Jelenlegi hely

A Kém család

Beküldő lakhelye: Baranya megye

Pályázat tartalma: szöveges válasz az első két kérdésre, saját fotó

 

Mi okoz számodra legnagyobb örömöt a gyermekeiddel kapcsolatban?

Látni az örömüket, boldogságukat.

Az hogy láthatom milyen különleges emberke, hogy fantasztikusan kreatív, mindig meglep minket egy feladat nem szokványos megoldásával. Szeretem a kirándulásokat, főzéseket, barkácsolásokat, meseolvasásokat és bármit amit együtt csinálunk.

Mi a legnehezebb számodra a gyermeknevelésben?

A szabályok betartatása, fegyelmezés.

Sajnos nehezen teszi meg amit kérek, napi rutinnal kapcsolatos dolgokat, menjen fogat mosni, induljon fürödni, jöjjön ebédelni, nagyon sok idő telik el azzal, hogy rá várunk. Nagyon nehezen mesél arról hogy mi történt vele aznap, iskolában, kiránduláson, vagy csak általában, hogy miről mit gondol.

Miért szeretnél részt venni a szülői kommunikációs tréningen?

Bízom benne hogy egy ilyen kommunikációs tréning segítségével gördülékenyebb lenne a napi rutin,együttműködést elősegítő hasznos technikákat tanulhatnék a mindennapi feladatok elvégzése, gazdagabbá teheti az életünket, egy-egy jó beszélgetés, ami szerintem nagyon fontos. Kialakulhatna egy biztonságos bizalmi légkör az otthonomban. Segíthetné munkámat is Pedagógiai asszisztensként.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére