Jelenlegi hely

Szeged fölött repít a szél – Ballonozz az ország egyik legszebb városában!

Sokan az ország leghangulatosabb városának tartják, ahol jó felnőni, jó tanulni, megöregedni is, de legalább olyan jó turistaként megismerni. A MolnAir Ballooninggal most a dél-alföldi megyeszékhely egy egészen új arcát ismerheted meg.

Magyarország harmadik legnépesebb városa mindenki számára tartogat valami látnivalót, hiszen utcáit átjárja a történelem, különleges építészeti remekeket, csodás parkokat is találunk itt, a vírusmentes időszakban pedig egymást érik a koncertek, kulturális események, nem is beszélve a különleges pubokról és éttermekből. A pezsgő egyetemi város most minden bizonnyal nyugodtabb, mint a korábbi években, de talán épp ezért érdemes most is odalátogatni, egy egynapos kirándulás keretében. Ha igazán különleges perspektívát keresel, akkor csodáld meg Csongrád-Csanád megye székhelyét a levegőből, ahonnan nem sokan láthatták eddig! A hőlégballonozás során a Szegedi Repülőtér közelében emelkedünk a magasba, hogy egy órán át gyönyörködhessünk a festői szépségű városban, a magasból csodálva a Szegedi Dómot és a Dóm-teret, a kanyargó Tiszát, vagy a Nemzeti Színház csodás épületét.

Mivel a repülés iránya az aktuális széljárástól függ, így bátran kijelenthetjük, hogy nincs két egyforma út. A Szegedi Repülőtérnél található felszálló ponton történő bejelentkezés után az eligazítás következik, melynek keretében a repülés menetét és a biztonsági szabályokat ismerhetjük meg. A hőlégballon a felállítását követően – amelyben akár az utasok is segíthetnek – elemelkedik a földtől, és kezdetét veszi a repülés, amely során nagyjából egy órán keresztül csodálhatjuk a tájat ebből a rendkívül különleges szemszögből. Leszállás után a követőcsapattal újraegyesülve egy pezsgős koccintás és emléklap koronázza meg a különleges kalandot. A hőlégballon elcsomagolását követően egy felejthetetlen emlékkel térhetünk vissza a találkozó pontra.

A MolnAir Balloning csapata Szeged mellett Budapest környékén és a Balatonon is várja mindazokat, akik szeretnék átélni a hőlégballonozás semmihez sem hasonlítható élményét.

A MolnAir Ballooning április 1-től október 31-ig havonta egy hétvégén repül Szegeden.

Infó:
06 70 385 0035
http://www.molnair.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2021. július 31.
Ugrás az oldal tetejére