Jelenlegi hely

Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark Ópusztaszeren található, autóval 30 perc Szeged, 90 perc Budapest, de vonattal, busszal, kerékpárral is remek eljutási lehetőségek vannak.

Az élménypark az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Európa legnagyobb fagyalból készült labirintusa 3,5 kilométer hosszúságú. A labirintus vonalvezetésének tervezésekor a Csodaszarvas alakjának körvonalát használtuk fel. Az elágazásoknál a térség történetével, kultúrájával, élővilágával, érdekességeivel kapcsolatos, többféle tematikájú, magyar vagy angol nyelvű kérdésekre adott válaszok segíthetnek a helyes út megtalálásában.

Az élménypark az útvesztők logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja.

 Ideális rendezvényhelyszín a nádfedeles jurta alakú szárazmalom, és a hatalmas szabad zöldterület, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények, csapatépítő vetélkedők, tréningek és esküvők nyugodt, jó levegőjű környezetben történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Nyitva: március közepétől november közepéig, hétfő kivételével naponta 9.00 és 18.00 óra (nyáron 9.00 és 20.00 óra) között.

További információ:

   

   

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

  Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

  Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
  Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

  Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

  Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
  Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

  Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

  A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
  Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

  Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

  Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
  Ugrás az oldal tetejére