Jelenlegi hely

Mutatjuk 2021 elegáns és kifinomult női nadrágjait

A női nadrág minden ruhatár elmaradhatatlan alapdarabja. Tökéletes minden alkalomra. Legyen szó egy retro trapéznadrágról, egy trendi paper-bag naciról, egy elegáns chino nadrágról vagy egy sportoláshoz elengedhetetlen leggingsről, kétségtelen, hogy ez a fajta öltözék minden nő gardróbjának kardinális alkotóeleme. Akár formális, akár lazább szettben gondolkodunk, sok múlik azon, hogy milyen nadrágot választunk. Cikkünkben a casual stílushoz mutatunk némi inspirációt, és hogy segítsünk a vásárlásban, elhoztuk neked 2021 legdivatosabb és legcsinosabb nadrágfazonjait, amiknek nem biztos, hogy baj, ha adsz esélyt.

Palazzo

2021-ben egyértelműen a palazzo szabásé a főszerep, ami egy igazi klasszikus a laza elegancia világában. Ez a lenge nyári naci egy szűkebb felsőrésszel kombinálva a leginkább szemrevaló. Szatén vagy selyem kivitelben fokozottan elegáns hatást kelt.

Chino

Amikor könnyű, de egyben klasszikus vonalú, casual eleganciával megáldott nyári nadrágra gondolunk, akkor szinte azonnal ez a fazon jut az eszünkbe. Az eredetileg katonai viseletből átvett chino kifejezetten kényelmes viseletet biztosít. Ha nem szeretnél szoknyában megjelenni egy formális eseményen, a chino tökéletes alternatívát kínál. Chino viselésekor figyelj oda, hogy biztosan a megfelelő méretet válaszd, és fontos, hogy a hozzád illő színt viseld. 2021 klasszikus trendszínei például a khaki, a tengerészkék, az élénk fehér és a szürke.

Cargo

A karcsúsító oldalsó zsebekkel, rugalmas bokamandzsettákkal, sikkes színekkel és mintákkal az idei év legstílusosabb és legnépszerűbb női fazonja új életet lehelt a haszonelvű klasszikusba, ami anno katonai nadrágként szolgált. Meg kell hagyni, igen praktikus viselet. Ujjatlan lenvászon blúzzal vagy pamut toppal szupertrendi outfit.

Jogger

A melegítőnadrág hivatalosan is napjaink egyik legmenőbb divatirányzata, sok tervező hajlandó kivinni ezt a darabot az edzőteremből az utcára. A minőségi anyagok – fényes szatén, bársony – és a nőies színek tulajdonképpen fel is vértezik őket a jólöltözöttség pajzsával, és egy fehér blúzzal és jól eltalált sneakerrel akár az irodai elegancia fellegeibe is emelhetők. Persze óvakodjunk a szélsőségektől!

Paper-bag

A trükkös trend azért is szédületes, mert homokóra sziluettet hoz létre, és ezenkívül még kényelmes is. A magas derekú masnis nadrág rendkívül kifinomult, nőies, de egyben laza stílust kölcsönöz, így ideális outfitje akár egy baráti összejövetelnek, de akár egy munkahelyi megbeszélésnek is. Amire figyeljünk oda a viselésénél, hogy nagyon nem mutat jól, ha a nadrág szára súrolja a földet, így figyeljünk oda az optimális hosszra!

Napjainkban a női nadrágok rengeteg fazonban és színben elérhetőek. Kiindulásként érdemes a Bolf.hu női nadrágjainak kínálatát átböngészni, mert a szortimentben megtalálhatóak a lezser, sportos, leggings, bőr, farmer, nyári, rövid és térdnadrágok, valamint a bemutatásra került casual változatok is. Nehézséget okoz a megfelelő nadrág kiválasztása? Ne keresgélj tovább! Bármilyen is a testalkatod, itt biztosan megtalálhatod a számodra legelőnyösebb fazont, legyen az skinny, boyfriend fit, magas derekú vagy retro trapéznadrág.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére