Jelenlegi hely

Szegedi ÓVI Hajnóczy Utcai Óvodája

Cím: 6722 Szeged, Hajnóczy u. 20.
Telefon: 62/425-784, 20/212-2995

Intézményvezető: Pozsár Éva
Fenntartó: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

A legnagyobb gyerkőccel ide jöttünk, mert (szerencsére) nem vették fel a körzeti oviba, mivel akkor még csak ideiglenes lakcímünk volt. Itt ez nem volt akadály, annyira jól választottunk, hogy nem volt kérdéses a tesók, is ide fognak járni. A középső gyerkőc a Napocskába került, a legkisebb meg a Sünibe jár. Munkánk miatt ideális helyen van az ovi, lelkes, gyerekszerető óvónők és dajkák közé kerültek, az udvar teljesen elzárt, rendezett. A szobák (a mai viszonyokhoz képest) jól felszereltek. Mivel csak 4 csoport van, így kis óvodának mondható, ami családias hangulatú. Szerettek és szeretnek ide járni a gyermekeink, és ez a legfontosabb.
Kedvesek a dolgozók, az ovi külső és belső terei nagyon okosan kihasználtak. Jó ide belépni! Süni csoport
Nagyon jó az óvónéni.
Mert minden együtt volt: ez az óvoda volt a körzetünkben az egyetlen, ahol speciális mozgásfejlesztő programmal rendelkeznek, ahol nagyon aranyos volt az óvó néni és ahol a gyerekek szabadon biciklizhettek, motorozhattak az udvaron. A fentiek mellett még azért,mert nagyon családias hangulatú, szeretetteljes környezetben nevelik a gyerekeket.
Szeretjük az óvónőket, nagyon jó a közösség.Családias a környezet.
Mert családias hangulatú az óvoda, kedvesek az óvónők, színvonalasak az óvodai foglalkozások.
Rendkívül jó pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel!Az egész óvodában egy barátságos,családias hangulata van!Nagyon jól felszerelt!Itt tényleg a gyermekekért dolgoznak!!!!!
Mind az élet más területén is minden a vezetőn, irányítón múlik. Ebben az óvodában kiváló az óvodavezető hozzáállása, munkája; így ebben az intézményben jó helyen tudhatom a gyerekem és nem utolsó szempont hogy a gyerkőc véleménye is az hogy ebbe az óvodába szeret járni.
Nagyon kedves az óvónőnk.
Azért mert családias hangulatú,és az óvónők/dajkák türelmesek és gyermekcentrikusak.A kislányom is jól érzi magát.B.Szilvi Katica csoport
Magas szintű a gyerekek foglalkoztatottsága.
Kitűnő emberek (óvónők, dadusok..)dolgoznak az óvodában. Olyan fantasztikus vezető kezében van itt az írányítás akinek a munkája, tevékenysége az emberekhez és elsősorban a gyerekeinkhez való hozzáállása példamutató, egyedi és utánozhatatlan. Tele van energiával, ötletekkel, szeretettel, számomra úgy tűnik, hogy Ő sosem fárad el. Családias környezet, bensőséges hangulat jellemzi az óvi valamennyi szobáját ahová nemcsak a gyerekek de a felnőttek is örömmel járnak. Katica csoport
Családias,meleg légkör,szeretetteljes hangulat!
Kedvesek az óvónők,dajkák.Csoportszobák szépek,felszereltek.
Az ovira a választásunk elsősorban az óvó nénik miatt esett. A gyerek centrikusság, a szakmai felkészültség és a lelkesedés egyaránt jellemző az itt dolgozókra - óvó és dajka nénikre egyaránt. A programok - mind a családi, mind a gyerekeknek szervezettek - színvonalasak, ötletesek, nagyon jó hangulatúak, ennek eredményeképpen összekovácsolja a gyerekek, szülők és az itt dolgozók közösségét. A gyerekek érdekeit figyelembe véve és a lehetőségekhez mérten igyekeznek folyamatosan fejleszteni az ovit. Az itt röviden leírtakra a gyerkőcünk az, aki igazából bizonyíték - szeret ebbe az oviba járni :-)!
Kedvesek a dolgozók, otthonos környezet, tisztaság vesz körül.
nagyon jó az óvónéni és családias, jól felszerelt az óvoda.
Az ovodavezető a legjobb pedagògus és ezen keresztűl az alkalnazottak is kreatív gyerekcentrikus emberek. Jòt tudok csak mondani, 3 éve járunk ide.
Az óvodavezető szemlélete kisugárzása megnyert a bölcsődei látogatása során. Azonnal eldöntöttem, ha aránylag jó a környezet ő hozzá viszem a gyermekem. Köszönjük nekik a szeretetet, gondoskodást és értelmet!!! Nagyon kedvesek az óvonők, szeretettel nevelik a gyerekeket és hozzáértő kreatív pedagógusok.
Nagyon kedvesek az óvónénik, dajkanénik. A vezető óvónéni egy ötletgyáros. A körülmények adta lehetőségeket maximálisan kihasználják. A rendezett, nem túlságosan nagy udvaron rengeteg lehetőség van szerepjátékokra is. (és még biciklizni is lehet) A csoportszobák szépek, életkornak megfelelő játékokkal jól felszereltek. Nagy gondot fordítanak a világ megismerésére séták, foglalkozások, művelődési intézmények látogatásával. A szülőket is igyekeznek megmozgatni egy-egy ünnepi esemény alkalmával, így nagyon családias a hangulat.

Hozzászólások

A Szegedimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Imádunk idejárni, az óvónénik, dadusok is mind nagyon gyerekközpontúak, lelkesek. Az egész egy biztonságot adó, családias környezet remek szakmai munkával. A gyerekek is nagyon szeretnek idejárni, az udvaron biciklizni is lehet (A nagyobbik kislányom az oviban tanította meg a testvérét biciklizni :D ) , sokat sétálnak, mennek programokra.  Maximálisan elégedettek vagyunk. - Napocska csoport

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére