Jelenlegi hely

Csongrádi Óvodák Igazgatósága Bercsényi utcai "Kincskereső" Tagóvodája

Cím: 6640 Csongrád, Bercsényi u. 2.
Telefon: 63/898-049, 20/575-1747

 
Intézményvezető: Kádár Katalin
Fenntartó: Csongrád Város Önkormányzat
 

A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Mert, gyerekközpontú és családias.
Kedves ovónők,jó kapcsolat a szülők és óvónők között.
Családias a hangulata.Szeretjük az óvónéniket.Sok izgalmas program van.A csoportfoglalkozások nagyon érdekesek.Sokat énekelünk és verseket tanulunk.
Mert úgy érzem a gyermekem fejlődése itt valóban biztosítva van, minden szempontot figyelembe véve.
Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert minden dolgozó nagyon aranyos és segítőkész, valamint az ovi hangulata nagyon családias.
Azért, mert nagyon aranyosak, lelkiismeretesek, felkészültek és gyerekcentrikusak az óvó nénieink és a dajka nénink a Ficánka csoportban. Mindig örömmel fogadják nem csak a gyerekeket, hanem a szülőket is, és ez nagyon jó érzés. A következő kislányunkat is hozzájuk; a Ficánka csoportba fogjuk íratni.
Szakmailag nagyon felkészültek az óvónők, szeretik a gyerekeket. Családias légköre van az óvodának, rengeteg változatos program van.
Változatos programok.Önállóságra nevelik a gyerekeket.
Mert mindenki nagyon aranyos.
Mert aranyosak,kedvesek,figyelmesek az Óvónők és a dajkanénik.A gyermekek a legfontosabbak a számukra.Mindig valami újat tanulnak a gyermekek,és folyamatosan fejlődnek.
Kedvesek az óvónők

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére