Jelenlegi hely

Természetes választást jelentenek a környezetbarát tisztítószerek

Mit kell tudni a környezetbarát tisztítószerekről? Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, így mindenki számára kiváló választást jelentenek, ráadásul a legtöbb esetben az áruk is kedvezőbb, mint a mesterséges vegyületeknek. Csoda, hogy egyre népszerűbbek a környezetbarát drogériák?

A természetesség egyre nagyobb érték a világban, ezt szerencsére már rengetegen felismerték. Az olyan helyeken, mint az otthonunk, hatványozottabban igaz ez a megállapítás. Ezt a szemléletet követik azok, akik a környezetbarát drogériákban vásárolnak a mesterséges vegyszerek, a veszélyes anyagok helyett. Ha hozzátesszük, hogy ez a legtöbb esetben költséghatékonyabb megoldásnak is számít, egyértelmű, hogy nincs ennél jobb döntés. Az Alza ebben is segít.

Évszázadok óta eredményes megoldások

Érdekes, hogy a jól bevált tisztítószereket évtizedek, évszázadok óta ismeri az emberiség, ám ezeket a globalizálódó világban kiszorították a mesterséges adalékanyagok. Ilyen például a citromsav, illetve a szódabikarbóna. Nem kérdés, hogy minden, ami természetes vagy bio, jobb a szervezetünk számára, ezért is éri meg ilyen szereket használni a fürdőszobában és a konyhában.

A tudatosságban jár élen az Alza webáruház, amely az AlzaEco saját márkás termékeivel a természetességet helyezte előtérbe. Készítenek zöldtudatos tisztítószereket, mosószereket, mosogatószereket és takarítóeszközöket is. A termékek között olyan hasznos, minden otthonban használatos szerek sorakoznak, mint a mosópor, a mosógél, az öblítő, a mosogatógépsó, a padló- és az ablaktisztító, illetve a mosószappan.

Óvjuk meg a szervezetünket

Ezek tipikusan olyan helyeken alkalmazhatóak, amelyekkel sokat érintkezik az ember bőre, teste. A fürdőszobában naponta többször is töltünk el időt, a konyhában az ételeket készítjük elő, amely aztán a szervezetünkbe kerül, a mosás pedig azért kivételesen fontos, mert a ruhák később órákon át érintkeznek a bőrünkkel. Ezek egy felnőttnél is lényegesek, ám a gyermekek esetében különösen fontos, hogy a minimumra csökkentsük a vegyszereket: ebben segítenek a bio drogériák, valamint az AlzaEco termékei.

A fotó forrása:

Igisheva Maria / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Igaz, hogy az új év január 1-én kezdődik, és sokan akkor tesznek újévi fogadalmakat, de azoknak, akiknek iskolás gyerekük van, a szeptember elseje legalább olyan vízválasztó dátum, ha nem fontosabb. - Dezsőfi Beatrix írása.
Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Emlékeztek még az áprilisi nagy hírünkre? Az országban egyedüliként húsz Pécsimami olvasónak hoztunk el egy szuper lehetőséget, hogy megtudják: mennyi is a családjuk karbon-lábnyoma és tehessenek is azért, hogy ezt hatékonyan csökkentsék. A kutatás lezárult, mi pedig érdekes és fenntartható tanulságokkal jelentkezünk!
Ugrás az oldal tetejére