Jelenlegi hely

Szülésfelkészítés Szegeden

A gyermek születése a legfontosabb állomás egy nő életében, ezért fontos, hogy kellően felkészüljön, és mindent megtegyen azért, hogy egész életre szóló, meghatározó élményhez segítse magát és a babáját is. A szülésfelkészítő tanfolyamok felkészítenek az előtted álló különleges és fontos eseményre.

Puroszné Nagy Magdolna – perinatális szaktanácsadó, dúla, szülésfelkészítő, kismamamasszőr

Puroszné Nagy Magdolna vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Szegeden élek a családommal. Sok éven át olasz-német szakos tanárként dolgoztam egy gimnáziumban, 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés elvégzése után elkezdtem édesanyákat kísérni, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt, majd kismamamasszázst tanultam és egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy ez irányban tanuljak tovább.

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, amely az élettani, normális szülésre és hangsúlyosan a lelki-mentális felkészülésre fókuszál, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő tréningeket. 2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában, a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes létig.

Szülésfelkészítő tréningjeim 4-6 fő részvételével zajlanak, zárt kis csoportban. Interaktív, jó hangulatú 7 x 2,5-3 óra, amely során az információk megszerzése, a beszélgetések és a feladatok saját élményt hoznak.

A tréning témái között a szülés mellett a félelem-fájdalom témaköre, a vajúdástámogatás, az apák szerepe, a gyermekágy, a szoptatás, a pszichés változások, a megváltozott családi szerepek is napirendre kerülnek.

Az első három alkalommal csak a kismamák vannak jelen, a 4. alkalomtól a kispapák is bekapcsolódhatnak.

26. héttől ajánlott.

Elérhetőségeim:

06-30-493-9688 

pnmagdi@gmail.com

Facebook: Áldott állapotban


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére