Jelenlegi hely

Már igényelhető az ingyenes internet a digitális oktatáshoz általános iskolás diákoknak és tanáraiknak

Márciusban az általános iskolás diákoknak és az őket tanító pedagógusoknak is ingyenes lesz az internet az elrendelt digitális oktatás idejére, a helyhez kötött szolgáltatásoknál. A díjmentességet igényelni kell a szolgáltatónál, amit a következő havi számlán írnak jóvá.

A középiskolás diákoknak és tanáraiknak, akik már digitális oktatásban vannak egy ideje, és igényelték az ingyenes internetet, nekik ez automatikusan jóváírásra kerül, nem kell újra kérelmezni. Vannak, akik jogosultak 2020. novemberétől, de nem kérelmezték a szolgáltatás díjmentes igénybevételét, természetesen ők is kérhetik ezt. 

Mind a négy szolgáltató, Digi, Telekom, Vodafon, Vidanet online felületén egyszerű az igénylés menete, néhány perc alatt kitölthető.

Amire szülségünk lesz az igényléshez:

  • gyermekünk neve és OM azonosítója - diákigazolvány 
  • oktatási intézmény neve
  • ügyfélazonosító
  • legutóbb befizetett számla száma
  • legutóbb befizetett számla feltöltése (pl. Vodafonnál) 
  • szolgáltatást igénylő neve és a szolgáltatás címe
  • pedagógusoknak oktatási azonosító számukra
     
A Digi ügyfeleinek igyekezni kell a benyújtással, 2021. március 8-11 között adhatják le az igénylést. Vidanet 2021. március 24-ig fogad igénylést. A Telekom ügyfelei 2021. március 10-26 között, a Vodafon ügyfelei szintén 2021. március 29-ig tudnak igénylést leadni.


Regisztráció a digitális oktatásban részt vevő gyerekek és pedagógusok részére

Digi ügyfeleknek itt
Telekom ügyfeleknek itt
Vodafon ügyfeleknek itt
Vidanet ügyfeleknek itt

Akinek a fentieken kívül más szolgáltatónál van szerződése, érdemes a saját szolgáltatójánál érdeklődni, megnézni a honlapjukat és ha lehetőség van rá, igényelni az ingyenes internetet. 


Forrás: Digi, Telekom, Vodafon


MA - Monorimami

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Így készíts emlékezetes őszi képeket a gyerekeidről! Tippek egy fotóstól

Így készíts tökéletes őszi képeket a gyerekeidről! Tippek egy fotóstól

Családi fotósként az ősz az egyik legszebb évszak számomra. Amíg nem kezdtem el fotózni, nem is figyeltem fel a természet csodás színekben pompázó átalakulására. Persze fotósként az a pénzkeresetem, hogy a családok engem válasszanak, de tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának a fotóst, és van olyan is, hogy épp egy kis délutáni sétánk alatt, vagy a hétvégén csak véletlenül meglátunk egy szuper helyszínt, csodás fényekkel, és színekkel. Na akkor elő a mobilt a gyönyörű pillanatok megörökítésére.
Ingyenes látásvizsgálatok 300 helyen az országban október folyamán

Ingyenes látásvizsgálatok 300 helyen az országban október folyamán

Ingyenes látásellenőrzés, szaktanácsadás, nyereményjáték és szemüveg-ellenőrzés is jár októberben, a Látás hónapja alkalmából a megjelölt optikákban. Gondolnád, hogy a szemüveg mellett az étkezésünk vagy néhány szabály is segíthet a szemünk javulásában?
Új Rumini kötetek- nem csak rajongóknak!

Rumini sokak kedvence: mutatjuk a sorozat részeit!

Nem kérdés, hogy a nagyovis és kisiskolás korosztály körében az egyik legnépszerűbb olvasnivaló a Rumini. Van, aki már önállóan olvassa, van, aki esti meseként hallgatja a tengerész egér izgalmas kalandjait. Sőt van, aki így is, úgy is! :) 
Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ugrás az oldal tetejére