Jelenlegi hely

Szülésfelkészítés Szegeden

A gyermek születése a legfontosabb állomás egy nő életében, ezért fontos, hogy kellően felkészüljön, és mindent megtegyen azért, hogy egész életre szóló, meghatározó élményhez segítse magát és a babáját is. A szülésfelkészítő tanfolyamok felkészítenek az előtted álló különleges és fontos eseményre.

Puroszné Nagy Magdolna – perinatális szaktanácsadó, dúla, szülésfelkészítő, kismamamasszőr

Puroszné Nagy Magdolna vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Szegeden élek a családommal. Sok éven át olasz-német szakos tanárként dolgoztam egy gimnáziumban, 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés elvégzése után elkezdtem édesanyákat kísérni, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt, majd kismamamasszázst tanultam és egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy ez irányban tanuljak tovább.

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, amely az élettani, normális szülésre és hangsúlyosan a lelki-mentális felkészülésre fókuszál, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő tréningeket. 2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában, a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes létig.

Szülésfelkészítő tréningjeim 4-6 fő részvételével zajlanak, zárt kis csoportban. Interaktív, jó hangulatú 7 x 2,5-3 óra, amely során az információk megszerzése, a beszélgetések és a feladatok saját élményt hoznak.

A tréning témái között a szülés mellett a félelem-fájdalom témaköre, a vajúdástámogatás, az apák szerepe, a gyermekágy, a szoptatás, a pszichés változások, a megváltozott családi szerepek is napirendre kerülnek.

Az első három alkalommal csak a kismamák vannak jelen, a 4. alkalomtól a kispapák is bekapcsolódhatnak.

26. héttől ajánlott.

Elérhetőségeim:

06-30-493-9688 

pnmagdi@gmail.com

Facebook: Áldott állapotban


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére