Jelenlegi hely

Természetes választást jelentenek a környezetbarát tisztítószerek

Mit kell tudni a környezetbarát tisztítószerekről? Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, így mindenki számára kiváló választást jelentenek, ráadásul a legtöbb esetben az áruk is kedvezőbb, mint a mesterséges vegyületeknek. Csoda, hogy egyre népszerűbbek a környezetbarát drogériák?

A természetesség egyre nagyobb érték a világban, ezt szerencsére már rengetegen felismerték. Az olyan helyeken, mint az otthonunk, hatványozottabban igaz ez a megállapítás. Ezt a szemléletet követik azok, akik a környezetbarát drogériákban vásárolnak a mesterséges vegyszerek, a veszélyes anyagok helyett. Ha hozzátesszük, hogy ez a legtöbb esetben költséghatékonyabb megoldásnak is számít, egyértelmű, hogy nincs ennél jobb döntés. Az Alza ebben is segít.

Évszázadok óta eredményes megoldások

Érdekes, hogy a jól bevált tisztítószereket évtizedek, évszázadok óta ismeri az emberiség, ám ezeket a globalizálódó világban kiszorították a mesterséges adalékanyagok. Ilyen például a citromsav, illetve a szódabikarbóna. Nem kérdés, hogy minden, ami természetes vagy bio, jobb a szervezetünk számára, ezért is éri meg ilyen szereket használni a fürdőszobában és a konyhában.

A tudatosságban jár élen az Alza webáruház, amely az AlzaEco saját márkás termékeivel a természetességet helyezte előtérbe. Készítenek zöldtudatos tisztítószereket, mosószereket, mosogatószereket és takarítóeszközöket is. A termékek között olyan hasznos, minden otthonban használatos szerek sorakoznak, mint a mosópor, a mosógél, az öblítő, a mosogatógépsó, a padló- és az ablaktisztító, illetve a mosószappan.

Óvjuk meg a szervezetünket

Ezek tipikusan olyan helyeken alkalmazhatóak, amelyekkel sokat érintkezik az ember bőre, teste. A fürdőszobában naponta többször is töltünk el időt, a konyhában az ételeket készítjük elő, amely aztán a szervezetünkbe kerül, a mosás pedig azért kivételesen fontos, mert a ruhák később órákon át érintkeznek a bőrünkkel. Ezek egy felnőttnél is lényegesek, ám a gyermekek esetében különösen fontos, hogy a minimumra csökkentsük a vegyszereket: ebben segítenek a bio drogériák, valamint az AlzaEco termékei.

A fotó forrása:

Igisheva Maria / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…
Ugrás az oldal tetejére