rendeléssel egyidőben pedig ezek logóztatására is van lehetőséged.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére