Jelenlegi hely

Stílusos gumicsizmák – a tökéletes lábbeli a tavaszi esős időjáráshoz

Valaha a gumicsizmák kizárólag a mezőgazdaság és a vadászat világában voltak használatosak, mára azonban a mindennapi viselet részét képzik. A divatvilág, felfigyelve praktikusságukra, számtalan stílusban újrafogalmazta ezt a klasszikus darabot. Már nem kell vadásznak lennünk ahhoz, hogy ilyen lábbelit viselhessünk: a mindennapi szettünk részeként rengeteg különféle divatos darab közül válogathatunk.

Hunter gumicsizmák – a stílus előkelő képviselői

Ahogyan a különféle sportruházatok terén is megvannak a vezető márkák, úgy a gumicsizmák esetében sincs ez másképp. Ami a stílusos sportcipőknek az Adidas vagy a Nike, az a gumicsizmáknak a Hunter. Ha valóban a legfrissebb gumicsizmadivat iránt érdeklődünk, akkor feltétlen érdemes ezen gyártó kínálatában szétnéznünk. Egy Hunter gumicsizma ugyanis tényleg a műfaj csúcsát jelenti. Olyan magas minőségű és változatos dizájnnal készülő termékeket dob a piacra a gyártó, ami nagyon jól illusztrálja a gumicsizmák mindennapi viseletbe való integrálódását. Pontosan ezért lehet része ez a funkcionális viselet a mindennapjainknak. A különféle gyártók, mint amilyen a Hunter is, napról napra menőbb dizájnnal adnak ki gumicsizmákat ugyanis. Szinte bármilyen szetthez illő darabokat megtalálhatunk a piaci kínálatban ezek között a lábbelik között – még akár egészen elegáns darabokat is. Így tökéletes felkészültséget jelentenek számunkra az esős idők ellen.

Gumicsizmák – mihez viseljük őket?

A gumicsizma viselete egyre divatosabbá válik napjainkban. Egyre több emberen látunk ilyen csizmákat különféle fazonokban. Joggal merül fel tehát a kérdés, hogy milyen szereléshez passzol egy ilyen gumicsizma? Nos, a válasz talán nem fog sokakat meglepni, de a sportos stíluson kívül szinte bármilyen szetthez felvehetőek a divatosabb darabok. Ebbe még az elegánsabb viseletek is beletartoznak, ugyanis már akadnak olyan csizmák, amelyek nívósabb helyekre is felvehetőek. Ezek a csizmák ránézésre egyáltalán nem keltik a tipikus gumicsizma kinézetét, és legfeljebb csak közelről alaposan megszemlélve jövünk rá, hogy nem egy elegáns bőrcsizmát bámulunk. Bármilyen stílusunk legyen is tehát, a piaci kínálat bőven tartalmaz olyan darabokat, amik szettünkkel harmonizálva megóvhatnak bennünket az esős időtől. Még bokacsizmák formájában is találunk ilyen gumiból készült csoda darabokat, amelyek méltán kiérdemelték, hogy a mindennapi divat részévé váljanak.

Ráadásul a viseletük rendkívül kényelmes is – mindamellett természetesen, hogy rendkívül praktikus. Egy ilyen csizmába egyszerűen csak bele kell bújnunk, ha épp sietünk valahová. Nem szükséges cipzárral szenvednünk, hiszen a gumi jól nyúlik. Többek között ez az egyszerű fel- és levétel is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire népszerűek lettek a gumicsizmák napjainkban. Így hát, ha esetleg ódzkodtunk volna ettől a viselettől korábban, akkor is megéri adni neki egy esélyt – nem túl valószínű, hogy megbánjuk majd. Bátran válasszunk tehát egy pár az ízlésünkhöz passzoló gumicsizmát tavaszra.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére