Jelenlegi hely

Vedres Utcai Óvoda

Cím: 6726 Szeged, Vedres u. 15.
Telefon: 62/435-791

Intézményvezető: Horváth Gizella
Fenntartó: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Az óvónők nagyon figyelmesek, kedvesek, szeretik a gyerekeket és foglalkoznak is velük. A csoportszobákban és az udvaron egyaránt sokféle játék van. Akik dec 31-ig betöltik az 5 éves kort, külön foglalkozásokon vehetnek részt, például görkorcsolya, angol és néptánc, ezeknek a részvételi díja elfogadható.
Családias hangulat és környezet.
A környék csendes, tiszta. Az ovi városrészbeli elhelyezkedése kedvez a kisebb kirándulásoknak, például a Ligetbe, Füvészkertbe, Tisza-partra, ahová az óvónénik szívesen viszik a gyermekeinket. Sokféle külön foglakozást indítanak, melyben a szülők és a gyerekek is megtalálják a számukra megfelelőt. Pl. úszás, angol nyelv tanulás, jóga torna, görkorcsolya és jégkorcsolya oktatás, foci, néptánc...

A Micimackó csoport két óvónénijét imádják a gyerekek, és mi, szülők is jó kapcsolatot ápolunk velük. Ez pedig csak oda-vissza működhet! :) Köszönjük Gabi néninek és Orsi néninek!

 

Hozzászólások

A nagy udvar, az óvoda elhelyezkedése mind-mind gyerekbarát, a nagy és árnyas udvarról nem is beszélve. Családias, baráti hangulat csupaszív pedagógusokkal, akik nálunk a Micimackó csoportban maximálisan kiegészítik egymást. Mozgalmas az élet, sokat kirándulnak pl. a közeli Füvészkertbe bérletük van. :)  Az ünnepek, a hagyományok szeretetére is megtanítják a gyerekeket, ami manapság szintén egyre fontosabb. És mi szülők is együtt tudunk ünnepelni a gyerekekkel az év több napján a családi napokon. Csak ajánlani tudom az óvodát, már a második gyerekünk jár oda, higyjétek el, tapasztalatból beszélek! És hajrá Micimackók! :)

Szeptemberben kezdte a kisfiam az ovit a Kisvakond csoportban. Nagyon szereti az óvónéniket, Zsuzsa és Marika nénit. Nagyon sok mondókát tanulnak, kreatívoskodnak és odafigyelnek a gyerekekre. Az óvoda szép környéken van. Nagy az udvara, a Tisza-part is közel van, jó időben sokat sétálnak a gyerekekkel.

Micimackó csoport a legjobb! Legjobb óvónénink van, türelmesek, mindenben segítenek, egyszerűen minden szuper!

Micimackó csoport a legjobb! Legjobb óvónénink van, türelmesek, mindenben segítenek, egyszerűen minden szuper!

Nagyon jó a Micimackó csoport.Kedvesek,nagyon sokminden történik mindennap.Gyurmáznak rajzolnak,társasjátékoznak.Szülinapok,farsang,karácsony jó hangulatban telik.A Vedres utcai oviba vidám gyerekek járnak,nagy udvara van,a tornaórák is jók.Énekelnek,táncolnak(van úszásra és angolra is lehetőség).

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére