Jelenlegi hely

Szegedi ÓVI Klebelsberg telepi Óvodája

Cím: 6729 Szeged, Zentai u. 33. fsz. 1.
Telefon: 62/427-505, 20/221-5484

Intézményvezető: Bárkányiné Kondráth Katalin
Fenntartó: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Az egész év során változatos programok, rendezvények színesítik az óvoda életét, évente több kirándulásra is elmennek a csoportok. Az óvónénik szeretettel és nagy odafigyeléssel nevelik a gyerekeket. Az ovinak tágas füves-fás-árnyas udvara, játszótere van, meleg időben szinte az egész napot kint töltik a gyerekek.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére