Jelenlegi hely

Gedói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím: 6723 Szeged, József A. sgt. 116.
Telefon: 62/540-046


Intézményvezető: Dr. Kissné Szamosközi Brigitta
Fenntartó: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 429 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

A gyermekemet egy másik iskolából hoztuk át ide év közben,mivel nagyon szeretett rajzolni és az iskola sem nagy ,inkább családias ezért kerestük meg a Gedóit,ahol nagyon be-és elfogadóak. Mert itt családias a hangulat,itt igazi PEDAGÓGUSOK tanítanak,akik emberek is egyben.A családias hangulathoz hozzájárulnak ugyanúgy a takarítók,a konyhások,a karbantartók és a portások is.Itt minden gyerek ugyanolyan mindegy,hogy hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő.Amikor a gyerekekért megyünk a nevüket sem kell mondani,mert mindenki ismer mindenkit.Nagyon örülök,hogy a gyermekeim ebbe az iskolába járnak.
Mert itt családias a hangulat,itt igazi PEDAGÓGUSOK tanítanak,akik emberek is egyben.A családias hangulathoz hozzájárulnak ugyanúgy a takarítók,a konyhások,a karbantartók és a portások is.Itt minden gyerek ugyanolyan mindegy,hogy hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő.Amikor a gyerekekért megyünk a nevüket sem kell mondani,mert mindenki ismer mindenkit.Nagyon örülök,hogy a gyermekeim ebbe az iskolába járnak.
Az iskola családias jellegű.Remek a művészeti tagozata!
Családias iskola, minden tanár ismeri az összes gyereket.Szeretik őket.Figyelembe veszik a szülők igényeit. Sportolást nem akadályozzák, sőt segítik, pedig művészeti iskola. Egyénileg is támogatják a gyereket a tanulásba képességtől függően.
Mert a pedagógusok nagyon a szívükön viselik a gyermekek fejlődését. Mert családias az iskola hangulata. Rengeteg olyan programot szerveznek a gyerekeknek és sok olyan feladatot adnak Nekik amivel lekötik és egyben fejlesztik is Őket.
Gyermekem speciális nevelésű igényű, a fejlesztést az iskola tudja biztosítani, mert az alapító okiratában benne van. S azért is ezt választottuk, mert művészeti oktatást biztosít. Azért mert általában szimpatikusan a tanítók-tanárok.
Csak a véletlen hozta így, de jó lenne mindenben ilyen szerencsésnek lenni, mert bevált. A kisebb gyerkőc is ide fog járni, remélem. Nagyon szeretjük a tanárokat. A délutáni tanulás mellet rendszerint vannak kézműves foglalkozások, sportfoglalkozások. a családi rendezvények is mindig színvonalasak, jól szervezettek.
Az angol nyelv miatt meg a barátnők miatt szeret ide járni.
Nagyon jók a tanárok, és családias a hangulat.
Családias környezete miatt.
Mert toleráns,elfogadó légkörű iskolát kerestünk. Magas szintű a művészeti képzés,és az angol nyelvoktatás.
Lehetőséget nyújtanak a pedagógusok a gyermekekben rejlő készségek kibontakozására.Időt szánnak a pozitív megerősítésre.

Ritka mikor a gyermek azt mondja: (szeretek iskolába járni)

Még azért is ezt az iskolát választottuk, mert családias légkör is van, a pedagógusok figyelnek a szülőkkel való kapcsolatra is.
Azért szeretünk ide járni mert sokféle lehetőség van sport és szakkörök formájában.
30 fő alatti az osztálylétszám, így több figyelem jut minden gyerekre.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére