Jelenlegi hely

Szandika története

Az én történetem a következő. 2011 Július 19-ére voltam kiírva. Kakuja Gábor volt a nőgyógyászom.

Elég normális volt végig. Fogadott orvosom nem volt se szülésznőm semmi. Szülésfelkészítőre se jártam. Feleslegesnek tartottam. Majd időközben belejövök. Gondoltam. Így is lett végül. 19-én Szandika úgy gondolta marad még egy napot. Nem is utalt rá semmi hogy ő ki szerene jönni. 20-án apukával nagy nyugodtan elindultunk babaruhát válogatni a hozzánk közel eső kis gyrek használt ruha boltba. Már éppen fizettünk volna amikor éreztem hogy folyik valami... Na mindenki tudja miről van szó. Haza is siettünk. De mivel tudtam hogy minél hamarabb rohanunk be annál tovább tarthat így itthon maradtunk még 1 órát összepakoltuk ami még nem volt benne a csomagomba apa még elszívott egy cigit ivott egy kávét. Ez volt délelött 11-12 körül. Aztán hívtunk egy taxit. Azt tudom hogy már a taxiban volt 2 fájásom. 3/4 1-re beértünk a korházba felvettek az osztályra. Mindenfélét kérdeztek. Megkérdezte a szülésznő hogy biztos a magzatvizem folyik? Még szép lett volna ha hazaküld.... Na mind1 megállapították hogy 4 ujjnyira kivagyok tágulva. Megkaptam a szobámat kúpot, aztán CTG 1-órától. Bejött a szülésznő beszélgettünk és nevetgéltem 2 fájás közt. 2-kor közölte hogy itt 4-re baba lesz nagyon szépen tágulok. Mondom mi lesz???????? BABA????? 8-10 óra a vajúdás én ezt olvastam a neten. NA EZT MEGÚSZTAM 3 ÓRÁVAL. Fél 4-kor bejött a doki adtak érzéstelenítőt de nem használt már alig vártam hogy kibújjon. Nyomtam 2-3-at kint volt a feje, megérinthettem újabb erőt adott pihi aztán még 2-3 nyomás és végül 15.55 perckor megszületett a szemünk fénye 3630 grammal és 50 centivel Vecsernyés Alexandra. Csodálatos élmény volt.

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére