Jelenlegi hely

Őszi csizma lányoknak – hogyan válasszuk ki a legjobb modellt?

A kislány bokacsizma az egyik legjobb választás akkor, amikor beköszönt az ősz. Ugyan még a tél ereje nem érezhető, de azért már a reggelek csípősek, oviba, iskolába menni kevés a vászon vagy sportcipő. A nem kis mennyiségű csapadékról nem is szólva, ami tényleg csak egy minimum bokáig érő lábbelivel küzdhető le.

Gumi vagy bokacsizma?

Egész napos hordásra egyértelműen a kislány bokacsizma az ideális választás. A CCC széles spektrumot bejáró kínálatában megannyi modell elérhető, azaz annak a veszélye nem fenyeget, hogy egyetlen optimális variáció sem bukkan fel. A gumicsizma bizonyos helyzetekben kétségtelenül jó döntés, amikor röpke kint töltött időről, egyúttal nagy mennyiségű, már lehullott, vagy éppen szakadó esőről beszélünk. Viszont az is igaz, hogy hosszú távon egyáltalán nem ideális viselet, bár a bélelt alternatívák nyújtanak némi melegséget, de összességében nem ez az a cipő, amiben jó egész nap talpalni, rohangálni, futkosni.

A bokacsizma több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt megéri odafigyelni rá. Sokan hajlamosak téli lábbelinek aposztrofálni, de ez így, ebben a formában nem állja meg a helyét. Enyhébb teleken természetesen simán hordható, de azért ha megérkezik a valódi zimankó, akkor minimum csizma, vagy hótaposó ajánlható. Ellenben ősszel, amikor főleg október végéhez közeledve nem ritkák a hajnali fagyok és a csípős szélrohamok, bizony a zártabb félcipő is kevésnek bizonyulhat. A bokacsizma védi a bokákat, ezáltal extra tartást biztosít, még csúszósabb környezetben is, ami megeshet, ha reggel megjelenik a köd, vagy picit lefagy a kicsapódó pára. A vékonyabb vagy vastagabb béléssel ellátott modellek egyaránt kitűnően óvnak a kinti hideg ellen, mégis, mivel jól szellőznek, ezért kellemes közeget garantálnak.

Hol marad a lányosan bájos külső?

Tagadhatatlan, hogy ezek a pozitív jellemvonások mit sem érnek akkor, ha a külső nincs a helyén. A CCC online felületén pillanatok alatt bebarangolható a készlet, ami után nyilvánvalóvá válhat, hogy esélytelen nem meglelni a megfelelő variációt. A kérdés csak az, hogy a gyermeknek mi az, ami tetszik? Mert sok szülő esik abba a hibába, pusztán jószándékból, hogy olyan fajtát erőltet a lurkójára, ami neki tetszetős, vagy ami szerinte kellően lányos, vagy ilyen, vagy olyan. Ez nem igazán jó irány. Lelkes, sőt boldog hordást egyetlen tényező idézhet elő, ha a gyerkőc szereti a cipőjét. Ennyi! Ehhez pedig szorosan kapcsolódik, vagy úgy is mondhatnánk, hogy ennek elengedhetetlen része a megjelenés. A vidám színek, ismerős minták mind kedveltek.

Próba nélkül is megoldható a vásárlás?

Egyes esetekben igen, amikor a méret pontosan tudható. Ugyanakkor az, hogy sportcipőből mekkora méret kellett nem mérvadó. Ezért a bizonytalanságok elűzése és az esetleges hibázás elkerülése miatt érdemes inkább a CCC üzleteiben személyesen kitapasztalni, hogy is alakul a méretkérdés. Ezután még mindig van lehetőség a lamentálásra, de akár azonnal nyélbe is üthető az örömteli beruházás. Így aztán mellékes mikor toppan be az ősz, nem okozhat lábujjakat zsibbasztó meglepetést!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére