Jelenlegi hely

Szeged fölött repít a szél – Ballonozz az ország egyik legszebb városában!

Sokan az ország leghangulatosabb városának tartják, ahol jó felnőni, jó tanulni, megöregedni is, de legalább olyan jó turistaként megismerni. A MolnAir Ballooninggal most a dél-alföldi megyeszékhely egy egészen új arcát ismerheted meg.

Magyarország harmadik legnépesebb városa mindenki számára tartogat valami látnivalót, hiszen utcáit átjárja a történelem, különleges építészeti remekeket, csodás parkokat is találunk itt, a vírusmentes időszakban pedig egymást érik a koncertek, kulturális események, nem is beszélve a különleges pubokról és éttermekből. A pezsgő egyetemi város most minden bizonnyal nyugodtabb, mint a korábbi években, de talán épp ezért érdemes most is odalátogatni, egy egynapos kirándulás keretében. Ha igazán különleges perspektívát keresel, akkor csodáld meg Csongrád-Csanád megye székhelyét a levegőből, ahonnan nem sokan láthatták eddig! A hőlégballonozás során a Szegedi Repülőtér közelében emelkedünk a magasba, hogy egy órán át gyönyörködhessünk a festői szépségű városban, a magasból csodálva a Szegedi Dómot és a Dóm-teret, a kanyargó Tiszát, vagy a Nemzeti Színház csodás épületét.

Mivel a repülés iránya az aktuális széljárástól függ, így bátran kijelenthetjük, hogy nincs két egyforma út. A Szegedi Repülőtérnél található felszálló ponton történő bejelentkezés után az eligazítás következik, melynek keretében a repülés menetét és a biztonsági szabályokat ismerhetjük meg. A hőlégballon a felállítását követően – amelyben akár az utasok is segíthetnek – elemelkedik a földtől, és kezdetét veszi a repülés, amely során nagyjából egy órán keresztül csodálhatjuk a tájat ebből a rendkívül különleges szemszögből. Leszállás után a követőcsapattal újraegyesülve egy pezsgős koccintás és emléklap koronázza meg a különleges kalandot. A hőlégballon elcsomagolását követően egy felejthetetlen emlékkel térhetünk vissza a találkozó pontra.

A MolnAir Balloning csapata Szeged mellett Budapest környékén és a Balatonon is várja mindazokat, akik szeretnék átélni a hőlégballonozás semmihez sem hasonlítható élményét.

A MolnAir Ballooning április 1-től október 31-ig havonta egy hétvégén repül Szegeden.

Infó:
06 70 385 0035
http://www.molnair.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…
Ugrás az oldal tetejére