Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Csongrád megyei általános iskolákról

A Szegedimami 2012. őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében 429 szülő osztotta meg gyermeke iskolájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Algyői Általános Iskola

Gyerekbarát, modern környezetet teremtettek az új iskolában.

Minden van, mi szem szájnak ingere. Interaktív tábla, minden osztályban, szaktantermek, nagy sportcsarnok, hatalmas udvar, sok növénnyel.

Sportpálya, uszoda az iskola közvetlen környezetében.

Algyői Általános Iskola Sok lehetőség van a gyerekek számára.
Algyői Általános Iskola

Mert azt szerettük volna, ha a gyermekünkkel megszerettetik a tanulást és magát az 'iskolába járást' és az előzetesen látottak, hallottak alapján (nyílt nap, a tanárok hozzáállása a gyerekekhez, ahogy már eleve megszólítják Őket, az igazgatónő pozitív hozzáállása, közvetlensége, stb...) úgy gondoltuk, ez a megfelelő iskola, ami ezeknek az elvárásainknak megfelel. (2.b. osztályos tanuló)

Mert a fent leírt elvárásainknak, várakozásainknak maximálisan eleget tesznek. Gyerekközpontú, családias, valóban ÖKOiskola, közvetlen, együttműködő. (2.b. osztályos tanuló)

Algyői Általános Iskola Azért szeretjük ezt az iskolát, mert ez az ország legújabb és legfejlettebb iskolája. Az iskolában rengeteg verseny, program, sportolási lehetőség van. Közvetlen az iskola mellett van Algyő fürdője, ahol a gyerekek tornaóra keretein belül tudnak úszni is. Az elvárások nagyok, de rengeteg segítséget kapnak a gyerekek a tanuláshoz. És a másik fő szempont az, hogy a legtöbb osztálytárs az oviból jött velünk és így könnyebb volt a beilleszkedés is.
Algyői Általános Iskola Ökoiskola, és azon kívül, hogy közel esik a lakóhelyhez, családias légkörben, színvonalas oktatással, kitűnő pedagógussal alapozza meg gyermekeink tanulmányait.
Algyői Általános Iskola Mert nagyon családias és jól felszerelt iskola.
Algyői Általános Iskola Mert jók a tanárok és magas színvonalú a képzés!
Algyői Általános Iskola Az iskola felszereltsége és a sokoldalú képzés és a tanárok hozzállása miatt! :))
Algyői Általános Iskola

Nagyon jó családias hangulatban tanítanak és egyben erős a követelmény is.

Elsőtől nyelvet is tanulnak,rengeteg sportolási lehetőség van.

A jó tanulókat külön jutalmazzák pl.:kirándulások.Mi a 2/b-be járunk!

Algyői Általános Iskola Nagyon jó pedagógusok vannak, sok tanórán kívüli lehetőséget kínálnak a gyerekeknek. Jó az osztályközösség.
Algyői Általános Iskola Mert nagyon jó és szép iskola,a tanító nénik is tökéletesek a gyerekek számára.Jó a nyelvoktatás is.
Algyői Általános Iskola Nagyon jó pedagógust sikerült szerencsére válaszatunk. 
Algyői Általános Iskola Sokszínű, ökoiskola, kitűnő pedagógusok
Algyői Általános Iskola Szép, sok a sportolási lehetőség, a tanító néni nagyon aranyos. 
Algyői Általános Iskola Családias és rengeteg lehetőség közül válasszthatnak a tanulók.Gyönyörű új iskolában a természet közepén töltik a napjaikat a gyerekek.
Algyői Általános Iskola Szép és új környezet, óriási sportpálya, modern iskola! 
Algyői Általános Iskola Mert nagyon jó az oktatás, játékosan tanulnak. Sok külön órára járhatnak a gyerekek.
Alsóvárosi Általános Iskola Családias a hangulat. A tanítónénit nagyon szereti a kisfiam. Nagyon jó a tanítási módszer, megszerette az olvasást, matekot a gyerkőc. Rengeteg különóra és sport foglalkozás van iskolaidőben. Van e-napló, ami nagyon megnyugtató és hasznos.
Arany János Általános Iskola Jó az angol fakultáció.Sok egyéb szakkőr van. Jó a közlekedési lehetőség.( viszonylag biztonságos gyalogátkelő hely van)Jó pedagógusok vannak. ( nem csak tanítanak hanem szeretik a gyerekeket)   
Arany János Általános Iskola Angol nyelv oktatása már első osztálytól kezdik.
Arany János Általános Iskola ANGOL TAGOZATOT KERESTÜNK.
Arany János Általános Iskola

jól megközelíthető, magas szintű a képzés, erős az angol nyelv oktatása, családias, sok  sportlehetőséget ad, nagyon jó a tanítónénink, és imádtuk a napközis párját, aki idén már másik osztályba került.

Husi Anna 3/d

Arany János Általános Iskola Nagyon jó közösségre találtunk az iskolában. Sok olyan foglalkozásra van lehetőség, amelyet gyermekünk szeret.
Arany János Általános Iskola Erős az angol oktatás, de a többi tárgyban is nagyon jó eredményeket érnek el a gyerekek. A mostani alsós tanárnénink egyszerűen fantasztikus pedagógus. Nagy figyelmet fordít a gyerekek lelki fejlődésére is. Összetartó közösséget alkotnak a gyerekek és a szülők is, és sok közös programot szervez!!! Köszönjük Kati néni!
Arany János Általános Iskola Többféle lehetőség áll rendelkezésünkre a tanulás és egyéb irányú elfoglaltságok közül. Pl: sport, nyelv, rendszeres kézműves foglalkozások... Barátságos az iskola belső kialakítása, külleme és külső környezete is. Az átlagoshoz képest jó felszereltségű (nagy tornaterem és udvar, könyvtár...) Eddigi tapasztalat alapján, egy gyerekközpontú, jól felkészült tanári kar.
Arany János Általános Iskola Szeretjük az osztályfőnököt, az osztálytársakat, az iskolát.
Arany János Általános Iskola Az iskola hangulat közössége de a legfontosabb ok a választott Tanító miatt
Arany János Általános Iskola Minőségi, színvonalas oktatás folyik az iskolában.
Arany János Általános Iskola A tanári közösség jó munkát végez. Családias hangulat, ami nem megy az oktatás rovására. 
Arany János Általános Iskola Mert a komoly követelmények mellett igyekeznek színes, változatos programokat nyújtani a gyerekeknek.
Arany János Általános Iskola Szeretjük az osztályfőnököt, és az osztálytársakat.
Arany János Általános Iskola Fontos,hogy a délutáni különóra miatt nem kell másik iskolába elvinni a gyereket,helyben megoldható.Fontosak a családias rendezvények,ahol a gyerekek,de még a szülők is jobban megismerhetik egymást,a nevelőket.
Bonifert Domonkos Általános Iskola sok a sport és a mozgás nagyon aranyosak a tanárnénik
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mert általában a képzés szintje lehetőséget ad gyermekeinknek jó középiskolákba történő felvételhez.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mivel kisebb településről van szó, családiasabb a hangulat, kedvezőnek találom, hogy nem kötelező módon, de tanítanak a gyerekeknek hittant, és szuper a hitközösség is, ahol nemcsak a biblia tanait oktatják, hanem a mindennapi életre készítik fel a gyerekeket, miközben az emberségüket erősítik.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola A pedagógusok oktatáson kívül emberi értékeket is közvetítenek és egyéni bánásmódban tanítják a gyermekeket. Sokféle külön órára van lehetőség.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mert az általános és a művészeti képzés is megoldott, valamint igény szerint vallásos nevelés is biztosított.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Sok Sportolási lehetőség is van
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola mert jó
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Megvan a bizonyos szigor és odafigyelés a gyerekekre.Erős iskolának találom.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Elsősorban a tanárok miatt, másodsorban a barátok miatt.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mert,jó az osztályközösség és minden barátnő ebbe az osztályba jár.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Megfelelően foglalkoznak a gyermekkel.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mert közel van.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Mert nagyon jól tanítanak a tanárok.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Minden pedagógus kedves és jól tanítanak.
Domaszék-Röszke ÁMK Bálint Sándor Általános Iskola Azért mert családias a légkör.Az Igazgató néni szinte mindenkit névről ismer.
Dózsa György Általános Iskola (Szeged) A tanárnéni és az olasz nyelv  miatt választottuk ezt az osztályt.
Dózsa György Általános Iskola (Szeged) Megfelel az elvárásainknak. Gyermekközpontú, jó a kapcsolat pedagógus-szülő között.
Dózsa György Általános Iskola (Kiszombor) Mert itt nagyon családias a légkör.
Dózsa György Általános Iskola (Kiszombor) A mi kis falunkban van. Mi is itt tanultunk a húgommal és nagyon sok pozitív élménnyel és tudással gyarapodtunk a kötelező tananyagon kívül is. Nyugodt légkör, kedves tanítónénik,sok iskolai program.
Ének-Zenei Általános Iskola Mert azt a nevelési szempontokat követi, amelyet otthon is fontosnak tartunk. A tanító nők jól felkészültek, szeretettel oktatják és nevelik gyermekeinket.
Fekete István Általános Iskola

-nagyon magas szakmai színvonal a saját osztályunk pedagógusaira értve

- gyermekközpontú, családias, kevesebben vannak, 30 fő alatti a létszám

- környezete tiszta, rendezett, sok a zöld terület

Fekete István Általános Iskola Családias a légkör, minden gyerekre egyesével odafigyelnek. A tehetséges gyerekek képességeiknek megfelelően fejlődhetnek, a gyengébbek nem maradnak le. Gyönyörű zöld környezetben van, tiszta a levegő.  
Fekete István Általános Iskola Az alsós tanító néni (Kónyáné Farkas Hedvig) és az ő módszere miatt mentünk ebbe az iskolába, és ő nagyon jó "gazdája "volt az osztálynak, jó kis közösség alakult ki. A gyerekem szeret iskolába járni. A felsős tanárok között is van néhány igazán jó pedagógus, kellemes, családias a légkör. Ember és gyerekléptékű az iskola.
Fekete István Általános Iskola Mert itt a gyereket megfelelő hozzáállásal kezelik,ha van probléma vagy valami baj azt észre veszik és ahol tudnak segítenek!!!Ebben az iskolában megtanítják a gyerekeknek,hogy egy másik társuk valami fogyatékkal él azt nem kirekesztik hanem segítenek neki és megtanulnak együtt élni mintha mindenki egészséges lenne!!! 
Gedói Általános Iskola A gyermekemet egy másik iskolából hoztuk át ide év közben,mivel nagyon szeretett rajzolni és az iskola sem nagy ,inkább családias ezért kerestük meg a Gedóit,ahol nagyon be-és elfogadóak. Mert itt családias a hangulat,itt igazi PEDAGÓGUSOK tanítanak,akik emberek is egyben.A családias hangulathoz hozzájárulnak ugyanúgy a takarítók,a konyhások,a karbantartók és a portások is.Itt minden gyerek ugyanolyan mindegy,hogy hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő.Amikor a gyerekekért megyünk a nevüket sem kell mondani,mert mindenki ismer mindenkit.Nagyon örülök,hogy a gyermekeim ebbe az iskolába járnak.
Gedói Általános Iskola Mert itt családias a hangulat,itt igazi PEDAGÓGUSOK tanítanak,akik emberek is egyben.A családias hangulathoz hozzájárulnak ugyanúgy a takarítók,a konyhások,a karbantartók és a portások is.Itt minden gyerek ugyanolyan mindegy,hogy hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő.Amikor a gyerekekért megyünk a nevüket sem kell mondani,mert mindenki ismer mindenkit.Nagyon örülök,hogy a gyermekeim ebbe az iskolába járnak.
Gedói Általános Iskola Az iskola családias jellegű.Remek a művészeti tagozata!
Gedói Általános Iskola Családias iskola, minden tanár ismeri az összes gyereket.Szeretik őket.Figyelembe veszik a szülők igényeit. Sportolást nem akadályozzák, sőt segítik, pedig művészeti iskola. Egyénileg is támogatják a gyereket a tanulásba képességtől függően.
Gedói Általános Iskola Mert a pedagógusok nagyon a szívükön viselik a gyermekek fejlődését. Mert családias az iskola hangulata. Rengeteg olyan programot szerveznek a gyerekeknek és sok olyan feladatot adnak Nekik amivel lekötik és egyben fejlesztik is Őket.
Gedói Általános Iskola Gyermekem speciális nevelésű igényű, a fejlesztést az iskola tudja biztosítani, mert az alapító okiratában benne van. S azért is ezt választottuk, mert művészeti oktatást biztosít. Azért mert általában szimpatikusan a tanítók-tanárok.
Gedói Általános Iskola Csak a véletlen hozta így, de jó lenne mindenben ilyen szerencsésnek lenni, mert bevált. A kisebb gyerkőc is ide fog járni, remélem. Nagyon szeretjük a tanárokat. A délutáni tanulás mellet rendszerint vannak kézműves foglalkozások, sportfoglalkozások. a családi rendezvények is mindig színvonalasak, jól szervezettek.
Gedói Általános Iskola Az angol nyelv miatt meg a barátnők miatt szeret ide járni.
Gedói Általános Iskola Nagyon jók a tanárok, és családias a hangulat.
Gedói Általános Iskola Családias környezete miatt.
Gedói Általános Iskola Mert toleráns,elfogadó légkörű iskolát kerestünk. Magas szintű a művészeti képzés,és az angol nyelvoktatás.
Gedói Általános Iskola

Lehetőséget nyújtanak a pedagógusok a gyermekekben rejlő készségek kibontakozására.Időt szánnak a pozitív megerősítésre.

Ritka mikor a gyermek azt mondja: (szeretek iskolába járni)

Gedói Általános Iskola Még azért is ezt az iskolát választottuk, mert családias légkör is van, a pedagógusok figyelnek a szülőkkel való kapcsolatra is.
Azért szeretünk ide járni mert sokféle lehetőség van sport és szakkörök formájában.
Gedói Általános Iskola 30 fő alatti az osztálylétszám, így több figyelem jut minden gyerekre.
Gregor József Általános Iskola Elsőtől van angol oktatás és külön művészeti képzés. Jó a megközelíthetősége.
Gregor József Általános Iskola Alsó tagozatban kedves, segítőkész pedagógusok vannak. A felső tagozatot meglátjuk.
Gregor József Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás és sportolási lehetőség van
Gregor József Általános Iskola Azért, mert gyerek központú.
Gregor József Általános Iskola Mert nagyobb testvér ide jár és meg vagyunk elégedve az oktatással és az iskola nyújtotta lehetőségekkel.
Gregor József Általános Iskola Közel van :), jók a pedagógusok,nagyon jónak tartom a nyelvoktatást !
Gregor József Általános Iskola Jól érzik magukat a gyerekeim az iskolában.
Gregor József Általános Iskola Jókat hallottunk az osztályfőnök személyéről. Jó hírneve van az iskolának
Gregor József Általános Iskola Jó az angol oktatás, a nagyobb testvérnél tapasztaltuk.
Gregor József Általános Iskola Kedvesek és nagyon segítőkészek a pedagógusok
Gregor József Általános Iskola A nagyobb tesvér ide jár és kedveli a tanárokat és megszerette az iskolát
Gregor József Általános Iskola Kedves a tanító néni, és minden munkatárs. Szép az osztályterem. 
Gregor József Általános Iskola

Jó az angol oktatás. Októbertől kínaiul is lehet tanulni.

Fiatal, lelkes tanítók oktatják, nevelik a gyerekeket.

Hetente kétszer karate edzésen erősödhetnek a nebulók.

Gregor József Általános Iskola Jó hangulatú az iskola, a családi közös rendezvények.Első osztálytól van angol oktatás.
Gregor József Általános Iskola Sok művészet oktatási lehetőség van. Hozzáértő, aranyos pedagógusok oktatnak.
Gregor József Általános Iskola Jó a nyelvoktatás, családias a légkör, kedvesek a tanárnők.
Gregor József Általános Iskola Azért szeretek ebbe az iskolába járni, mert a gyermekem szereti  a Tanító néniket, és első osztálytól van angol nyelvoktatás.
Gregor József Általános Iskola Mert pedagógust választottunk.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert színvonalas az oktatás, sok a gyerekbarát program. Gyönyörű és modern az épület.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert jó színvonalú iskola, jól képzett tanárokkal és megfelelő alapokat nyújt a későbbiekre.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Eddig mindennel meg vagyunk elégedve.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert magas az oktatás színvonala, a pedagógusok elhivatottak és jól  képzettek.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Érdekesen, játékosan sajátítják el a gyermekek a tananyagot. Kiváló pedagógusok modern eszközökkel tanítanak.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Modern, játszva tanulnak a gyerekek. 1 m
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert jók a tanárok és szeretnek tanítani.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Jól képzett pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel. Szép környezetben,jól felszerelt tantermekben tudnak tanulni. A szabadidőben is érdekes dolgokkal foglalkoznak, lehet táncolni, zenélni, balettozni, rajzolni, sportolni. Az iskolában jól érzik magukat a tanulók.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Kihozzák a gyermekből a képességeihez mérten a legtöbbet.  Úgy gondolom, felkészítik őket a mai rohanó világhoz nélkülözhetetlen gyorsaságra, információéhségre, maximalizmusra. Számomra hihetetlenül motiváltak ezek a gyerekek.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Ebbe a suliba jár, már két nagyobb tesó, és mert nagyon megvagyunk elégedve a gyerekek fejlődésével. A gyerekeket megkérdeztem, hogy miért tetszik nekik ez a suli és a válasz annyi volt, hogy : " Mert Jó ". Nagyon sok barátunk van. Nagyon jók a tanárok és nagyon szép lett az új sulink.Büszkék vagyunk, hogy ide járhatunk.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert jó tanárok vannak. Megfelelő alapokat adnak a gyerekeknek a későbbiekhez.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Jó az osztályközösség, ami a tanárok dicsősége, hogy így tudják összefogni a gyerekeket és a szülőket is bevonják az iskolai dolgokba.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert a legmagasabb szintű oktatás itt van a városban, jól felszerelt az iskola, igényes a környezet.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó)

Magas a követelményszint - különösen a tagozatos osztályokban - , de az oktatás színvonala is hasonlóan magas. A pedagógusok rátemettek, felkészültek, és odafigyelnek a gyerekekre. Az itt tanuló diákok egészen biztosan kitűnően megállják majd a helyüket bármelyik neves középiskolában.

Számos szakkör, foglalkozás, sportolási lehetőség közül választhatnak a gyerekek délutánonként.

Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Jó módszerekkel, eredményesen, és szeretettel nevelik, oktatják a gyerekeket.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Azért, mert a kisfiam jól érzi itt magát.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Nem csak egyes tantárgyakat, hanem szinte az összeset emelt szinten oktatják. Barátságos a környezet. A tanárok segítőkészek és családias környezetet biztosítanak. Mindenkit saját tudásához mérten versenyeztetnek, amiből a későbbiekben még profitálni tudnak a gyermekek.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) A magas szintű tanítás mellett,jól felszerelt, szép környezetben minden képen a gyermek maximális képességeit, kreativitását, kibontakoztatják.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Az új, modern épületben magas szinvonalú az oktatás.Az első naptól imád a gyermekem suliba menni, és boldogan tér haza! Úgy érzem kihozzák a gyerekekből a legtöbbet.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Az iskolában a legjobb az oktatás, a szakkörök és a napközis foglalkozás! :-) "Az iskolák Iskolája!!!"
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) magasszintű az oktató-nevelő munka, a tehetséggondozás és a felzárkóztatás is nagy szerepet játszik az oktatásban. A tanárok kedvesek, szakmailag kompetensek.
Azért, mert gyönyörű, modern épület, jólfelszerelt termekkel. A tanárok kedvesek, segítőkészek, hozzáértőek.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Elsősorban a magas színvonalú oktatás miatt, de nem kevésbé fontosak azok a délutáni elfoglaltságok sem (legyen az sport, vagy valamelyik művészeti ág), amelyek közül választhattunk és amelyikre nagy örömmel jár a fiunk.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Felkészült jó pedagógusok fogalkoznak és tanítják a gyermekemet és felkészítik a tovább tanulásra.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) A matematika oktatás miatt. Nagyon fontos a jó logika.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Magas színvonalon történik az oktatás.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Mert jó a közösség. Kedvesek és jól felkészültek a tanárok.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Motivált pedagógusok tanítanak, a gyerekekből maximálisan kihozva bennük rejlő képességeket.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Az iskolában tanító pedagógusok számára fontos, hogy minden gyermek a fejlődési lehetőségeinek megfelelő képzésben részesüljön, a tanulók rengeteg foglalkozáson, oktatási és sporteseményen vehetnek részt.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) A gyerekeket szépen felújított iskolában, magasan képzett pedagógusok tanítják.
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó) Az oktatás színvonala magas szintű, a gyermekem fejlődése szemmel látható, az általa felénk küldött visszajelzések teljesen pozitívak. Köszönjük!
Kálvin téri Református Általános Iskola (Makó)

A tanulás mellett számtalan jobbnál jobb program lehetőséget kínálnak.

A pedagógusok magasan képzettek, új, modern tanítási technikákat és eszközöket használnak.

Karolina Általános Iskola Mert nagyon jó az iskola. Mind a pedagógusok, mind a technikai dolgozók, mind pedig az osztályközösség számomra megfelelő. Az is nagyon jó, hogy nem kell magánúton elvinni a gyereket más intézménybe. hogy művészeti téren is fejlődjön a gyermek. Az iskolában lehetőség van még sportolási lehetőségre is, amit szintén nagyon fontosnak tartok.
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola A tanárok szakmailag felkészültek, az oktatásban gyermekközpontúak. 
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Családias az iskola légköre, és jó pedagógusok tanítanak ott.
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Mert nagyon jó a híre és nagyon oda figyelnek a gyerekekre .A tanárok segítő készek.A vallási értékekre tanítják őket.
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Jó nevelést kapnak a gyerekek
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Nagyon jó az oktatás.Sok jó fakultatív program van.
Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Sok olyan lehetőség van gyermekem számára, amely más iskolákban nem elérhető.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Tiszteletet tanítanak, fegyelmet, mindemellett sok sportolási lehetőség van, jó a tanári gárda.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Felkészültek a pedagógusok, változatos szabadidős programokat szerveznek, az iskola technikai felszereltsége megfelelő a XXI. század oktatáshoz.
Kiss Bálint Református Általános Iskola

Azt kapom tőle, amit elvártam.

Vallásos alapokat, sok fejlesztést, versenyt, odafigyelést, kedvességet, hozzáértést, türelmet a pedagógusok részéről

Kiss Bálint Református Általános Iskola Ebben az iskolában nem csak a tanulmányi követelményeket veszik szigorúan, hanem a magatartási normákat is sokkal szigorúbban megkövetelik, mint a város többi iskolájában.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Nagyon jó a tantestület. Nagyon jól felszerelt az iskola. 
Kiss Bálint Református Általános Iskola Azonos, hasonló az értékrend
Kiss Bálint Református Általános Iskola Gyermekcentrikus, magas színvonalú oktatás
Kiss Bálint Református Általános Iskola A tanítók és a tanárok nagy gonddal terelgetik a gyerekeket,  sok-sok szeretetet adnak a gyerekeknek, a családias a légkör, bár sok gyerek jár az iskolába, a gyerekek nem csak lexikális tudást kapnak, hanem tanulási stratégiákat is Az iskola dekorációja mindig érdekes, friss, és minden faliújság vidám,  szeretettel fogadnak.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Azért,mert már nagyobb gyermekeim is ide járnak és nagyon jó tapasztalataim voltak. Magas az oktatás színvonala,nagyon jó tanárok és nagyon gyermekközpontú iskola.Minden évben sok fejlesztés van,sok pályázaton indulnak,hogy a gyermekeinknek minél modernebb oktatási eszközöket biztosítsanak. Kedvesek a tanárok,jó és érdekes órákat tartanak.Sokat tesznek értünk.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Mert jól érzi magát benne a gyerek!!!
Kiss Bálint Református Általános Iskola Az alsó tagozatban a tanító nénik nagyon jó osztályközösséget alakítottak ki a gyerekekből, sok közösségi programban vettek részt, illetve a tanulmányi terhelés igazodott a gyermekek aktuális teljesítő képességéhez. Közben nagyon magas színvonalú oktatásban volt részük, sokan közülük megyei versenyeket nyertek.
Kiss Bálint Református Általános Iskola A családias légkör miatt.
Kiss Bálint Református Általános Iskola Kedves és figyelmes pedagogusok tanítják gyermekeinket!Fontos számukra és számunkra is, hogy gyermekeink megfelelő alapot sajátítsanak el amire majd a későbbi tanulmányaik során tudnak építeni!Átadják nekik a tanulás élményét és nagyon ugyesen motiválják őket!A mi fiunk nagyon szeret ebbe az iskolába járni és tanulni is és ez nagymértékben köszönhető a tanítonénik áldozatos munkájának!Koszonjuk nekik!!Molnár Tamás Márk 1.a
Kiss Ferenc Általános Iskola (Ásotthalom) Azért szeretünk ebbe az iskolába járni mert magas színvonalú a tanítás és sokat törődnek a gyermekekkel!!!Rengeteg különóra közül lehet választani!!
Koszta József Általános Iskola Családias a kis osztályunk, maximális az egyéni fejlesztés
Koszta József Általános Iskola Derekegyházi Tagiskola Nagyon kedvesek a tanárnénik. 
Koszta József Általános Iskola Derekegyházi Tagiskola Mert jók a pedagógusok.
Koszta József Általános Iskola Derekegyházi Tagiskola Jók a pedagógusok.
Koszta József Általános Iskola Derekegyházi Tagiskola Szeretjük az iskola pedagógusait.
Koszta József Általános Iskola Derekegyházi Tagiskola A gyerekek nagyon szeretik ezt az iskolát.
Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Által Jó az osztályközösség, az osztályfőnök. A "gyereket"(=az embert) figyelembe veszik: terhelik őket, de sok szabadidős programot is szerveznek, akár iskolaszinten, rugalmasak. A gyerek szívesen jár iskolába.
Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Által Kedvesek a tanárok, erős iskola, szeretek tanulni.
Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Által Fontos hogy a gyerekünk helyesen megtanuljon írni és olvasni, mellette pedig tanuljon meg rendesen egy nyelvet is, ebben az iskolában ezt maximálisan megkaptuk. Nem utolsó szempontként vettük figyelembe a pedagógusok munkáját és hogy a gyerkőc is jól érezze magát az iskolában; mindegyik szempontunk bevált.
Mindszenti Általános Iskola Kedves és figyelmes pedagogusok tanítják gyermekeinket!Fontos számukra és számunkra is, hogy gyermekeink megfelelő alapot sajátítsanak el amire majd a későbbi tanulmányaik során tudnak építeni!Átadják nekik a tanulás élményét és nagyon ugyesen motiválják őket!A mi fiunk nagyon szeret ebbe az iskolába járni és tanulni is és ez nagymértékben köszönhető a tanítonénik áldozatos munkájának!Koszonjuk nekik!!Molnár Tamás Márk 1.a
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Elsősorban a tanítónőnk miatt, és az iskolában igénybe vehető művészeti oktatás miatt (néptánc, hangszer).
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Számos sport foglalkozás és zeneiskolai foglalkozás közül lehet választani.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok sportolási lehetőség van !
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ

Nagyon kedves a tanító nénink.

Lehetőség van sportolásra, zenetanulásra, tánctanulásra.

Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Kedvesek a tanárok 
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Kedves tanítónénink van.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert sok lehetőség közül lehet különórát választani:ugrókötél,foci,kézműves-,és kül.hangszeres órák közül!
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ sok sportolási lehetőség van.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert szeretjük a pedagógust és a művészeti oktatást.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert mindent megtesznek, hogy családi légkörben, maximálisan a gyermeket figyelembe véve működjön a tanítási folyamat.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok választási lehetőség van az iskolán belül a szabadidő hasznos eltöltésére.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok fakultatív program van.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ A tanítónők szeretetteljes légkörben oktatják-nevelik gyermekeinket, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb, legsokoldalúbb fejlesztést kapják. Széleskörű a választható elfoglaltságok köre is: néptánc, ugrókötél, foci, úszás, különböző hangszerek, színjátszó, kézműves, ....
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Gyermekem és én is szeretjük az őt tanító pedagógust. Gyermekközpontú, következetes, megpróbálja kihozni a gyerekekből és az osztályból a legtöbbet.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok sportolási lehetőség van
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert magas színvonalú oktatást kapnak az ide járó gyerekek, a tanárok sok éves tapasztalattal rendelkeznek, illetve az újonnan érkezett pedagógusok is felkészülten érkeznek ebbe az intézménybe.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert jó :)
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Lehetőség van külön foglalkozásokon is részt venni, és hasznosan eltölteni a tanórán kívüli időt is. Zene és sport is választható különóraként.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Az iskola keretein belül működik zeneiskola, ahol több hangszer, illetve néptánc és balett közül is választhatnak a gyerekek, továbbá sok sportolási lehetőséget is kínál az iskola pl ugrókötél, foci
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ A tanulás mellett sportolhatnak és zenélhetnek a gyerekek.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Jók a tanárok.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ

A gyerek nagyon szereti a közösséget, szeret iskolába járni, tanulni. Nem gondoltam volna hogy Sáricz tanítónő ezt hozza ki a fiamból. :)

Otthon is nyugodtabban viselkedik. Nem kell annyit fegyelmeznem, segít a házimunkában is. Szeretjük Nóri nénit. :)

Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert jó a tanítónő.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ jó hírű iskola, kiváló tanítókkal. Szívesen jár a gyermekem ebbe az iskolába, ehhez a tanítóhoz. Mert itt nem csak tanítanak, hanem tapasztalnak is, valamint megtanulnak tanulni is a gyerekek.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Az osztályba járó srácok is jó fejek, de a tanítónő közvetlensége, kedvessége és természetessége mindennél többet segít a gyerekeknek a tanulás nehézségeit leküzdeni. Az iskola számtalan lehetőséget biztosít a diákok képességeinek kibontakoztatására, pl. sport, művészeti oktatás, hittan stb.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ A tanuláson kívül sok a lehetőség. A gyerekek sok területet kipróbálhatják magukat.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Jó páros a délelőtti és a délutáni tanítónénik együtt!
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Az általános iskolai képzéssel egyidejüleg művészeti iskolába (zeneoktatás) is járhatnak gyermekeink.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Nagyon sok sportolási lehetőség van, jó színvonalú iskola minden téren.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert művészeti oktatás is folyik. Sok a választható különóra.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ A Tanárnénit nagyon szeretjük. Sok sportolási lehetőség van, járnak úszni a gyerekek.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok lehetőség van a gyerekek számára.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert jó híre van az iskolának, sok pozitív véleményt hallottunk róla.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert minden lehetőség adott gyermekem fejlődéséhez (Sport,művészeti ágak,hitoktatás stb.)És nagyszerű pedagógusok irányítása alatt tudhatom gyermekemet akik hiszem, hogy a legjobb út felé terelgetik az életét!
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Jók a tanárok.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert jók a tanárok és a közösség, sok sportolási lehetőség van.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Jó tanárok, változatos oktatási módszerek, erős testnevelés oktatás.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Családias,sok lehetőséget nyújtó iskola.Néptánc és ugrókötélre járunk.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok lehetőséget nyújtó iskola. ( sport, zene)  Jó pedagógusok.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Azért szeretünk ide járni, mert az iskola és a pedagógusok gyermekközpontú szemlélete ugyanannyira súlyozott, mint a tanulás-tanítás minősége.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Olyan tanárnénink van, aki mindent megtesz, hogy a lehető legjobb EMBER legyen a gyerekünkből. Önmagához képest a legjobbat hozza ki belőle. Sok lehetőség adódik külön órákra, ami által a gyereknek nincs ideje rossz dolgokba keveredni.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Mert jó és jók a sportok.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ A tanárok sokat tesznek a gyerekek fejlődése érdekében.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Jó a nyelvoktatás.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Azért szeretünk ebbe az iskolába járni,mert jó a nyelvoktatás, és a foci.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sok a különleges, érdekes és hasznos plussz foglalkozás. Olyan tanárnénink van, aki mindent meg tesz azért, hogy egy jó EMBER legyen belőlünk. Sok érdekességre tanít minket. Mindenkiből próbálja a maximumot kihozni, de nem vár lehetetlent.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Sportolási lehetőség, ugrókötél csapat a világbajnok.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Közel van, jól felszerelt, színvonalas.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Minden ami fontos számunkra megtalálható ebben az iskolában.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Nyelv és a sport miatt.
Móra Ferenc Általános Művelődési Központ Gyermekszerető pedagógusok vannak. Családias hangulat miatt.
Németh László Általános Iskola Nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvek oktatására, magas szintű a tantárgyak képzése, sok egyéb szakkört és lehetőséget biztosítanak és kiváló a felvételizők és felvettek aránya. 2/B 
Németh László Általános Iskola A legjobb iskola a városban,az alapokat már úgy kezdik, hogy a felsőbb évfolyamok és a felsőoktatás is lehetőség szerint könnyebben menjen  a nagyobbak számára.
Németh László Általános Iskola Sok új barátot szerzett,közel van a lakhelyünkhöz,és nagyon aranyos tanító néniket kapott.
Németh László Általános Iskola Erős a nyelvoktatás és magas a színvonal. 
Németh László Általános Iskola közel van
Németh László Általános Iskola Közel van tetszik az osztály szép és világos.
Németh László Általános Iskola sok az iskolán belül szervezett sport és művészeti oktatású szakkör
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert nagyon jók a pedagógusok.Családias a légkör. A lényeg pedig, hogy a gyermekem szeret iskolába járni!
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert magas a követelmény és megfelel a továbbtanulás elvárásainak.
Petőfi Sándor Általános Iskola Az iskolában családias hangulat van, a gyerekek figyelnek egymásra.
Petőfi Sándor Általános Iskola Azért mert aranyosak a tanárok és szeretik a gyreekeket.Az udvaron sok játszási lehetőség van.
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert jó a tanárnéni.
Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon családias az iskola, gondoskodó pedagógusok dolgoznak.
Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon sok jót halottunk róla szülöktől,ezért ezt az iskolát választottuk. Mert megfelelőnek tartjuk az oktatást!
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert családias a légkör.Mindenki ismer mindenkit. Figyelnek a gyermekeinkre, elhivatott pedagógusok dolgoznak itt. Első osztálytól nyelvet tanulnak.
Petőfi Sándor Általános Iskola Családias a légkör.
Petőfi Sándor Általános Iskola Családias jelleg,szinte mindegyik ott dolgozó ismeri az összes gyereket és oda is figyel rájuk,egészséges szigor,egészséges környezet,művészi kivitelezésű belső és külső terek,folyamatos fejlődés,nyertes pályázatok,sakk-bázis,szomszédban  templom és  művház,bolt.Kíváló közlekedés,remek bulik,3! nyelv oktatása,különféle sportok,tánctanfolymok a művházban,stb.
Petőfi Sándor Általános Iskola Családias légkör, jó pedagógusok
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert nagyon családias, kedves a portás, a takarítónő és az irodai dolgozók is.  Jól képzettek és sok oldalúak a tanárok.  Alternatív foglalkozások:Pl: sakk, foci,kézilabda, kézműves foglalkozás.
Petőfi Sándor Általános Iskola jó a tanítás.
Petőfi Sándor Általános Iskola Mert megfelelő nevelői munka folyik az iskolában, a gyerekeknek szellemi értéket is adnak az ismeretek mellett.
Petőfi Sándor Általános Iskola Nagyon Jó az ösztályközösség!
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Kis létszám, nagy odafigyelés.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Modern eszközökkel felszerelt, barátságos, kis iskola; kedves, jól felkészült pedagógusokkal. Alsó tagozatban a Freinet-módszer egyes elemeit alkalmazzák, ezzel megkönnyítik az óvoda-iskola átmenetet a gyerekek számára.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája A pedagógusok a gyermek centrikusak, a gyermekeknek többféle lehetőséget biztosítanak a tudásuk kamatoztatására, sportolási lehetőségek is vannak, és a kis tanulók a kemény munka ellenére is gyermekek maradhatnak. Sok időt töltenek a szabadban.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Családias a légkör, kedvesek a tanító nénik, gyerekközpontú az oktatás menete.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Mert családias.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Én is ebbe az iskolába jártam, nagyon szerettem, és úgy látom szinte semmi nem változott. A pedagógusok maximálisan a gyermekeinkért dolgoznak. Örömmel járnak ide gyermekeim is.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Családias,nagyon jó a közösség,jók a pedagógusok.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Mert közel van a lakhelyünkhöz és elég jó az oktatás.Nagyobb gyermekünk is jár az iskolába.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Az iskola olyan lehetőségeket nyújt ami szimpatikus Nekünk, hagyományőrzés szempontjából népi tánc, sport (foci, úszás), angol nyelv oktatás, ami nagyon fontos, hogy a foglalkozások helyben vannak.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Az iskolát az oktatási rendszere (freinet módszer) miatt választottuk és egy év tapasztalata alapján nagyon meg is szerettük. Nagyon jó, hogy két tanító néni foglalkozik folyamatosan a gyerekekkel és nagyon családias a légkör. A gyerekek sokat vannak levegőn nap közben és a délutáni sportolási lehetőség is adott.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája nagyon odafigyelnek a gyerekre
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Jó a hangulat, családias a légkör.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Gyermekközpontú az egész iskola. A pedagógusok felkészültek, szeretnek és tudnak is tanítani! Felzárkóztatás és tehetséggondozás egyaránt van az iskolában. Tagiskolánk igazgatónője is gyakorló pedagógus, tanító néni, imádják a gyerekek. És írhatnám tovább....
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Nagyon tetszik a környezet és a pedagógusok kiváló munkája. Mindig jókedvűen jövünk. Gyermekeink egyszer sem mondták még, hogy nincs kedvük iskolába jönni!Nagyon jó pedagógusok tanítanak.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Mert sok sportolási lehetőség van, és a gyermek szereti a tanítónéniket!
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Nagyon aranyosak a tanítónénik,családias a hangulat az iskolában,többféle sport közül lehet választani,a tanítási módszert nagyon jónak találom.
Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolája Kedves tanítónénik, gyerekcentrikus oktatás, barátságos környezet
Piroskavárosi Általános Iskola Nagyon jó a kapcsolat a szülők-tanítónénik között.Szeretet árad,türelem a tanítónénik felől a gyerekek felé.Jó hangulat,barátságos légkör.
Reménysugár Katolikus Általános Iskola odafigyelnek a gyerekekre tanárnöves mindenapos kapcsolatban állunk 
Reménysugár Katolikus Általános Iskola Aranyos és jók a tanárok
Reménysugár Katolikus Általános Iskola Mert családias hangulatú.
Reménysugár Katolikus Általános Iskola Helyben van
Rókusi Általános Iskola Mert gyerekközpontú az oktatás, a tanulás mellett sokáig maradhat gyerek, nagyon sok és színes programot biztosítanak délután is a gyerekeknek.
Rókusi Általános Iskola

Kedvesek a tanárok

Jó a tanítási rendszer

Rókusi Általános Iskola Mert jó pedagógushoz kerültünk, és van nyelvoktatás már első osztálytól kezdve.
Rókusi Általános Iskola Jó híre van, kedvesek a tanító nénik, nyílt napon nagyon pozitív volt a benyomásunk az iskoláról és az oktatókról is.
Rókusi Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert mindhárom nyelvből erős a nyelvoktatás, és jól felkészült, kiváló tanárok tanítanak. Sok sportolási, ill. művészeti lehetőség közül választhatnak a gyerekek. Változatos az iskola év közbeni diákélete: sok érdekes programot szerveznek iskolai-, és osztályszinten is. 
Rókusi Általános Iskola Mert egy erős iskola, jó tanárokkal. Változatos programokat szerveznek év közben a diákoknak. A művészeti foglalkozások magas szintűek, kiváló pedagógusokkal.
Rókusi Általános Iskola Azért, mert beváltotta azokat az ígéreteket, amelyekről hallottam. Elégedett vagyok a tanító nénivel, sok az iskolán kívüli közös program, sok felé kirándulnak a gyerekek, és a gyerek is szívesen megy iskolába reggelente.
Rókusi Általános Iskola Otthonos a légkör.
Rókusi Általános Iskola Amit a nyílt órán láttunk és tapasztaltunk egész évben olyan hangulat és légkör, mind az iskolában mind pedig a tanárnő részéről. Az osztályközösség remek a tanárnőről csak pozitív dolgokat tudok mondani. Kellően szigorú és engedékeny egyszerre, követel és a gyerekek mégis szeretik.
Rókusi Általános Iskola a fantasztikus pedagógusok miatt, aki megszerettették a tanulást,az iskolát és a nyelvet a gyerekkel/hagyományos értékrend  és követelményrendszer mellett sok program és ismeretterjesztés/ jó az "alapozás"
Rókusi Általános Iskola Aranyos a tanárnéni, szakmailag nagyon felkészült. A kislányunk nagyon szereti Őt. Az iskola nagyon rendezett, családias. 
Rókusi Általános Iskola Kiváló pedagógusok vannak az iskolába és pozitív élményekben gazdagodik a gyerek.
Rókusi Általános Iskola Segítik a gyerekeket, jó a légkör. Nagy hangsúlyt fektetnek a sportra is.
Rókusi Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás. 
Rókusi Általános Iskola nagyon jó osztályközösség miatt
Rókusi Általános Iskola A gyermekemnél előforduló sokszínű délelőttös és délutános tanári kar rendkívüli módon felkészíti őt a felső tagozatban ugyancsak előforduló színes egyéniségekkel tarkított tanári karra. Mindezzel nő gyermekem találékonysága, a változatos feltételrendszereknek megfelelni megtanuló gyermek pedig erősebben kerül ki az iskolából: tehát az iskola az életre neveli.
Rókusi Általános Iskola Kedvesek a tanárok, jó hangulatban telnek az órák.
Rókusi Általános Iskola Nagyon jó pedagógusokat találtunk itt,a nagyobbik gyermekem is idejárt,és nagyon elégedett voltam a színvonallal.Sőt, ami sztem lényeges ,Ő volt nagyon elégedett és a mai napig szeret visszajárni elsős tanítónénijéhez.(18 éves :))a tanítónéni:Dávidné Szabó Éva
Rókusi Általános Iskola Több ok miatt: munkahelyhez közeli, jó a sport és kulturális élet, kiváló az idegennyelv tanítása.
Rókusi Általános Iskola Szimpatikus tanárok, sok ismerőse kis pajtás, 
Rókusi Általános Iskola

Családias hangulatot varázsolnak a Tanárnénik.

Balogh Lili I/e

Rókusi Általános Iskola

Mert úgy gondoljuk, hogy a gyermekünknek megfelelő nevelést biztosítanak, ezen felül gyermekünknek ez az iskola tetszett legjobban a nyílt napok alapján.

Habár gyermekünk nagyon eleven és még nem szokott hozzá teljesen az új helyzethez, ettől függetlenül jól érzi magát. :)))

Rókusi Általános Iskola Mert erős iskola.
Rókusi Általános Iskola Kedves a tanítónéni (jókat hallottunk róla végzettektől), és bár nem kétnyelvű, de hamar lehetőség nyílik nyelvtanulásra.
Rókusi Általános Iskola jó híre van az iskolának, közel van a munkahelyhez, lehetőség van 1.osztálytól kezdve nyelvet tanulni.
Rókusi Általános Iskola Azért, mert az első osztálytól van nyelvoktatás, és azért, mert egy jó hírű iskola. 
Rókusi Általános Iskola Azért, mert egy jó, elismert iskola. Az első osztálytól kezdve van nyelvoktatás, gyerekszerető, felkészült pedagógusok dolgoznak itt. 
Rókusi Általános Iskola Nagyon kedves a tanító néni,akit Mihály Ágnesnek hívnak. Sok csillagot kaptam eddig, elismerik a munkámat. Szerencsére minden nap van mozgásra lehetőség. Tóth Tünde 1/b.
Rókusi Általános Iskola Jo kedvvel megy iskolaba minden reggel, szereti a tanitoneniket. Jo az angol elokeszito, a testneveles, az iras elokeszito, matematika bevezeto.  
Rókusi Általános Iskola Jó a tanítónéni. 
Rókusi Általános Iskola Gyerekeink azt kapják amit elvárunk az oktatástól...
Rókusi Általános Iskola Azért, mert kimondottan jó színvonalú a tanítás és a nyelvoktatás, felkészült tanári kar jellemzi, amely ismerőseinknél is megalapozta a gyermek középiskolai tanulmányait, kimondottan jó eredménnyel.
Rókusi Általános Iskola A tanító nénik kedvesek, csupa  pozitív élménnyel jön haza az iskolából a gyermekem.
Rókusi Általános Iskola Jó tanár néni. Sok sportolási és egyéb szabadidős program várja a gyerekeket. 
Rókusi Általános Iskola A gyerekek nagyon szeretik.
Rókusi Általános Iskola tudásszintnek megfelelő nyelvoktatásban fog részesülni a gyermek 
Rókusi Általános Iskola mert sok barát jár ide!aranyos a tanár néni!
Rókusi Általános Iskola Azért szeretünk oda járni, mert megfelelő felkészültséget ad a tovább tanuláshoz.
Rókusi Általános Iskola Nagyon jó, felkészült és kedves nyelvtanárok tanítanak, erős az iskolában a nyelvoktatás. A zenei oktatás helyben megoldott. Nagy az udvara és a tornaterme, sok sportolási lehetőséget biztosítanak. 
Rókusi Általános Iskola

Az első két évet másik iskolában végezte a fiam. Kitették a napköziből, ez nekem komoly problémát jelentett, mivel egyedül nevelem őt. Esélyt kaptunk az Igazgató Úrtól, így a harmadik osztályt már itt kezdtük. Életem legjobb döntése volt, hogy ezt az iskolát választottam.  Elfogadóbb a légkör, egyértelműen

gyermekközpontú a pedagógusok hozzáállása. Hatalmas udvar van, ami az én örökmozgó fiamnak sokkal megfelelőbb mint a másik iskolában. Támogatják és segítik a tanulmányi versenyeken való részvételét, megtalálták " a kulcsot" a lelkéhez is. Pozitív elmozdulás tapasztalható a magatartását illetően. Nyelvet tanulhat már alsó tagozatban. Köszönet mindenkinek!

Rókusi Általános Iskola Nálunk az iskola jó hírén kívül, a pedagógus személye volt a meghatározó. Olyan elfogadó, támogató légkört tud teremteni, amelyben a "kemény" tanulás nem jelent a gyerek számára sem pszichésen, sem fizikailag kimerítő tevékenységet, szívesen jár iskolába! És ez mindennél többet jelent! Számunkra a legfontosabb, hogy az ismeretszerzés a tanulás pozitív élményként maradjon meg a gyerekben, és ezt itt maximálisan megtapasztaljuk! Köszönjük!
Rókusi Általános Iskola Egy tanéven belül többször is nagyon jó hangulatú kirándulások vannak, amiket a gyerekek rettentően élveznek. Az iskola jó hírű,erős. Osztályon belül a családias a hangulat.
Rókusi Általános Iskola Nagyon családias a hangulat az osztályban. Nagyon tetszik,hogy ha beteg a gyermek emailen érkezik a lecke minden nap.
Rókusi Általános Iskola Nagyon jó a légkör.
Rókusi Általános Iskola A pedagógusok megszerettették a gyerekkel a tanulást.
Rókusi Általános Iskola Nagyon jók a tanárok, és családias a hangulat. Nyelvoktatás már első osztályban is.
Rókusi Általános Iskola Kiváló pedagógusok tanítanak. Kellemes a környezet,sok a sportolási lehetőség.
Rókusi Általános Iskola Az elsős kisfiam azt mondta: "azért szeretek oda járni, mert JÓ és sokat tanulunk" Fantasztikus a tanító néni, aki szívét-lelkét beleadja a munkájába. Az első perctől imád a kisfiam iskolába járni:)
Rókusi Általános Iskola jók a pedagógusok
Rókusi Általános Iskola Egy erős,színvonalas iskola,gyerekszerető, jól felkészült pedagógusokkal és emelt szintü nyelvoktatással.
Szent István Egyházi Általános Iskola Kis létszámú osztály, gyerekközpontú nevelés, a tanárok nyitottak és a problémákra megoldás keresők
Szent István Egyházi Általános Iskola Számunkra nagyon fontos volt, hogy az iskola két tannyelvű. Emellett vallásos nevelést kapnak a gyerekek.A néptánccal fejlesztik a mozgásukat.
Szent István Egyházi Általános Iskola Fontos volt ,hogy a tanulás mellett a gyermekünk lelkével is foglalkozzanak.
Szent István Egyházi Általános Iskola Szeret tanulni a gyerek. Tanulás mellett van idő a játékra is!
Szent István Egyházi Általános Iskola Azért szeretünk ide járni, mert kis osztálylétszámmal, családias hangulatban kitűnő oktatás folyik, nagy hangsúlyt fektetve a nyelvoktatásra!
Szent István Egyházi Általános Iskola mert családias ,kedves ,tanárok vannak:) a legjobb osztályfönökünk lett! nagyon jo a tanárok hozzá állása,gyerek centrikusok!
Szent István Egyházi Általános Iskola Családias a légkör, a gyerekeket szeretettel, türelemmel nevelik, oktatják a pedagógusok; egyéni képességeik szerint foglalkoznak velük.
Szent István Egyházi Általános Iskola Barátságos légkör fogadott bennünket és sok köszönni tudó  illedelmes gyermek.Azt láttuk a gyerekeken, hogy szeretnek idejárni, ismerik egymást és tanáraikat is. A kis létszámú osztályok és az angol tagozat is igen meggyőzőnek bizonyult.
Családias  légkör. A gyerekem jól érzi itt magát. Megoldott helyben a zene oktatás és a fejlesztés is. a néptáncot mint kultúrát magukba szívják a gyerekek, mint a levegőt.
Szent István Egyházi Általános Iskola Kis létszámú osztályok, gyerekközpontú tanárok, illedelmes gyerekek fogadtak bennünket az iskolában.
Kis közösségben bátrabbak a gyerekek, szinte mindenki mindenkit ismer. Bátran fordulhatnak nagyobb társaikhoz problémáikkal.Lehetőségek tárházát találtuk itt.
Szent István Egyházi Általános Iskola Gyermekem jól érzi magát az iskolában és szereti a tanítóit.
Szent István Egyházi Általános Iskola A gyermek mellett a szülő is otthon érezheti magát ebben az iskolában.Szeretetteljes légkörben,családias kislétszámban,hitben és stresszmentesen,jó pedagógusokkal valósul meg a nevelésük.Kéttannyelvű iskola lévén az angol nyelv elsajátitása is könnyedén ,sok óraszámban megvalósul,tanárokkal,lektorral.Csak ajánlani tudom annak,aki igazán odafigyel gyermeke lelkére is. Anyuka
Szent Miklós Katolikus Általános Iskola Családias a légkör.
Szent Miklós Katolikus Általános Iskola Nagyon kedves a Tanító néni.
SZKTT KI Kossuth Lajos Iskola Nagyon kedvesek a tanárnénik/bácsik a tanulást szigorúan veszik de NAGYON SOK program kirándulás van mellette szeret iskolába járni a lányom szerintem ez a legfontosabb.
SZKTT KI Kossuth Lajos Iskola mert sok lehetöség van ebben az iskolában nagyon családias,jo hirü erös iskola.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A tanáraink a gyerkőcökkel törődnek , nem hajtják őket sok dolgot játékosan vezetnek be , hogy szeressen a gyermek tanulni.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Mert kiváló a német nyelvoktatás, az iskolai sítábor és a német tábor is nagyon jó volt.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Nem csak a közelsége, de régi jó hírű iskola, ahova én is szerettem járni, olyan tanári gárdával, akitől szerettünk tanulni.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Az ének-zene magas fokú oktatása a fő szempontunk, de az iskola jó hírű és erős, könnyebb bejutni innen egy jó gimnáziumba.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A pedagógusok nyitottak, figyelmesek, közvetlenek. Sok lehetősége van a gyerekeknek. Sportolhatnak alternatív módon.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A kislányom könnyen beilleszkedett, jó légkör van, a pedagógusok kedvesek, nyitottak. Van egy jó értelemben vehető laza hangulat, nem merevek a keretek. A művészeti oktatás fontos a számunkra, illetve a délutáni foglalkozások lehetősége szintén vonzó.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A pedagógusok barátságos légkört teremtve tanítják a gyerekeket, mindemellett következetesen és kellő határozottsággal terelik őket az új ismeretek útján. Számomra nagyon fontos, hogy minden reggel szívesen indulunk az iskolába, és elégedett, vidám gyerek vár a nap végén tele élményekkel.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Az iskola sok lehetőséget nyújt a tanórán kívüli elfoglaltságok terén.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A választott ének-zene tagozat (nagyobb gyermekem kapcsán is) mindenképpen a legjobbat hozza ki gyerekemből. A kórus szellem a csapatépítés egyik legjobb eszköze, a fellépések, az együtt töltött órák és már önmagában az éneklés szeretete rendkívül fontos gyerekeinknek.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Humánus iskola, ahol következetes szakmai munka folyik. A gyerekeket szeretik és széles körben biztosítanak egyéb tevékenységet, pl sporok, sakk,táncok, zene, képzőművészet.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Jó hangulatú az iskola, az épület patinás. Jól szervezett, de ugyanakkor derűs munka folyik, a tanáraink vidáman határozottak. A délutáni sportolási lehetőségeket is szeretjük (görkorcsolya, kosárlabda.) A gyerekek minden reggel lelkesen indulnak az iskolába, mindenféle szorongás nélkül.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Azért, mert itt tényleg lehet tanulni, sok jó pedagógus tanít eeben az iskolában.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Mert nagyon sok jót hallottunk róla ill.szerettük volna ha a gyermekünk egy erős iskolába jár. Munkaidőben megoldható a külön óra, ami nagyon fontos számunkra, mert suli után sajnos nincs lehetőségünk külön órára vinni gyermekünket. Még csak pár hete kezdődött az iskola de csak pozitív dolgokban volt részünk. A tanító nénik nagyon figyelmesek, betegség esetén elküldik elektronikus úton a leckét ami nagy segítség.  Réka 1/c
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája a művészetek oktatása iránti elkötelezettsége miatt szeretünk ebbe a suliba járni.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Nagyon jó a hangulat,felszabadultan jön iskolába a gyermekem.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Szakmailag és emberileg is maximumot kapják a gyerekeink az itt dolgozó pedagógusoktól.A művészeti képzések szintén fontosak számunkra,amit itt megkapnak a fiatalok.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Jó a nevelési program, jó a bánásmód, emberséges, gyermek orientált és barátságos.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Mert már maga a csodás neobarokk épület is szemet gyönyörködtető esztétikai élmény, mert az osztály tanító nénije szuper, mert az ének-zene tagozat "lelki táplálék", mely egy életen át elkísér, mert jó olyan suliba járni, ahová rengetegen járnak, mert hatalmas az udvar és a tornaterem, mert szimpatikus az iskola gyermekközpontú szemlélete.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Megbízunk az itt tanító tanárok szakértelmében.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája A szakmai és nevelő munka kiváló és ami a legfontosabb az, hogy a gyermek minden nap örömmel indul iskolásba.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Jól felkészült pedagógusok tanítják a gyermeket.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Azért mert gyermek központú az iskola, sokféle különórára járhat gyermekünk helyben és jól felkészült pedagógusok kezében tudhatjuk őket.
SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája Jó hangulatú iskola, nagyon jó a tanító néni, sokféle lehetőség különórákra
SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola Mert jól érzi itt magát a gyermekem, sikerélménye van, fejlődik, szereti a társait, a tanító nénijét, jó dolgokra tanítják, magas szintű oktatásban részesül.
Tabán Általános Iskola Színvonalas az oktatás, van fegyelem, színvonalasak a rendezvények, a tanórán kívüli foglalkozások.
Tabán Általános Iskola

Nagyon sok jót hallottam erről az iskoláról és 3. éve tapasztalom is.

A pedagógusok odafigyelnek a gyerekekre, sok program lehetőség van a tanulóknak is és a szülőknek is, és a legfontosabb számomra, hogy gyermekem szeret ebbe az iskolába járni.

Tabán Általános Iskola Mert jó az osztályközösség.
Tabán Általános Iskola A gyerekek néptáncot tanulnak. Erős de családias iskola.
Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola A családias légkör mellett minden gyerekre jut idő, jól érzik magukat a gyerekek, szeretnek tanulni, iskolába járni.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Magas színvonalú nyelvoktatás mellett, lehetőség van táncművészeti, zenei képzésre és sportolásra is.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mindennel meg vagyunk elégedve!A tanárokkal,a tanítással,a fegyelemmel.Nagyon jó és csak mindenkinek ajánlani tudom a kéttannyelű tanítást is. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nagyon jó az osztályban a gyerekek közössége, ill. rend és fegyelem van.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nagyon jól képzett pedagógusok tanítják a gyermekeinket 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Kitünő a nyelvoktatás.Itt még vannak szabályok és fegyelem.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola rendre, fegyelemre nevel
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Sok sportolási lehetőség van,nagyon jó hire van az iskolának,első osztálytol játékosan német nyelvet tanulnak.A pedagogusok nagyon sokat segittenek a gyerekeknek.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola

Angol órából minden napra jut,aminek örülök.

És persze más tantárgyat is tanulnak angolul.

Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Az angol nyelvoktatás miatt.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert a gyerekeket valóban nevelik.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Azért szeretünk ide járni mert nagyon barátságos mindenki ugyanakkor nagyon nagyon sok program van a gyerekeknek és jópofa osztályversenyek vannak amibe már akár az első osztályosok is részt vehetnek és jó az angol.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Azért, mert már első osztálytól játékos nyelvképzés és táncképzés folyik. A tanárok mindenben partnerek.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Jó az angol nyelvoktatás, és a kislányom is jól érzi magát itt! :-)
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Két tannyelvű angol-magyar képzés folyik a mi osztályunkban, a kisfiam nem tanult angolt korábban, de már most nagyon szereti, úgy tűnik jó választás volt. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Jó a fegyelem, az angol nyelvű oktatás, sok érdekes iskolai program van.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Azért szeretünk a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolába járni, mert a gyermekeket rendre, rendszerre nevelik. Az iskolai nyelvoktatás köztudottan az egyik legjobb a városban és lehetőség van a tehetségük egyéb irányú fejlesztésére is, pl. táncművészet, sport és zene területén. A kommunikációs csatornák fejlettek és gyermekközpontú oktatást tapasztalunk.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert az iskola több dologban is a magas színvonalat képviseli. Nagyon jó a nyelv oktatás, képzettek a pedagógusok, rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel, sok program lehetőség van a számunkra és a legújabb technikai felszerelésekkel dolgoznak, ami miatt a gyerekek sokkal érdeklődőbbek az órákon. Imádjuk!!!! :)
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert a gyermekekre odafigyelve, szigorúan és magas színvonalon történik az oktatás. Valamint, nagyon sok kulturális és szabadidős programot biztosítanak a nebulók részére a délutánok folyamán.     
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Az angol nyelvoktatás emelt szintje miatt.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola JÓ a nyelvoktatás!
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Ami meghatározó, hogy jó közösség mellé egy jó és kedves tanárnéni is adott!
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert pozitívnak értékelem, hogy a gyerekeket "szigorú" szabályok követésére nevelik, emellett kimagasló és magasszintű a választott nyelv oktatása (valamint hatékony a nyelv gyakorlati elsajátítása). Ezentúl sok oldalú és rendszeres, a gyerekeket motiváló rendezvények vannak az iskolában, melyek magas szinvonalú szervezésről tanúskodnak. A nevelők következetesek és mindenkinek igyekeznek megtalálni az ún. "mozgatórugóját", amellyel eredményesen motiválhatják őket az eredményes tanulásra. Ezen túlmenően számos sportolási lehetőség és műveszeti oktatás működik az iskolában. Az iskola tanulmányi átlaga városi tekintetben úgy gondolom önmagáért beszél.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nemcsak a nyelvoktatás magas színvonalú, hanem a többi tantárgyra is odafigyelnek, és ösztönzik a gyerekeket, hogy vegyenek részt a közös tanórán kívüli programokban is. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert nagyon fontos értékeket közvetít a gyerekeknek, társak szeretete, pedagógus tisztelete, család fontossága és mindezt úgy, hogy mellette a gyermek játszva tanul. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Szigorú, ámde következetes nevelésben részesül a gyermek.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert van lehetőség táncra.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nagyon jó az angol nyelvoktatás, sok a szervezett gyerekprogram
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola kiváló nyelvoktatás és sportolási lehetőségek
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola a második nyílt napon már nevén szólították a gyermekem, igazán családias hanguéat fogadott minket.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Tanítás menete.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Megfelelő a nyelvoktatás és a testnevelés órákon sokféle sportjátékokkal ismertetik meg a gyerekeket.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nagyon fontosnak tartjuk az idegen nyelv tanulását már első osztálytól. Színvonalas a táncoktatás is, a tanárok/tanítók jól képzettek.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Angol oktatás,  tánc oktatás, egységes fegyelmet és figyelmet biztosít.  Hiteles igazgató és pedagógusok. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Angol nyelvtanulás miatt
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Rend és fegyelem van az iskolában. Odafigyelnek a gyerekekre. Jók a tanárok. Nagyon jó a nyelvoktatás. 
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Nagy óraszámban és magas szinten és több tantárgyban oktatják az angol nyelvet.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola kéttannyelvű amiért ezt az iskolát választottuk.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola jó az angol nyelv oktatás
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola sok lehetőséget nyújt az iskola
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola jó az osztályközösség
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert játszva megtanulják a tanulnivalókat.Jó az angol nyelvoktatás.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Mert mindent meg lehet tanulni amit szerettünk volna(zene,tánc,szakkör stb)
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Azt hallottuk hogy nagyon jó iskola
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Az angol nyelvoktatás miatt: minden nap van angol óra!
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Közel van a lakóhelyünkhöz, több lehetőség van nyelvek terén és más különórák terén.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Magas a követelményszint.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola "Szeretek ebbe az iskolába járni, mert a tanárok szigorúak, de szerintem csak így lehet jól megtanítani valamit és ők jól tanítanak..."
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Jó az angol oktatás.
Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola Erős a nyelvoktatás, fegyelemre tanító iskola.
Tisza-parti Általános Iskola A fiam imádja a sakk oktatást.
Tisza-parti Általános Iskola jók a tanárok a nagyobbik gyerek is ide jár és jó tapasztalataink vannak
Tisza-parti Általános Iskola Nagyon színvonalas az oktatás
Tisza-parti Általános Iskola Mert aranyosak a tanárnénik, lehet úszni és sakkozni is.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola Mert jo a légkör,a pedagogusok jol képzettek. Barátságos,kedves a környezet és öko iskola. Elsötöl van lehetöség nyelv tanulására.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola 1. Kiemelkedően jó tanítónő.
2. Különböző sportágakban eljuthatnak a gyerekek városi, megyei, országos versenyekre.
3. Családias környezet,hangulat jellemzi az iskolát.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola Nagyon jó családias hangulatban tanítanak.ökoiskola és azon kívül lakóhelyhez is közel van.a tanárok ügyesen motiválják őket.Rengeteg verseny, program kirándulás,nagyon jó az összetartás.Nagyon jó pedagógust sikerült választani.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola Könnyen és rendesen tanítják gyermekünket,és látszik hogy teljes odafigyeléssel végzik munkájukat.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola A tanárok munkája kifogástalan, a szülők összefogása irigylésre méltó, színvonalasan van leadva a tananyag.
Weöres Sándor Iskola Két unokatestvér is idejár, a két tanárnénije szenzációs türelmes,kedves de egyben szígorú is. Plusz az igazgató úr is egy végtelenül kedves szinpatikus ember. Nem igaz hogy az iskola gyenge mint az sokan mondják. Én most összehasonlítottam több első osztályosos tanulót sok iskolából,de fiamék vannak legelőrébb a tanulásba és már verseket is tanultak.
Weöres Sándor Iskola -Gyerekek szeretetteljes tanítást kapnak (ezt fontosnak tartom 6-9 éveseknél).
-Nagyon tetszik, hogy hetente járnak úszni a gyerekek és biztonsággal megtanítják a gyerekeket úszni 10 éves korukra 3 úszásnemben.
-Sok kirándulási lehetőség van.(Évente 3)
Weöres Sándor Iskola Mert családcentrikus,szimpatikus a tanítónéni és az igazgató. Mert sporttagozata révén rendszeresen járnak úszni. Mert a gyerekekhez való hozzá állásuk más mint az eddig más iskolában tapasztalt. 
Zrínyi Ilona Általános Iskola Sikerélménye van a gyermeknek. Jó az ösztönzőrendszer. Kis iskola, mindenki ismer mindenkit. Sokat vannak levegőn a tanulók. Sok különórára van lehetőség az iskola falain belül.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Családias,a nevelési nézeteinknek megfelelő a nevelés,gyerek centrikus,az osztályban nagyon barátságos légkör uralkodik,a gyerekek kedvelik egymást.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert összetartó, jó közösségű az iskola, és kiválóak a tanító nénink.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert családias hangulatú, a szabályok ésszerűen érvényesülnek és nincs eltúlzott szigor az iskolai nevelésben. Mi azt tapasztaltuk, hogy ez az iskola abszolút gyerekközpontú. Az is tetszett, hogy erősek a hagyományok, a közösség összetartó ereje. A gyerekek nagyon büszkék arra, hogy ennek az iskolának a diákjai. Az alsósok nincsenek túlterhelve a tananyaggal. Napi 4 órájuk van 2. osztályban is. A tanítónők sokat jutalmazzak, dicsérik a gyerekeket.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Kiváló pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel, igazi közösséget építenek. Az oktatás "békebeli", nincsenek agyonterhelve a gyerekek. A belvárosi iskola patinás hangulata az értékes tudást megszerzését sugallja, tartást, büszkeséget ad a gyereknek. (Mihály Csege, 2/A)
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert nagyon jól megtanítják a gyereknek az alapokat, pl.: olvasás, számolás, írás. Kassai Dávid 1.a
Zrínyi Ilona Általános Iskola A gyerek jól érzi magát, esetenként úgy kell hazarángatni...
Zrínyi Ilona Általános Iskola JÓ AZ ANGOL NYELVOKTATÁS.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Nagyon tapasztalt és segítőkész tanítónénik segítik a gyermekek előmenetelét. A családias légkör megteremtését is előtérbe helyezik. A tanulást nagyban elősegíti az interaktív tábla bevezetése és annak használata.   
Zrínyi Ilona Általános Iskola Nagyon jók a tanárok tanárok és hogy sok különóra lehetőség van.
Zrínyi Ilona Általános Iskola jó az oktatás, nagyon felkészült, gyerekbarát, "igazi" tanárok tanítanak
Zrínyi Ilona Általános Iskola Az oktatás jellege és minősége, illetve a tanárnőink szeretetteljes hozzáállása kimagaslóan jó.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Nagyon szeretjük a tanító nénit.
Zrínyi Ilona Általános Iskola A nővére is idejár és elégedettek vagyunk teljes mértékben! Városi iskola, megfelelő környezet. Munkahelyhez, lakóhelyhez viszonylag közel és ismeretségből csak jókat hallottunk. Tetszik, hogy az angol nyelv majd csak 4.osztálytól indul, nem terhelik le őket rögtön elsőben. A gyermekeim szeretnek ide járni, szeretik a tanárnéniket és nekem ez a legfontosabb, hogy gyermekeim milyen szájízzel járnak be, hiszen az életük nagy részét itt töltik.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Nagyon jó osztályközösség alakult ki már az első évben.Kiváló pedagógusok tanítják a gyermekeinket.Nincsenek túlzottan leterhelve,időt szánnak a tanítók a közösség formálására,építésére,kikapcsolódásra,mindemellett alapos az ismeretátadás.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Szeret iskolába járni, jókedvűen indul el, jópofa barátai vannak, sikerélmények érik, szereti a tanítónénijeit, akik viszont szeretik. A többi gyerek szülei is motiváltak, így közös programokra is sor került már.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Kisfiam vegyes érzelmekkel várta az iskolát. Amióta ide jár rengeteg jó élmény éri. A tanárai szigorúak ,viszont nagyon sok ösztönzést, biztatást kap tőlük. A tanulási nehézségeiben egy csodálatos fejlesztőpedagógus segíti. A tanulás mellett rengeteg különóra, sokféle program színesíti az iskolai mindennapokat.
Zrínyi Ilona Általános Iskola mert a tanítónénik nagyon kedvesek, segítőkészek és türelmesek. Az osztályközösség nagyon jó. A légkör családias, külön programokkal színesített. Az iskola jól felszerelt, már 1. osztálytól interaktív táblán keresztül sajátíthatják el a tananyagot...a délutáni foglalkozásokról nem is beszélve.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Szeretjük a tanító nénit!
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert a tanítónő differenciáltan is képes tanítani, felzárkóztat és versenyre is felkészít. Kis iskola révén minden diákot ismernek a tanárok.
Zrínyi Ilona Általános Iskola A tanítónők sokat dicsérik a gyerekeket, remek osztályközösséget kovácsoltak. Alapos tudásra tesznek szert játékosan. Rend és fegyelem van. Sokat vannak levegőn. Táncolni és sportolni is van lehetőség.
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert a gyerek jól érzi itt magát!
Zrínyi Ilona Általános Iskola A kisfiam jól érzi magát, sok mindent tanul, jó az oktatási módszer
Zrínyi Ilona Általános Iskola Nagyon jó tanárai vannak az osztálynak. 2/A
Zrínyi Ilona Általános Iskola Mert a nagyobb testvér is ide jár és mert itt találtuk meg a megfelelő pedagógust!
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Ugrás az oldal tetejére