Jelenlegi hely

Kalandpark Játszóház

Cím: 6726 Szeged, Fürj u. 92/B.
Telefon: 30/567-8268

A gyerekek életében is sok a figyelmet, kötöttséget jelentő feladat az óvodai-iskolai életben, amely után jólesik egy kis kötetlenség, szórakozás, önfeledt játék.

A szegedi Kalandpark Játszóházban megfelelő mozgástér áll a gyerekek (1-10 éves korig) rendelkezésére, ahol modern környezetben szabadon szaladgálhatnak, csúszdázhatnak, bújkálhatnak, ugrálhatnak, játszhatnak.

Szülinapi zsúr: miért nálunk?

Minden gyerek szeretne zsúrt tartani a születésnapján – a rohanó világunkban megérdemlik, hogy ők legyenek központban egy buli erejéig a barátaik, csoport illetve osztálytársak társaságában, de nem minden otthon, lakás megfelelő erre a célra. A gyerekzsivaly, a gyereklétszám, a tökéletes program és játékok kitalálása nem egy egyszerű feladat. A buli utáni felfordulásról, véletlenül okozott kárról és a takarításról ne is beszéljünk.

De van egy remek hírünk, a Játszóházunk ilyen gyermekprogramokra specializálódott. Tökéletes helyszín szülinap-névnapi zsúrokra, hiszen olyan játékok állnak rendelkezésre, amik otthon nincsenek (3 szintes labirintus, magasból induló, levegővel felfújt óriás csúszda, 10.000 db labdából álló labdafürdő, akadálypálya, forgók, felfújt henger, trambulin, nagy terjedelmű műanyag játékok, babakonyha, stb). A Játszóház különleges hangulata maradandó élményt nyújt a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Ha kell, olyan bulit csapunk, mint a nagyok! A szülők, mint kísérők díjmentesen maradhatnak a Játszóházban legyen szó zsúrról, vagy privát játékról. A szülők is kikapcsolódhatnak, ismerkedhetnek, beszélgethetnek egymással, miközben ők is részesei lehetnek a remek hangulatnak.

Zsúrokat a hét minden napján lehet tartani, természetesen előre leegyeztetve, a szabad időpontokat figyelembe véve.

Igyekszünk figyelembe venni a zsúrokra érkezők életkorát és létszámát, hogy adott időpontban lehetőleg hasonló korúak legyenek a Játszóházban. Ezzel is segítve, hogy még sikeresebb legyen a party és a nagy korosztály különbségből eredő esetleges kellemetlenségeket is elhárítsuk.

A jó hangulatú zsúrok tovább fokozhatók különböző programelemekkel, mely a honlapunkon megtalálható. Szülői szervezésében bárki „külsős” (arcfestő, animátor, lufihajtogató, stb.) díjmentesen hívható a Játszóházba plusz programelemnek.

Óvodai-, iskolai csoportoknak, cégeknek is szuper hely

Óvodai-, iskolai csoportoknak is van lehetőségük igénybe venni a Játszóházat csoportos kedvezménnyel, akár hétköznap délelőtt is – bejelentkezés szükséges.  

Céges összejövetelekre, rendezvényekre, óvodás csoport, illetve iskolai osztály összetartásra (gyerekek-szülők ismerkedése-szülői értekezlet „helyett”) is remek választás egy közös, szervezett Játszóház látogatás.

Kalandpark Játszóház = buli, mosoly, vidámság, jó hangulat

Elérhetőségek

Helyszín: 6726 Szeged, Fürj u. 92/b (Eko-park)

Telefon: 06-30-5678-268

Honlap: www.szegedijatszohaz.hu

Facebook: www.facebook.com/kalandparkjatszohaz.maganbolcsode

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére