Jelenlegi hely

Tavasz, nyár, ősz, tél: hogyan öltözködjünk munkához?

Ahány évszak, annyiféle ruházat. Mivel az ember második otthona a munkahelye, ezért nagyon nem mindegy, hogyan öltözködünk a hosszú munkaórák alatt. Ez ugyanis kihatással van akár a kedvünkre egész nap, így befolyásolhatja a hatékony munkavégzést. Nézzük, hogy tudunk az időjárási körülményeknek megfelelően, komfortosan és biztonságosan, na és persze nem utolsósorban stílusosan öltözködni, amennyiben kültéren végzendő munkánk van!

Tavasz

Az első meleg napsugarak megjelenésével beköszönt a tavasz, az idő viszont még hűvös lehet. Ilyenkor célszerű réteges öltözködni. Viseljünk könnyű munkanadrágot, hosszú ujjú pólót vagy könnyű dzsekit. Ne felejtsük el a megfelelő cipő sem, ami védi a lábakat.

Nyár

A nyári hőségben fontos, hogy válasszunk könnyű, pamut anyagú munkaruha szetteket, amelyek lélegáteresztőek és kényelmesek. Kültéri munkavégzés során a napszemüveg is elengedhetetlen, hogy megvédjük szemünket a nap káros hatásaitól.

Ősz

Az ősz beköszöntével hűvösebb idő vár ránk, és az eső is gyakoribbá válik. Válasszunk olyan munkaruhákat, amelyek vízállók vagy legalábbis vízlepergetők. Ebben az időszakban a munkaruhákhoz hozzátartozik a jó minőségű munkakabát, sál, sapka és kesztyű is.

Tél

A tél komoly kihívást jelent a munkavégzés szempontjából, különösen hideg, havas időjárási körülmények között. A bélelt munkakabát és mellények megvédenek a hidegtől, míg a sapka és sál a fej és a nyak melegen tartásában segít. A bélelt munkanadrág és az aláöltözet extra meleget nyújt a hideg napokon. A széldzseki pedig védelmet nyújt a szeles időjárással szemben.

Biztonságos, kényelmes és hatékony munkavégzés

A munkaruházat célja nemcsak a stílus és a megjelenés, hanem az is, hogy megvédjen bennünket a munkavégzés során felmerülő veszélyektől és az időjárás viszontagságaitól. A megfelelő munkaruházat kiválasztásával biztosítjuk a védelmünket és a kényelmünket, így hatékonyabban végezhetjük munkánkat bármely évszakban.

Szerencsére ma már nem kell tanácstalanul állni a boltokban és hosszú órákig keresgélni a megfelelő ruházatot. Elég felmenni az internetre, és körülnézni a széles kínálat között. A MunkaruhaDivat webshop gyors és egyszerű rendelési, illetve kiszállítási folyamata garantálja, hogy bárki hamar beszerezze az optimális ruházatot bármelyik évszakra.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére