Jelenlegi hely

Légy klasszikus – divatos férfi stílusok bőrkabáthoz

A bőrkabát az egyik legférfiasabb kabáttípusnak számít azóta, hogy „megszületett”. Egy férfi bőrkabát viselője egyszerre lehet vagány, férfias és elegáns akkor is, ha csak szimplán egy farmerhoz veszi azt fel. A bőrkabát kétségtelenül jól mutat minden stílushoz, önmagában sikkes megjelenést kölcsönöz bármilyen hétköznapi ruházathoz. De mit kell tudni a hordásáról? Hogyan hozhatjuk ki ebből az örökdivat kabátviseletből a legtöbbet? Járjunk utána!

Férfias, vagány, örökké divatos

A férfi bőrdzsekik és kabátok univerzálisan hordható viseletek. Talán egyedül a melegítőnadrághoz nem passzol kifejezetten, viszont manapság már ezt sem lehetne bátran kijelenteni, amióta léteznek sportos bőrkabátok, ahogyan elegáns melegítők is. Mindegy is, hiszen maga a bőr anyaga pontosan elég minőségi hatást ad ahhoz, hogy a legegyszerűbb farmer plusz póló kombinációt is férfiassá és sikkessé tegye. Elég felvenni farmerhoz és például egy fekete sneakerhez, garantált a siker. Ugyanez a helyzet akkor is, ha például zakóhoz tervezzük felvenni a bőrkabátot. Eszméletlen jól mutat az üzleti öltözködés részeként például egy áramvonalas tervezésű, finom anyagból készült fazon. Viszont ha a vagány, lázadó eleganciát képviseljük, akkor próbáljuk meg a bőrkabátot felvenni például egy menő jogger plusz bakancs kombinációval. Na, nem arra gondolunk, hogy csináljunk magunkból punkot vagy rockert – hacsak nem az a cél. Manapság már olyan fazonok kaphatóak bakancsból és joggerből is, amelyek egyedi módon hozzák az elegancia forradalmian fiatalos odalát. Továbbá ha simán felvehetjük a Martenst öltönyhöz, akkor miért ne nézhetnénk ki igenis sikkesen egy ilyen szettben, ugye?

Motoros, bomber, autós, duster és a többiek

Férfi bőrkabátból számtalan stílus akad. A legismertebb talán a klasszikus pilótakabát, amely meleg gyapjú bélésével és széles gallérjával még a legnagyobb fagyokat is remekül állja. Későbbi verziója a modernebb szabású bőr bomber. Mindkettő tökéletes hétköznapi megjelenéshez, már az egyszerű férfi pólók megjelenését is teljesen feldobják. Továbbá szükség esetén még a félelegáns szettekhez is felvehető. Viszont egyik fazon sem igazán alkalmas egy alkalmibb megjelenéshez. Ahhoz főleg olyan áramvonalas szabású kabátok illenek, mint a hosszú bőrkabát, vagyis a duster, illetve az autós bőrkabát. Utóbbi egyszerű szabású fazonjával tud elegánssá varázsolódni. Szintén jó választás lehet alkalmi szetthez a visszafogottabb motoros kabátok hosszabb szabású típusa. Ezek enyhén karcsúsítottak, testhezállóbbak, mint a klasszikus társaik. Ezáltal valóban sikkesen mutathatnak egy öltönyös üzleti megjelenéshez.

Mi a helyzet a sportos és a laza stílust kedvelőkkel?

Akik inkább a különféle underground vagy streetwear stílus hívei, azok számára sem kell lemondani a bőrkabát nyújtotta előnyökről. Sőt igazán széles a kínálat az olyan oversize és extra steppelt bőrkabátokból, amelyek kifejezetten jól állnak a sportcipőhöz, vagy a lazább szabású nadrágokhoz. Ezekből a típusokból még színre és mintára is állnak rendelkezésre olyan modellek, amelyek hűen illenek bármely lezserebb stílus képviselőihez.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére