Jelenlegi hely

Az eszünk megáll, milyen vagány szállások vannak Magyarországon!

Ha te is unod a szokványos szállodákat, valami különlegesre vágysz, vagy egyszerűen csak kalandvágyó kedvedben vagy. Akkor ezek a természetközeli szálláshelyek neked lettek kitalálva. Fa tetején, a tó közepén, a föld alatt, esetleg egy kiszuperált cirkuszi kocsiban? Elképesztő ötletesek!

1. Nomádhotel, Noszvaj 

3,5 méter magasban ágyból csodálni a csillagos eget? Ha ez minden vágyad, akkor irány ez a csodálatos, vadregényes bükki szálláshely, ahol madárcsicsergésre, békakoncertre, patakcsobogásra ébredhetsz. Jó kis egri borok, rengeteg kirándulási- és programlehetőség a közelben, no meg béke, csend és nyugalom. Nagyon klassz!

Bővebb info ››

2. Homoki Lodge, Ruzsa 

Ha már tényleg eleged van a zsongásból, akkor Homoki puszta a te úticélod, ahol a hagyományos sátras kempingezés élményét továbbgondolva akár egy kényelmes, háromszintes "luxusjurtában" is szállást foglalhatsz. Ez az a hely, ahová a végeláthatatlan pusztából nyílik az út. A GPS itt elakad, a szó bennmarad, ez az igazi nomád szabadság.

Bővebb info ›››

3. Mókus-völgy, Bükkösd 

Lássuk csak, van régi fakitermelő autó, cirkuszi kocsi, vagy rózsaház. Melyiket választod? Mindegyik klassz, egyedi, felejthetetlen élményt kínál a Mecsek lábánál. 

Bővebb info ›››

4. Sirocave barlang apartmanok, Sirok 

Tisztára olyan, mintha vendégségben lennénk Frédi és Béniéknél, ahol ezek a 300 éves barlangok szolgálnak szálláshelyként. Mindez Sirokon, egyáltalán nem "kőkoraszaki" körülmények között.

Bővebb info ›››

 

5. Tavirózsa úszóház, Tiszafüred-Örvény 

Itt a nappaliból és a teraszáról is pompás kilátás nyílik a Tisza-parti tájra. A fedett teraszról akár közvetlenül horgászhatsz, ha épp pecázni támad kedved. Tisza-tavi mesevilág, természetközeliség -  természetkedvelő vízi turistáknak, családoknak és baráti társaságoknak telitalálat.

Bővebb info ›››

6. Galyatető Turistacentrum, Galyatető 

Igazi túrázós szálláshely a Galyatető kilátójának legfelső, 3. szintjén kialakított, egész évben nyitva tartó bivak. Az 5 csillagos kilátásért cserébe mindössze annyi, hogy hálózsákban kell aludnotok, de higgyétek el, megéri! 

Bővebb info ›››

7. Őrségi 5 érzék, Őrimagyarósd 

Lombkorona ház, glamping sátor, lábas kástuház szolgál fekvőhellyel; az Őrség varázsa, gyógynövényes fürdő dézsában, tündérkerti hinta hat az érzékszervekre. A lebegő sátor és a szekér mint alvóhely már csak extrák.

Bővebb info ›››

- Budapestimami - 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére