Jelenlegi hely

Károly Óvoda

Cím: 6630 Mindszent, Szabadság tér 4.
Telefon: 62/225-076

 
Intézményvezető: Korom Éva Andrea
Fenntartó: Mindszent Város Önkormányzata

A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Kedvesek az óvónénik, sok színes program vár minket.
Szeretjük, hogy az óvónénik gyermekcentrikusak, lelkesek, teli kreatív ötletekkel, rengeteg új élményt nyújtva a gyerekeknek! A szülőkkel is kedvesek és segítőkészek. Jó a légkör, sok az érdekes játék és szép az udvar, egyszóval a kisfiam imád oviba járni!
Még csak most kezdtük az ovit, de a nagyobb tesó is ide jár és egyszerűen imádja. Nagyon pozitívnak tartom, hogy a kicsi is részt vehetett az elmúlt évben bármely ovis rendezvényen, így mire elkezdte az ovit, már otthonosan mozgott a mi kedves, barátságos légkörű óvodánkban!
Nagyon gyermekszeretők az óvónénik.
Nagyon kedvesek az óvónők, érdekes programok vannak.
Jó a közösség,kedvesek az óvónők és a lényeg hogy a gyerkőc örömmel megy.
Az Óvónénik nagyon kedvesek és odafigyelnek a gyerekekre, nagyon sok érdekes foglalkozást találnak ki a csoportnak. Az óvoda nagyon kedves és aranyos programokat szervez az egész óvoda gyermekei részére, sok fejlesztő játék és a játékkal egybekötött foglalkozást tartanak az óvónénik a csoportnak.Nóri nagyon szeret a Ficánka csoportba járni, és szereti ezt az óvodát.
Kedvesek,kreatív,együttműködő óvónők.Családias környezet.Jól felszerelt csoportszobák.
biztosít az ételallergiásoknak megfelelő étkeztetést ami számunkra fontos.Nagyon sok program és családi rendezvény várja a pajtásokat a mi óvodánkban. A nagyobb lányunk is ide járt,maximálisan meg vagyunk elégedve! : )Nóra Mert szép,tiszta,családbarát és a gyerekek igényeit szem előtt tartva gyermek központú kitűnő óvoda pedagógusokkal!Nóra
Mert közel van és kedvesek az óvónők. Jól felszereltek a csoportszobák.
Kislányom rajong az óvodáért. Szereti az óvónéniket, szereti a színes programokat és a pajtásaival közös tevékenységet. A nevelési rendszer átgondolt, szervezett és hatékony.

Pozitívum még a családias hangulat, a csoportszoba ész udvar.

Nagyon aranyosak az óvónők,jól felszerelt az óvoda.

Csöngető Hédi Ficánka csoport

Tradicionális és modern egyben.Már a szülők is ide jártak :) Szeretem , hogy szeretik a munkájukat az óvónők .
A gyerkőcöket szeretet veszi körül, hozzáértő pedagógusok, és adottak az egyéb feltételek is, amiért egy gyerek jól érezze magát.
Kedves , segítőkész ovonénik dolgoznak az ovinkban!Odafigyelnek gyermekeink fejlődésére és, ha bármilyen probléma merl fel segítenek azt a szlőkkel eggyttműködve megoldani!Lelkiismeretesen készítik fel őket egy-egy szereplésre és az iskolai életre is persze figyelembe véve a gyermekek életkorát!Nagyszerű programokat szerveznek!!A mi egyik kedvencunk az Őszi vigasság!Ilyenkor minden csoport elmegy lovaskocsizni a helyi lovas gazdák segítségével feldíszített lovaskocsikon, a szulők pedig suteményt sutnek a gyerekeknek!A szulők segítségével feldíszítik az udvart őszi termésekkel ez mindíg nagyon hangulatosra sikerul!A nagycsoportosok minden évben műsorral készulnek cserébe!!Ezen kívul még rengetg program van amin nagyon szivesen vesznek részt a gyerekek!!Rengeteg élményt kapnak a 3-4 év alatt!!A mi lányunk nagyon szeret ebbe az oviba járni ami köszönhető az ovonénik és dajkanénik áldozatos munkájának!Köszönet érte!Molnár Jázmin Inez Gomba nagycsoport

 

Hozzászólások

A Szegedimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Kedvesek az óvonénik és a dadusok, és az óvoda minden dolgozója. Próbálnak minél több és érdekesebb müsorokat létrehozni vagy megvalósítani. A gyereket próbálják minél jobban fejleszteni és nagyon lelkiismeretesek. Nagyon családbarát  az óvoda.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére