Jelenlegi hely

Tavasz, nyár, ősz, tél: hogyan öltözködjünk munkához?

Ahány évszak, annyiféle ruházat. Mivel az ember második otthona a munkahelye, ezért nagyon nem mindegy, hogyan öltözködünk a hosszú munkaórák alatt. Ez ugyanis kihatással van akár a kedvünkre egész nap, így befolyásolhatja a hatékony munkavégzést. Nézzük, hogy tudunk az időjárási körülményeknek megfelelően, komfortosan és biztonságosan, na és persze nem utolsósorban stílusosan öltözködni, amennyiben kültéren végzendő munkánk van!

Tavasz

Az első meleg napsugarak megjelenésével beköszönt a tavasz, az idő viszont még hűvös lehet. Ilyenkor célszerű réteges öltözködni. Viseljünk könnyű munkanadrágot, hosszú ujjú pólót vagy könnyű dzsekit. Ne felejtsük el a megfelelő cipő sem, ami védi a lábakat.

Nyár

A nyári hőségben fontos, hogy válasszunk könnyű, pamut anyagú munkaruha szetteket, amelyek lélegáteresztőek és kényelmesek. Kültéri munkavégzés során a napszemüveg is elengedhetetlen, hogy megvédjük szemünket a nap káros hatásaitól.

Ősz

Az ősz beköszöntével hűvösebb idő vár ránk, és az eső is gyakoribbá válik. Válasszunk olyan munkaruhákat, amelyek vízállók vagy legalábbis vízlepergetők. Ebben az időszakban a munkaruhákhoz hozzátartozik a jó minőségű munkakabát, sál, sapka és kesztyű is.

Tél

A tél komoly kihívást jelent a munkavégzés szempontjából, különösen hideg, havas időjárási körülmények között. A bélelt munkakabát és mellények megvédenek a hidegtől, míg a sapka és sál a fej és a nyak melegen tartásában segít. A bélelt munkanadrág és az aláöltözet extra meleget nyújt a hideg napokon. A széldzseki pedig védelmet nyújt a szeles időjárással szemben.

Biztonságos, kényelmes és hatékony munkavégzés

A munkaruházat célja nemcsak a stílus és a megjelenés, hanem az is, hogy megvédjen bennünket a munkavégzés során felmerülő veszélyektől és az időjárás viszontagságaitól. A megfelelő munkaruházat kiválasztásával biztosítjuk a védelmünket és a kényelmünket, így hatékonyabban végezhetjük munkánkat bármely évszakban.

Szerencsére ma már nem kell tanácstalanul állni a boltokban és hosszú órákig keresgélni a megfelelő ruházatot. Elég felmenni az internetre, és körülnézni a széles kínálat között. A MunkaruhaDivat webshop gyors és egyszerű rendelési, illetve kiszállítási folyamata garantálja, hogy bárki hamar beszerezze az optimális ruházatot bármelyik évszakra.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére