Jelenlegi hely

Szeged fölött repít a szél – Ballonozz az ország egyik legszebb városában!

Sokan az ország leghangulatosabb városának tartják, ahol jó felnőni, jó tanulni, megöregedni is, de legalább olyan jó turistaként megismerni. A MolnAir Ballooninggal most a dél-alföldi megyeszékhely egy egészen új arcát ismerheted meg.

Magyarország harmadik legnépesebb városa mindenki számára tartogat valami látnivalót, hiszen utcáit átjárja a történelem, különleges építészeti remekeket, csodás parkokat is találunk itt, a vírusmentes időszakban pedig egymást érik a koncertek, kulturális események, nem is beszélve a különleges pubokról és éttermekből. A pezsgő egyetemi város most minden bizonnyal nyugodtabb, mint a korábbi években, de talán épp ezért érdemes most is odalátogatni, egy egynapos kirándulás keretében. Ha igazán különleges perspektívát keresel, akkor csodáld meg Csongrád-Csanád megye székhelyét a levegőből, ahonnan nem sokan láthatták eddig! A hőlégballonozás során a Szegedi Repülőtér közelében emelkedünk a magasba, hogy egy órán át gyönyörködhessünk a festői szépségű városban, a magasból csodálva a Szegedi Dómot és a Dóm-teret, a kanyargó Tiszát, vagy a Nemzeti Színház csodás épületét.

Mivel a repülés iránya az aktuális széljárástól függ, így bátran kijelenthetjük, hogy nincs két egyforma út. A Szegedi Repülőtérnél található felszálló ponton történő bejelentkezés után az eligazítás következik, melynek keretében a repülés menetét és a biztonsági szabályokat ismerhetjük meg. A hőlégballon a felállítását követően – amelyben akár az utasok is segíthetnek – elemelkedik a földtől, és kezdetét veszi a repülés, amely során nagyjából egy órán keresztül csodálhatjuk a tájat ebből a rendkívül különleges szemszögből. Leszállás után a követőcsapattal újraegyesülve egy pezsgős koccintás és emléklap koronázza meg a különleges kalandot. A hőlégballon elcsomagolását követően egy felejthetetlen emlékkel térhetünk vissza a találkozó pontra.

A MolnAir Balloning csapata Szeged mellett Budapest környékén és a Balatonon is várja mindazokat, akik szeretnék átélni a hőlégballonozás semmihez sem hasonlítható élményét.

A MolnAir Ballooning április 1-től október 31-ig havonta egy hétvégén repül Szegeden.

Infó:
06 70 385 0035
http://www.molnair.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére