Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Csongrád megyei bölcsődékről

A Szegedimami 2012. őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében 166 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:
 
 
 
Bóbita Bölcsőde (Algyő)
A bölcsödével már korábban is volt (jó) tapasztalatunk, közel van és maximálisan gyerek (és szülő)központú. Jól felszerelt, helyben főznek, kislétszámú. Nagyon kedvesek, aranyosak a gondozónők teljes az összhang a szűlőkkel és gyerekekkel
Bóbita Bölcsőde (Algyő)
A környezet családias,a gondozónők nagyon aranyosak,együttműködőek.
A csoportszobában a korosztálynak megfelelően mindenféle játék megtalálható.
Ami nagyon szuper,hogy helyben készítik el a gyerekek ételeit.
Bóbita Bölcsőde (Algyő)
Valóban azért választottuk ezt a bölcsit, mert ez van Algyőn. Azonban választásunkat nem bántuk meg, és amiben tudjuk szeretnénk támogatni is viszonzásul, azért, amit ez a bölcsi nyújt a gyermekünknek.
Hogy konkrétan mit?
Elsősorban azt, hogy a gyermekünk mindennap mosolyogva megy a bölcsibe, és ragyog a szeme, amikor meglátja a gondozónőit.:))
De másra sem lehet panaszunk,
- klasszak a játszószobák, olyan fejlesztő játékokat is találtam, amit közforgalomból azóta sem sikerült beszereznem
- precíz, pontos tájékoztatást kapok szóban és írásban is a gyermekem fejlődéséről
- az étlapot szakértő állítja össze
- az alapanyagokat aznap veszik meg, és még a konyhás néni is kedves, segítőkész.
- vannak gyümölcs napok
- látom a fejlődést a gyereken, ami annak a jele, hogy foglalkoznak vele, és nem csak kiteszik az udvarra játszani
- folyamatosan újítják a játszószobák dekorációját, az évszaknak, vagy ünnepnek megfelelően
- a bölcsink jelenleg felújítás alatt, de még ezen körülmények mellett is zavartalan az ellátás, és a gyerekek nem sínylik meg
- nevelési tanácsért is fordulhatok a gondozónőkhöz, ha bizonytalan vagyok. (a szakmai tanácsok mellett, a tapasztalataikat is elmondják)
Összefoglalva: Mi még negatív dolgot nem tapasztaltunk, igaz csak szeptemberben kezdtük a bölcsit, de azt is tudni kell, hogy kislányunk csak 16 hónaposan érkezett ebbe a közegbe, és kb. 1,5 hét alatt be is illeszkedett, amihez a maximális segítséget kaptunk.
Bóbita Bölcsőde (Algyő)
Mindenki nagyon kedves és rugalmas. Megértőek és segítőkészek. A legtöbb intézménnyel ellentétben itt egyáltalán nincs olyan dolgozó, aki ne lenne szimpatikus. Nyugodt szívvel rá merném bízni még a szakács nénire is a lányom, mert süt róluk, hogy oda vannak a babákért, és értik is a dolgukat. A kislányom a beszoktatás alatt sem sírt egyszer sem, mikor otthagytam. Amikor pedig mentem érte, ragyogott az arca, csillogott a szeme, és látszott rajta, hogy boldog ott, a bölcsiben. Mikor elkezdtünk beszokni, rettegtem, hogy mi lesz, mikor aludnia kell majd, hiszen az ágyán kívül sehol nem volt még hajlandó aludni, de már első alkalommal is majdnem annyit aludt, mint itthon szokott. Az udvar szép, gondozott, mint a mesében. A csoportszobák tökéletesek, a játékok tömkelege fogadja a csöppségeket. Kívánni sem lehetne jobbat :) Nem mondom, hogy sok bölcsit láttam volna, de biztos vagyok benne, hogy messze az egyik legszínvonalasabb, legtöbbet nyújtó bölcsőde a Bóbita. Mellesleg renoválás és bővítés alatt áll, szóval nemsokára még szuperebb lesz, főleg, hogy a lányom majd az új szobába(szobák egyikébe?) átkerül :)
Bóbita Bölcsőde (Zsombó)
Mert itt együtt játszhat, tanulhat a többi kisgyerekkel, már elfogadja a gyerekek közeledését és sokat tanul. Én már kevés voltam neki, igényli mások társaságát is! Nem utolsó sorban szeret bölcsibe járni, reggelente nem sírással válunk el. (egy kis pillangó)
Bóbita Bölcsőde (Zsombó)
Nagyon szeretjük a gondozónőket,kedvesek,aranyosak,odafigyelnek a gyerekekre. A bölcsi újonnan épült:új játékokkal,berendezéssel,sószobával felszerelt.
A gyerkőcök napról-napra sokat fejlődnek beszédben, szobatisztaságban, étkezések alkalmával. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel(mondókák, foglalkozások..stb.).
Bóbita Bölcsőde (Zsombó)
Zsombón épült a bölcsöde a zsombói gyerekeknek, Szegedre nem vesznek fel vidéki gyermeket. Így ezért választottuk ezt a bölcsit, és az sem mellékes, hogy szép, rendezett családias. Szeretjük a családias hangulatát, a gondozónők odafigyelnek a gyerekekre, mindent meg lehet velük beszélni.
Bóbita Bölcsőde (Zsombó)
Mert nagyon szép, és új a bölcsi, mindenki nagyon kedves, sok szép új játék van, a sószoba szuper, és mert a kislányom szereti Mariannt, és Editkét a gondozónőit!
Bóbita Bölcsőde (Zsombó)
Azért választottuk a Bóbita Bölcsődét, mert az első pillanattól kezdve, ahogy beléptünk nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Nagyon szimpatikusak voltak a dadák, nyíltan és őszintén válaszoltak kérdéseimre. Az igazgatónő mindenről tájékoztatott a bölcsődével kapcsolatban, kedves és segítőkész volt mindenben. A bölcsődében tetszett, hogy tágasak és világosak a szobák, nagyon szép parkosított az udvar és rengeteg játék van kültéren és beltéren egyaránt, ami segíti a gyerekek fejlődését. Sőt van sószoba is, aminek nagyon örültem.
Elsősorban azért szeretünk ide járni, mert látom a gyerekeimen mennyire jól érzik itt magukat, nagyon jó a kapcsolatunk a dadákkal. Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhatok hozzájuk mindig segítőkészek. Látszik rajtuk, hogy mennyire türelmesek a gyerekekkel és odaadóan végzik munkájukat. Kis füzetet vezetnek a gyerekek fejlődéséről. Egészséges és változatos a gyerekek étrendje, amit orvos felügyel. Nagyon tetszenek a foglalkozások is, mert látom a gyerekeimen, hogy mennyit fejlődtek mind beszédben, mind pedig mozgásban. Sok verset is már kívülről tudnak, szobatiszták lettek és sokkal önállóbbak. Nagyon jó családi programok is szoktak lenni! Nagyon jó érzés, hogy a Bóbita Bölcsődében olyan emberek dolgoznak, akikre a dolgozó szülő nyugodt szível rábízhatja a gyermekét.
Szóval mindent összegezve nem is választhattunk volna jobb bölcsődét!
Búza utcai Bölcsőde (Makó)
Nagyon szép a bölcsőde. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Bölcsőde vezetőtől a gondozónőig minden ki kedves. Az ellátás kiváló a törődés a figyelem a felszereltség jó és a közös programok is. Tiszta és rendes a környezet. Azért szeretünk ebbe a bölcsődébe járni mert nagyon jól felszerelt a csoport szoba és nagyon jó minden benne.Kedvesek a gondozónők .Új játszótér gyönyörű udvar biztonságos játékkal. 
Búza utcai Bölcsőde (Makó)
A bölcsődevezető és a gondozónők nagyon kedvesek, munkájukat nagy odaadással és hozzáértéssel végzik.
A környezet rendkívül vonzó és barátságos: vadonatúj gyönyörű épület;  tágas, világos csoportszobák; modern játékok és hatalmas udvar.
Úgy érzem, jól döntöttünk, amikor a Búza utcai Bölcsődét választottuk kisfiunk számára.
Búza utcai Bölcsőde (Makó)
Gyönyörű, modern, jól felszerelt,szakmailag felkészültek és kedvesek a kisgyermeknevelők, a vezető és nagyon segítőkészek a takarítónénik is.
Családbarát programokat szerveznek.
Teljes körű biztonságban tudom a gyermekemet egész nap, míg dolgozunk.
Rengeteget fejlődött, változott amióta bölcsis.
Búza utcai Bölcsőde (Makó)
Megfogott bennünket a szeretetteljes gondoskodás.
Csodálatosan szép, tiszta környezet, mosolygós arcok fogadnak minden nap bennünket.
Csillag téri Bölcsőde
A gondozónők sajátjaikként foglalkoznak a kicsikkel. Megünneplik a gyerekek névnapját, szülinapját. Be lehet vinni kedvenc könyvet, minden nap olvasnak nekik.
Csillag téri Bölcsőde
Kedvesek, segítőkészek a gondozónők. Jól felszerelt, tiszta, igényes csoportszobák vannak. 
Csillag téri Bölcsőde
A gyerekek nagyon szeretnek/szerettek ebbe bölcsibe járni, mert nagyon szeretik/szerették a gondozókat, akik nagyon figyelmesek, sokat foglalkoznak/foglalkoztak a gyerekekkel. Ebben a bölcsödében mi úgy érezzük, hogy a gyerekeken van a hangsúly, hogy a gondozók mindent megteszenk azért, hogy a picik jól érezzék magukat a bölcsiben töltött idő alatt.
Csillag téri Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, sokat foglalkoznak zenével, rugalmasság és figyelmesség a beszoktatás és a szobatisztaságra szoktatás terén.
Csillag téri Bölcsőde
Füves az udvara,de egyben a betonos részen biztonságosan motorozhatnak a gyerekek/gondozónők játszanak,foglalkoznak a gyerekekkel!/csoportszobában sok játék van a lányok és a fiúknak is egyaránt.van mesekönyv amiből szívesen olvasnak a gondozónők.szeretünk ide járni!/Bojcán Botond/Pillangó csoport
Csillag téri Bölcsőde
Nagyon jó hangulatú belépéskor a bölcsöde. A gondozónők kedvesek, figyelmesek. Foglalkoznak a kisbabámmal.A csoport szobában a gyermekem nagyon jól érzi magát. Reggel mikor megérkezünk a kislányom szalad a szobájukban és mosolyogva kezdődik a napunk. Az egész családunk szereti és szívesen ajánljuk mindenkinek. A mi bölcsödénk a legjobb bölcsöde. 
Csillag téri Bölcsőde
Tiszta rendezett bölcsöde. Minden nap kellő tájékoztatást kapok a gyermekemről amire a gondozónő nagyon figyel!Nekem fontos hogy a gyermekem jól érezze magát!És itt minden figyelmet megkap!!
Csillag téri Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők. Rendezett az egész bölcsőde az udvartól a szobákig,tisztaság van nagyon pozitív személyiség a bölcsőde vezető ami megalapozza az egésznek a működését
Csillag téri Bölcsőde
A gondozónők valódi szeretettel fordulnak a gyerekek felé, kisfiam is érzi ezt, szeret bölcsibe menni. Változatos programokat szervez a bölcsőde, amelyen a szülők is részt vehetnek.
Csillag téri Bölcsőde
Nagyon szépen foglalkoznak a gyerekekkel.Sok közös program van.Kedvesek a gondozónők.
Csillag téri Bölcsőde
Ide irányítottak ,de nem csalódtunk. Mert nagyon figyelmesek a gondozónők.Kellemes a környezet.
Csillag téri Bölcsőde
A gondozókat én is és a gyerekem is nagyon megkedvelte, örömmel megy  a bölcsibe. Látom, hogy minden téren szépen fejlődik. Nyugodt lélekkel hagyom ott, mert tudom, tapasztaltam, hogy szeretik, vigyáznak rá, sokat foglalkoznak vele és amikor csak lehet, kint vannak az udvaron.
Csillag téri Bölcsőde
Aranyosak a gondozók,fejlesztik a gyerekek mozgását, logikáját, memóriáját.
Cső utcai Bölcsőde
Nagyon kedvesek,aranyosak a gondozónők,rendezett az udvar,családias a hangulat!
Cső utcai Bölcsőde
Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek a gondozónők. kis létszámú csoportok vannak. Jól felszereltek a csoportok. Tamás
Cső utcai Bölcsőde
Jó a hangulat, kedvesek a gondozónők.
Dél -Alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők, és odafigyelők, biztonságba tudom a gyermekemet mellettük!
Dél -Alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde
Sok jót hallottunk erről a bölcsiről és be is igazolódott. Egy fantasztikus csapatról van szó. A bölcsőde vezetője kiváló szakmai tudással rendelkezik, de ami még ennél is fontosabb, közvetlen, lelkes és pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. A gondozónőkről ugyanezt tudom mondani. Türelmesek, kedvesek. Figyelemre méltó az a szeretet, ahogyan a gyerekekkel bánnak, ugyanakkor következetesek és határozottak. Nemcsak a gyerekeket, hanem a szülőket is összefogják. Emailt kapunk a fontos dolgokról és egy üzenő füzetbe leírják, hogy éppen mi történt a gyermekemmel :)! A bölcsőde jól felszerelt (tornaszoba is van), jó hangulatú (mindig az adott évszakot tükröző), tiszta (a takarítónők is nagyon odafigyelnek a gyerekre, ahogy a konyhán dolgozók is) és nagyon finomak az ételek is. Összefoglalva elmondható, hogy ha valakinek speciális igényei vannak, azt is megoldják. Ilyen szintű összefogással és a gyerek iránt való feltétlen szeretettel ez könnyebben megy. A kislányomon azt látom, hogy jól érzi itt magát :) Nagyon boldog vagyok, hogy ide jár!
Dél -Alföldi Regionális Módszertani Bölcsőde
Nem ide szerettünk volna jönni, de itt volt hely a kisfiam számára de  utólag nagyon örültem, hogy így alakult. A gondozónők miatt szeretjük ezt a bölcsit. (Kókainé Edina és Facskó Judit a mi gondozónőink.) Végtelen türelemmel és kedvességgel foglalkoznak a gyerekekkel, árad belőlük a szeretet! Rengeteg verset mondókát tanítanak nekik, csak jó dolgokat tudok mondani róluk és csak ajánlani tudom őket minden szülőnek.
Nagyon féltem két évesen másra bíznia kisfiamat, de náluk nagyon jó helye van!
Gyík Utcai Bölcsőde
Nagyon kedves,segítőkész minden ott dolgozó,a konyhás nénitől a gondnok bácsin(akit mi Aranyos bácsinak is hívunk:))át,a vezetőnőig,és ami a legfontosabb a gondozó nénink mintha a 3. nagymamánk lenne úgy szereti a kisfiamat és viszont!A csoport másik 3 gondozója és a dajka nénink is nagyon aranyos és hozzájuk is nagyon ragaszkodik a gyermekem,így tudom,hogy mindig szerető,gondoskodó,biztonságot adó környezetben hagyom ott!!!
Gyík Utcai Bölcsőde
Mert mindenki aranyos és kedves, odafigyelnek a gyerekekre,nagyon szépen berendezett játszószobák vannak,tiszta biztonságos az udvar.
Gyík Utcai Bölcsőde
A gondozónők szakmailag és emberileg is nagyon jók. Tágas, rendezett udvar. Kedves, barátságos légkör.
Gyík Utcai Bölcsőde
Kedvesek, korrektek a gondozónők, megfelelő bánásmód, bőven jut a szeretetből de a szigor is jókor van alkalmazva.
Gyík Utcai Bölcsőde
A bölcsi tiszta, rendezett. Az intézmény fekvése kiváló, csöndes nyugodt utcában található. Valamennyi ott dolgozóról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Saját gondozóinkról pedig csak a legjobbakat tudom elmondani. Nem szükséges ezt bizonygatni elég a boldogan szaladgáló, felszabadult gyerekekre ránézni, amikor a szülő délután megy értük. Úgy gondolom ez mindent elárul. Csak a saját kislányomról tudok nyilatkozni, de róla biztosan állíthatom, hogy amióta bölcsibe jár minden téren rengeteget fejlődött.
Gyík Utcai Bölcsőde
Döntésünket több tényező befolyásolta. A legidősebb gyermekünk 2005-ben kezdett idejárni.akkor, a környezet és a másoktól halott pozitív visszajelzések befolyásoltak. Aztán sorra írattuk ide másik 3 gyermekünket is, hisz tapasztalataink megerősítették,nagyon jól választottunk. A gondozók hozzáállása, szeretete, segítőkészsége, határozottsága, a vezető rugalmassága, gyermekszeretete a nagy és zöld udvar, és a rengeteg pozitív tapasztalat mind meghatározó volt számunkra. Fiam, minden reggel boldogan szalad a a csoportszobába, és vidáman újságolja,mi is történt vele.Jó látni,hogy az azóta iskolássá cseperedett legnagyobb fiam is boldogan nyakába ugrik volt gondozójának, és felszabadultan meséli, mi történt vele az iskolában. Úgy gondolom nagyon jó döntést hoztunk, amikor ez mellett a bölcsőde mellett döntöttünk. Mind a négy gyermekem örömmel és felszabadultan mesél az itt szerzett élményeiről, és mindhárman nagy örömmel járnak vissza a bölcsi nyitott rendezvényeire.
Gyík Utcai Bölcsőde
Messze van a forgalmas zajos úttól, zöld területen , fás, füves udvarral. Nagyon jól felszerelt (sószoba, tornaterem), minden gyerek megtalálja a hozzá legközelebb álló játékot. A gondozónők nagyon kedvesek, és türelmesek! Ami nagyon fontos, ilyen pici gyerekeknél. Nem tudtunk volna jobbat választani.
Gyík Utcai Bölcsőde
A bölcsőde összes dolgozója nagyon kedves és segítőkész. Az udvar és a csoportszobák is szépek, tiszták és jól felszereltek. A bölcsőde sószobával és tornaszobával is rendelkezik.Kislányunk szívesen jár bölcsődébe és úgy érezzük napról napra tanul valami újdonságot.    
Gyík Utcai Bölcsőde
A bölcsőde jól felszerelt. A gondozónők sokat foglalkoznak a kicsikkel, sokat mondókáznak és énekelnek. Van sószoba, ami nagyon hasznos téli időkben.
Gyík Utcai Bölcsőde
A két nagyobb testvér is ide járt.Ugyanaz a jel,kisszekrény:)Messze van a bölcsi,de mást el se tudtam volna képzelni.Szeretem a légkörét,mindenki nagyon kedves.A csoportba is csupa klassz kisgyerek jár.Szépen felszerelt ,gondozott,rendezett az egész.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Közel van a lakásunkhoz. A dolgozók kivétel nélkül nagyon türelmesek, kedvesek. A nagyobbik gyerekünk is szeretett ide járni. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, barátságos a környezet.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Az elsődleges, hogy a fiam imádja a gondozónénit, egyébként is mindenki nagyon kedves. A gondozónők sokat foglalkoznak a gyerekekkel, igyekeznek minél több dolgot megtanítani nekik, illetve mindig van valami program, nem unatkoznak egy percet sem.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Szimpatikus a környezet és a gondozónők is nagyon aranyosak. Fiam nagyon megszerette a bölcsit.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert nagyon kedvesek nemcsak a gondozó nénik, hanem a konyhásnénitől a takarító személyzetig Mindenki. Kis létszámúak a csoportok, a bölcsi rendelkezik saját kialakított sószobával. A csoportszobák , a folyosók kedves, szép dekorációi az egész helyet jó benyomásúvá, hangulatossá teszik. Minden csoport saját udvarrrésszel rendelkezik. A gyerekek nagyok sok alkotó tevékenységet végeznek a gondozónénik irányításával. Vörös Niki
Hajlat Utcai Bölcsőde
Mert kiegyensúlyozott,boldog a kisfiunk.Szereti a pajtásait,a gondozónőket.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Nagyon fontos számunkra, hogy a kislányunkra ne csak vigyázzanak hanem neveljék is! Úgy érezzük ebben a bölcsődében ez az elképzelésünk megvalósul!  
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, családias, gyermekszerető légkör.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedves, megbízható a gondozónőnk.Szinte minden nap lehet valami pozitív irányú változást látni a kicsi.(Étkezés, mondókák, szociális viselkedés, tisztálkodás terén.)Nyugodt szívvel hagyom ott reggelente a kisfiamat.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Nagyon jó a hangulata a bölcsinek. A kislányunk gondozónénijei közvetlenek, kedvesek, aranyosak, teljes mértékben megbízhatunk bennük. Mindig alaposan tájékoztatva vagyunk mindenről. A csoportszobák jól felszereltek, számtalan játéklehetőség kínálkozik a gyerekek számára. Foglalkozásokat is tartanak a kicsiknek. Szerveznek családi napokat, délutánokat.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Mióta ide járunk nagyon sokat fejlődött a kisfiúnk!Kedvesek a gondozónők.
Hajlat Utcai Bölcsőde
A gyerekekkel sok éves tapasztalattal rendelkező gondozónők foglalkoznak. A bölcsöde jól felszerelt, rendezett, tiszta.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Minden ott dolgozó nagyon kedves, gyermekünk szereti a gondozóit és viszont.
Hajlat Utcai Bölcsőde
mert tetszik a gondozónők hozzáállása a gyerekekhez és a szülőkhöz 
Hajlat Utcai Bölcsőde
A gondozónők kedvesek és figyelmesek a gyerekekkel. A környezet nyugodt és rendezett. A beszoktatást nagyon megkönnyítették a Zsebibaba csoport gondozói. Figyelnek a gyermekek egyéni ritmusára és megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni pl: ha valaki lassabban eszik akkor őt ültetik először asztalhoz és hagynak arra időt, hogy ő is nyugodtan megegye az uzsonnát vagy az ebédet. Sokat mondókáznak a gyerekekkel ami szembetűnő fejlődés volt nálunk. Nekem egy szempont volt, hogy jól érezze magát a gyerek és szeressen oda járni ez maximálisan teljesült!! :-)  
Hajlat Utcai Bölcsőde
Már első alkalommal nagyon kedves volt a bölcsőde vezető és a többi munkatárs is. Házak között van, forgalomtól messze. Segítőkészek. Nagyon kedvesek a gondozónők, tényleg foglalkoznak a gyerekekkel. Nagyon sokat fejlődött a gyerek, amióta ebbe a bölcsibe jár.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, rendezett az udvar, a szobák.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Tapasztalt és kedves gondozónénik gondoskodnak a bölcsisekről. Mindenkinek mindig van egy kedves szava az emberhez. Jó a kommunikáció a szülők és az intézmény között. Odafigyelnek az apró részletekre. Tiszta, csendes környezetben fejlődhetnek a kicsik, a gondozónénik pedig odafigyelnek arra, hogy rendszerető, tisztelettudó gyermekeket neveljenek. 
Hajlat Utcai Bölcsőde
Jól felszereltek a csoportszobák,közel is van a lakhelyünkhöz és kedvesek a gondozónők.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Számos okból szeretünk a Hajlat utcai Bölcsődébe járni:
1) mert már külsőre is tetszetős: rendezett a környezete, kellemes az udvara. A csoportszobák tágasak, fényesek.
2) mert jól felszerelt: van sószoba, Dévény-tornás szoba
3) mert rengeteg modern, készségfejlesztő játékot rejtenek a polcok a csoportszobákban, és az udvar is.
4) mert kedvesek, mosolygósak, türelmesek a gondozónénik, sőt, még a gazdasági dolgozók és a konyhás nénik is, ezért félelem nélkül, örömmel tipeg végig az ember gyereke a folyosón.
5) mert a festéstől a hangszerekkel történő zajkeltésig sokféle tevékenységgel foglalkozhatnak a törpék a nap folyamán, így hamar és tartalmasan eltelik az idő.
Összefoglalva tehát, az ember gyereke nyugodtan engedi el a szüleit az unalmas, szürke dolgozóba, ha ide járhat.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Jól felszerelt bölcsi,és nagyon kedves,és segítőkész mindenki, de főleg a dadák.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni mert nagyon aranyosak a gondozónők.Minden gyerekre odafigyelnek!Jó programjaik vannak!Rendezett sz udvar és sokat vannak a friss levegőn!
Hajlat Utcai Bölcsőde
Meg vagyunk elégedve a gondozónőkkel, gyermekünk nagyon szereti őket. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, játékosan tanítgatják őket. A bölcsi környezete is nagyon tetszik, biztonságos és nagyon jól felszerelt. A bölcsi által szervezett programok is fantasztikusak.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Meg vagyunk elégedve a bölcsöde szolgáltatásaival, felszereltségével és a gondozónők munkájával.
Hajlat Utcai Bölcsőde
a legfontosabb, hogy a kisfiam minden reggel örömmel megy a bölcsődébe, és ez nekem, nekünk mindent megér. Szereti a gondozónőket és a csoport társait is. A fejlesztés már az első hónapban észrevehető volt a kisfiamon, azóta is folyamatosan tanul, és közli is velünk.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők. sok családi program van.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek,türelmesek szakmailag jól felkészültek a gondozónők.Kellemes a légkör az egész bölcsődében.Külön programokat is szerveznek a gyerekeknek.Nagyon szeret ide járni a kisfiam. 
Hajlat Utcai Bölcsőde
Mikor kislányom bölcsibe kezdett járni,gyorsan és könnyen beszokott,hála a gondozóknak.Nagyon kedves a személyzet,a vezetőség,mindig van egy kedves szavuk mindenkihez.Gyermekemet nyugodt szívvel hagyom itt, a tapasztalt,türelmes,felelősségteljes gondozókra,akiktől nap mint nap sokat tanul(mondókák,dalok,viselkedés),és látom,hogy szeretik a gyerekeket.Mióta ide járunk ,kislányom nagyon sokat fejlődött és számomra nagyon fontos,hogy kiegyensúlyozott az élete,szeret bölcsibe járni.Köszönjük munkájukat!
Hajlat Utcai Bölcsőde
Nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész volt a bölcsődevezető. A bölcsődében a gyermekek érdekei vannak maximálisan szem előtt tartva. A bölcsőde környezete (udvar, csoportszobák)jól felszereltek. Nagyon jó híre van a bölcsődének (rendezvények, programok) és még a legközelebb is van a lakhelyünkhöz. Az elvárásainknak megfelelően minden úgy van, ahogy elképzeltük és vártuk, így teljesen meg vagyunk vele elégedve.
 
Hajlat Utcai Bölcsőde
Maximálisan elégedettek vagyunk a bölcsivel. A környezet nagyon családias,a csoportszobák jól felszereltek. Az ott dolgozók odaadással és nagy szeretettel és türelemmel gondozzák ill. foglalkoznak a gyerekekkel. Láthatóan nem csak vigyáznak rájuk, hanem nevelik is őket. Amióta kislányunk odajár nagyon sokat fejlődött minden téren. Tetszik, hogy van őszi ismerkedő, farsang szülinap névnap megünneplése stb.   
Hajlat Utcai Bölcsőde
Közel van a lakóhelyünkhöz, a nagyobb gyermekem is ide járt és jó tapasztalataim vannak mind a bölcsi környezetével, mind a nevelőnők hozzáállásával, gyerek odafigyelésükkel kapcsolatban.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Azért,mert nagyon kedvesek a gondozónők.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, énekelnek, mesélnek a gyerekeknek.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Nagyon szerettük a gondozónőket, a gyerekek nagyon jól érzik ott magukat.
Hajlat Utcai Bölcsőde
A lányom imád ide járni,mintha otthon lenne.Felszabadult,boldog kisgyermek.Felkészült,képzett kisgyermeknevelők óvják,szeretik,terelgetik,nevelik!!!:-)
Hajlat Utcai Bölcsőde
Nagyon kedves és segítőkész minden dolgozó az egész bölcsődében.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők és nagyon jól felszerelt a bölcsi. Igazán családias hangulatú.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Már a legelső látogatásnál mind a bölcsődevezető mind a gondozónők nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Ráadásul a bölcsőde útba eset a munkahely felé. Szász Sarolta
Hajlat Utcai Bölcsőde
A gondozónénik kedvesek és segítőkészek. A csoportszobák jól felszereltek. Ha az időjárás megfelelő, sokat vannak kinn a gyerekek a szabadban.
Hajlat Utcai Bölcsőde
Mert nagyon kedvesek a gondozónők és a többi dolgozó is nagyon kedves:takarítók, konyhás nénik,irodai dolgozók.
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Miért szeretünk ebbe a bölcsibe járni?
Szeptembertől visszamentem dolgozni.
Sokat tépelődtem a nyáron, hogy jó lesz-e, hiszen így Bobojszának bölcsibe kell majd járni. (Nyáron töltötte a kettőt.)
Végül is eljött az ősz, szeptember 3-án nem csak egy új tanév, vette kezdetét számomra (tanító vagyok), hanem egy új életforma is. Beléptem a dolgozó anyák népes táborába.
Logisztika: minden legyen a helyén, mindenki érjen mindenhova időbe, sőt legyél nyugodt, kedves, mosolygós.
Egész jól megy. Nem is olyan vészes, mint ahogyan elképzeltem…
Első napon a bölcsődébe érve, bevallom őszintén, én is izgultam… el sem tudom képzelni, mit érezhetett az én kis csöppségem… összebújás cipőcsere közben, puszi, … és bekopogtunk az ajtón… kitárult elénk a csoportszoba addig elképzelhetetlen csodája, Piroska néni szeretettel megfogta az én Kincsemet, és bevitte a napocska csoportba… egy új élet kezdődött.
Nem reggelizünk együtt, nem figyelhetem minden percben minden mozdulatát, nem örülhetünk együtt a világ új dolgainak…
Vagy mégis???
Két hónapja járunk a BÖLCSIKÉBE, Ő a NAPOCSKA CSOPORTOS nagyfiú, akinek HAJÓ a JELE, és –igaz csak délutánonként, de- együtt tudunk örülni az új felfedezéseknek, az új barátoknak, a finomabbnál finomabb reggeliknek, ebédeknek, uzsonnáknak, a „Piroska néni világgá ment”- nek, a „Zavargásztam Bálintot! „-nak, a dömper platójából kiborult homoknak, a szülinapi bulinak…és sorolhatnám még azt a sok élményt, amivel nap, mint nap gazdagodik Porontyom.
Mindez persze nem lehetne így, ha a Bölcsike nem olyan lenne, ahová jó szívvel, nyugodtan beadhatom a gyerekem, ahol tudom, hogy ha rosszat is csinál, elmondják neki, hogy miért nem szabad olyat tenni, ahol vigyáznak rá, szeretik, óvják és tisztelik.
Ahol úgy bánnak vele, mintha a sajátjuk lenne, hiszen ismerik a kínai közmondást:
„Egy gyermek élete olyan, mint egy papírlap,
melyen minden arra járó nyomot hagy.”
Kívánom, hogy minden bölcsődés kisgyermek olyan papírlappal menjen óvodába, melyen csodás, színes, jó nyomokat hagytak Gondozóik.
Biztos vagyok benne, az én fiacskám ilyennel fog menni.
Szívből köszönöm!
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Mindig mindenki mosolyog, segítőkészek, közvetlenek. Jól felszereltek a csoportszobák! Egyszerűen: Szuper
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Kedvesek a gondozónénik :)
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Gyermekem már az első napon a beszoktatáskor nagyon jól érezte magát.Így a beszokás zökkenőmentes és gyors volt.Szerzett magának játszótársakat és annyira megszerette a gondozónőket is,hogy még itthon is csak őket emlegette,meg azt,hogy mi mindennel játszott a bölcsődében.Rengeteg játék van az udvaron és a csoportszobában is.Minden nap sok élménnyel és újabb tanult szavakkal és cselekedetekkel gazdagodva jövünk haza szeretett bölcsődénkből!
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Nagyon aranyosak, segítőkészek mind a gondozónők, mind az igazgatónő. sokat tanúl a kisfiam a bölcsiben ezt nap, mint nap tapasztalhatóm,látszik hogy sokat foglalkoznak velük. Megbízhatóak a gondozónők, nyugodt vagyok, hogy jó kezekben van a gyermekem, míg én dolgozom. Elégedett vagyok!
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
A Kisfiam, aki most lesz 19 hónapos,nagyon jól érzi magát ebben a bölcsődei környezetben. A kedves, és mindig mosolygós gondozónők minden kisgyermek arcára mosolyt csalnak, szerethetővé, vidámmá teszik a mindennapokat.A csoportszoba szinte hívogatja a gyerekeket; a kisfiam  'repül' a szobába örömében, és a többiek sem kivételek! Az udvaron minden, ami egy kis bölcsisnek nagy öröm, az megtalálható: hinta, kismotor, dömper, homokozó, és még sok más ...! Nekem, mint szülőnek is jó érzés, hogy a Kisfiam ennek a Bölcsődének nagyon szorgalmas kis lakója! Kisfiam: Bogdán Bálint, BUKSI csoport
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert a gyermekem szereti a "Bölcsis néniket", és még nem az agyon-fejlesztésről, agyon-foglalkozásról, agyon-önállóságra nevelésről szól a 2,5 éves kislányom napja, hanem a spontán játékról, a babusgatásról, kellő elvárások mellett. Hálás vagyok, hogy biztonságban tudhatom a legféltettebb Kincsemet, amíg dolgoznom kell.
Huncutka Bölcsőde és Családi napközi (Mórahalom)
Nagyon segítőkészek a gondozónők,türelmesek,sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Nem hagyják őket sírni, ha kell énekelnek nekik,mondókákat tanulnak.Minden nap van foglalkozások, így nem unatkoznak. Ügyelnek nagyon a tisztaságra. Az étlap változatos, mindig van gyümölcs is rajta.Ezen kívül van még minden héten gyümölcs nap is. Az én fiam nagyon szeret ide járni, vannak sok játékok és korához illő játszó társak.
Petőfi Sándor Sugárúti Bölcsőde
Szakmailag nagyon jó gondozónők foglalkoznak a gyerekekkel.Kedvesek, segítőkészek. A bölcsőde nagyon szép, rendezett, jól felszerelt. Családias a környezet.
Petőfi Sándor Sugárúti Bölcsőde
Nagyon szépen felújitották a bölcsödét,nagyon kedvesek a gondozónők,a csoportszobák jól felszereltek.Nagyon hálásak vagyunk,hogy a nagyobb testvér után ide járhat a kicsi.
Petőfi Sándor Sugárúti Bölcsőde
Gyönyörű környezetben minden reggel kedves, aranyos gondozónénik várják a kisfiamat. Minden reggel vidáman és nagyon szívesen megy bölcsödébe és délután is ugyan olyan jókedvűen találom ott. 
Siha közi Bölcsőde
nagyon aranyosak a bölcsis nénik
Siha közi Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők. A kisfiam ételallergiás igen sokféle dologra, de így is biztosítani tudják az étkeztetését. 
Siha közi Bölcsőde
Nagyon gondosak a dadák, mint szakmailag mint emberileg eggyaránt.Mindent megtesznek a kicsikért,a reggeli elválás megkönnyítésétől kezdve,a bibis seb gyógyitásáig...
Lukács Fülöp Méhecske csop.                              
Siha közi Bölcsőde
Kedves, családias, szerető légkör uralkodik a csoportban. Személyre szabott, tapintatos a közeledés a gyerekekhez. A gondozónőnk tiszteletben tartja a gyerekek közti különbséget, elfogadó. A kislányunk szereti Gabi nénit, a bölcsődét és a társait is.
(Szabó Dóra Boróka Fecske csoport)
Siha közi Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők. A gyerekek sok-sok simogatást, ölelést kapnak tőlük.
Siha közi Bölcsőde
22 hónapos gyermekem nagyon szeret járni és ez a legszebb ajándék. A kisgyermeknevelők nagyon kedvesek a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt. Minden nap tájékoztatnak a gyermekről. Sokat mondókáznak, amit nagyon szeret a gyermekem.
Siha közi Bölcsőde
Szeretjük, hogy közel van a lakhelyünkhöz, szeretjük amire specializálódott (kreativitás-, esztétikai érzék fejlesztés, baba-matek), egyéb szolgáltatások: sószoba. Gondozónők nagyon szimpatikusak, jó nevelők. Étkeztetés is nagyon megfelelő. A rendre szoktatást, a hatékony és következetes gyermeknevelést kiemelném, a gondozónők erre kifejezetten ügyelnek. És nagyon szeretetteljesek.
Siha közi Bölcsőde
A kisfiam jól érzi ott magát. Minden nap örömmel megy a bölcsibe.
Siha közi Bölcsőde
Kellemes a légkör, kedvesek a Gondozónők és kevesebb a gyerek mint máshol.
Siha közi Bölcsőde
Kedvesek, figyelmesek, jó a hangulat, többször szerveznek rendezvényeket.
Siha közi Bölcsőde
Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert a gondozónők rendkívül kedvesek, végtelenül türelmesek és szeretetteljesen végzik munkájukat. Odaadóan gondoskodnak kisfiamról ami számomra a legfontosabb. A csoportszobák nagyon tetszenek, jól felszereltek, tiszták és barátságos kinézetűek. Az udvar szintén tiszta, sok kerti játékkal van tele és nagyon tetszik hogy rendkívül nagy teret biztosítanak gyermekemnek. (Pap Csongor "Méhecske csoport")
Siha közi Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők.
Siha közi Bölcsőde
Nagyon sok jót hallottunk a bölcsiről. Gondozónők kedvesek, aranyosak és szakmailag a legprofibbak. Már találkozásunk első pillanatától kezdve éreztük a családias hangulatot, figyelmet, hozzáértést, ami csak megkönnyítette számunkra a választást, így a beszoktatás körüli akadályokat is jobban vettük. Kislányom még egyetlen reggel sem mondta, hogy most nem szeretne bölcsibe menni. Nagyon szereti a gondozónőket, akik hihetetlen türelemmel, örömmel, szakértelemmel várnak minket nap, mint nap. Minden reggel úgy hagyom ott, hogy tudom: gyermekem a lehető legjobb helyen van, míg én dolgozom.
Siha közi Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, jól felszereltek a csoportok.
Siha közi Bölcsőde
Nagyon aranyos és segítőkész a vezető  és  a gyermeknevelők is.
Siha közi Bölcsőde
A nagy fiam is ide jár, és már akkor nagyon sok jót hallottam a bölcsiről, és ez nagyon hamar be is igazolódott. Mindennap van a gyermekeknek foglalkozás.Torna, ének és alkotó tevékenység folyik délelőtt. A kislányom lelkesen beszél mindig a bölcsiben történtekről, és nagy kedvel megy minden reggel. Nagyon kedvesek a gondozónők a gyerekekkel, családias környezetet teremtenek.
Siha közi Bölcsőde
KEdvesek a gondozók, a gyermek is szereti és jól érzi magát a Bölcsiben.
Siha közi Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozók és a bölcsőde vezetői. Mindent megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy a gyermekem jól érezze magát és felszabaduljon napközben. Nagyon tartalmasak a családi rendezvények és a délutáni programok is. Nagyon jó dolog továbbá a játszóház, ill. az ideiglenes gyermekfelügyelet, amelyet azok a szülők és gyermekek vehetnek igénybe, akik még nem bölcsisek. Nagy segítség a későbbi beszoktatást illetően.
Siha közi Bölcsőde
Mert nagyon kedvesek, segítőkészek és figyelmesek a gondozónők. Tetszik, hogy csendes környezetben helyezkedik el a bölcsi és úgy gondolom minden rendelkezésre áll amire a kislányomnak szüksége lehet.
Szentmihályi Bölcsőde
Minden szempontból tökéletes: a gondozónők nagyon kedvesek és felkészültek, a hatalmas udvar árnyékos és napos helyet egyáltalán kiválóan biztosít a gyermekeknek, nagyon gyermekünk is idejárt és imádta mind a gondozónőket, mind pedig a bölcsit. Közel is lakunk és nagyon jó híre van a bölcsinek is, a város más részeiből is hordanak ki ide néhány gyermeket. Egyszóval szuper!
Szentmihályi Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozok, a gyerek szivesen jar bolcsibe. Csaladi rendezvenyek erositik a pozitiv hangulatot. Kellemes kornyezet, udvar, karbantartott jatekok jellemzik.
Szentmihályi Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők. Rendezett az udvar. Jól felszereltek a csoportszobák. Minden tökéletes, ami a legfontosabb, a kislányom imád oda járni. :)
Szőregi Bölcsőde
Barátságos a környezet, segítőkészek a gondozónők. Katica csoport.
Szőregi Bölcsőde
Tágas, rendezett, árnyékos az udvara. Kedvesek és jó szakemberek a gondozónők, családias a mérete, megfelelő a menü.
Szőregi Bölcsőde
Mert szép nagy udvara van, és a gondozónénik nagyon figyelmesek.
Szőregi Bölcsőde
Kedvesek és segítökészek a gondozónők, családias a hangulat, rendezett a környezet. Mindennap tájékoztatnak a gyermekről. Szeret a kisfiam ide járni, ez sokmindent elárul Nekem. :) Katica csoport
Töltés Utcai Bölcsőde
mert pici, nem zsúfolt, kedves ks szobák és játékok vannak. a gondozónők is aranyosak! az egész nagyon családias!
Töltés Utcai Bölcsőde
Családias, jó hangulatú bölcsi, kedves, lelkiismeretes gondozónőkkel. Tudom, hogy gyermekem jól érzi magát, jó kezekben van napközben,és ez számomra mindennél fontosabb.
Vedres Utcai Bölcsőde
Kedves,barátságos gondozónők vannak,akik sokat segítenek gyermekem nevelésében,tanításában.A jól felszerelt csoportszobák pedig segítik gyermekem játékos fejlődését.
Tápai Tamara Tifani (Pillangó csport)
Vedres Utcai Bölcsőde
A bölcsi látogatáskor nagyon kedvesen fogadtak. Kellemes légkörben korrekten tájékoztatott a bölcsi vezetője. Ez a csoport speciálisan működik egészséges és integrálható gyerekekkel. A két gondozónő Erika és Nóra tündériek. Nagyon nagy szeretettel gondoskodnak a gyerekekről.
Csak pozitív élményem volt! Minden nap van a gyermekeknek foglalkozás.Torna, ének és alkotó tevékenység folyik délelőtt.
A gondozás szeretetteljes és támogató.
A kisfiam minden reggel örömmel indul a bölcsibe.
Vedres Utcai Bölcsőde
Mert a kicsi fiam szeret oda járni. Ez ilyen egyszerű!!!
Vedres Utcai Bölcsőde
Rendkívül kedvesek és segítőkészek a gondozónők. Csak pozitív visszajalzést kaptunk a bölcsiről. Minden nap örömteli, a fogadtatás. Nagyon türelmesek a kicsikkel. Sok érdekes foglalkozás várja őket nap, mint nap. A csoportszoba kellemes hangulatot áraszt.
Hétszínvirág csoport.
Vedres Utcai Bölcsőde
Azért választottuk ezt a bölcsődét mert itt kapunk megfelelő fejlesztést a down-os kisfiúnk számára. Azért szeretünk ide járni mert jók a fejlesztések és a dolgozók is nagyon segítőkészek és kedvesek.
Vitéz Utcai Bölcsőde
NAGYON KEDVESEK ÉS SZAKMAILAG JÓL FELKÉSZÜLT GONDOZÓNŐK FOGLALKOZNAK A GYERMEKEMMEL. CSALÁDIAS, DERŰS A LÉGKÖR. A NAPI TEENDŐKÖN KÍVÜL EGYÉB SZÍNES PROGRAMOKAT IS SZERVEZNEK A GYEREKEKNEK. BIZTOSÍTJÁK A GYERMEKEM SOKOLDALÚ FEJLŐDÉSÉT. ABSZOLÚT JÓ VÁLASZTÁS VOLT.
Vitéz Utcai Bölcsőde
A bölcsőde szépen felújított.A játékok, eszközök újak és ami fontos számomra fejlesztő jellegűek.A gondozónők nagyon kedvesek,türelmesek és felkészültek pedagógiailag.A gyermekek napi programjuk sokrétű.A gondozónők kreativitását dicséri,hogy nap mint nap kis alkotásokat készítenek az évszakoknak megfelelően.Szeretem meghallgatni az új énekeket,mondókákat amit hamar elsajátítanak a picik.Ami nagy segítség volt a beszoktatás előtt,hogy különböző klub keretein belül a gyermekem már ismerkedhetett a gondozónőkkel és a bölcsőde légkörével.A beszoktatás szakszerűen történik.A fiam jó kedvel indul el minden reggel a "babákhoz"/ ahogy ő mondja/ és ez egy anyukának nagyon fontos,hogy tudja gyermeke jó kezekben van!:)Csiga csoport Nagy Magor Vajk
Vitéz Utcai Bölcsőde
NAgyon jók a gondozónők, figyelmesek, kedvesek.
Vitéz Utcai Bölcsőde
A gondozónők és a bölcsőde teljes személyzete nagyon kedves, szép és jól felszerelt a csoportszoba is.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon kedves mindenki.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Egy jól felszerelt, korszerű bölcsi. A gondozónőink kedvesek.
Vitéz Utcai Bölcsőde
kimelkedő szolgáltatások miatt
Vitéz Utcai Bölcsőde
Szeretjük, mert kedvesek és felkészültek a gondozónénik, jól felszerelt, van sószoba és mert a kisfiunk nagyon szeret ide járni. Tetszik, hogy vannak ingyenes délutáni foglalkozások, farsangozás, karácsony, szülinap, névnap megünneplése, családi napok.
Vitéz Utcai Bölcsőde
2 hetente csütörtökönként már volt szerencsénk ellátogatni a foglalkozásokra. Abszolút jó benyomást keltettek a gondozónők, kellemesek, napfényesek, tiszták, átjárhatók a csoportszobák. Az udvar több részre van osztva, a különböző csoport gyerkőceit könnyebben tudják felügyelni! Nem utolsó sorban közel van a munkahelyemhez! Minden gyermekkel személyre szabottan foglalkoznak. Sokat mondókáznak, énekelnek. 
Vitéz Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők, jó hangulatú kedves hely. :))))))))
Vitéz Utcai Bölcsőde
Csak pozitív tapasztalataim vannak. Gondozónők és a bölcsőde vezetői mindig segítőkészek, aranyosak, család centrikusak. Gondozónők mindig mosolygósak, kedvesek, de határozottak és következetesek.
Nagyon elégedett vagyok a bölcsődével, mert nem csak vigyáznak a fiamra, hanem egyénileg foglalkoznak vele. Sokat mondókáznak, baba tornáznak, baba matematikáznak stb. Minden napra van szakmai programjuk és azt profi módon alkalmazzák.
Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani és csak jókat tudok mondani a bölcsődénkről!    
Vitéz Utcai Bölcsőde
Összességében mindennel elégedettek vagyunk.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Szimpatikus a vezetés és nagyon kellemes az épület, a szobák, az udvar. Közel van hozzánk és a munkahelyünkhöz is. Ami a legjobb: nagyon kiváló gondozónőink vannak: Mara és Zsuzsa. Imádják őket a lányaink, nyugodtak vagyunk, hogy jó kezekben vannak a gyermekeink.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Szakszerű és empatikus gondozás, tágas udvar, közeli lakhely/munkahely.
Zsebibaba csoport, Vitéz utca.
Vitéz Utcai Bölcsőde
A gyerekek rengeteg odafigyelést kapnak kezdettől fogva, a gondozónők barátságosak és nyitottak. Az egész bölcsi jó hangulatú és gyerekközpontú. A kéthetente zajló délutáni foglalkozásokat is nagyon szeretjük. Megnyugtató érzés jó helyen tudni a kicsit.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Kedvesek!
Vitéz Utcai Bölcsőde
Mivel egy igen jól felszerelt bölcsőde, kedves, felkészült gondozókkal.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon barátságos a légkör,a gondozónők lelkiismeretesen és profi módon végzik a munkájukat,láthatóan szeretik a gyerekeket.Türelmesek és nagyon kedvesek. B. Máté,Micimackó csoport
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon kedvesek a bölcsöde dolgozói, különösen kiemelném a kisgyermeknevelőket. Nagyon odafigyelnek a gyermekekre és napi szinten tájékoztatnak a gyermek napjáról. A bölcsöde is nagyon rendezett és az udvar is.  
Vitéz Utcai Bölcsőde
A mi csoportunknál kicsi a csoportlétszám és nagyon aranyosak a gondozónők. Nagyon szeret járni a gyerkőc, egyszer sem volt hiszti reggel. Nem érzed azt hogy teher számukra a gyerkőc, hanem szeretik őket. Egyszer sem problémáztak, hogy miért viszem ha a nagyobb otthon van, vagy szombat van. Nagyon ajánlom mindenkinek!!!!
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők, sokféle játék van és sok érdekes, fejlesztő kreatív dolgot is csinálnak a gyerekekkel. 
Vitéz Utcai Bölcsőde
Kedves a kisgyermeknevelő, sok program van, sokat foglalkoznak a gyermekekkel, mert gyermekközpontú.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Mert mind két nagyobb tesó"17-10"ide járt és mi megvoltunk elégedve a gondozókkal a a bölcsőde felszerelésével,és a az ott dolgozó személyzettel.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Szép tiszta gondozott a környezet.Kedvesek a gondozónők és az összes ott dolgozó személyzet.Jó felszereltségű a bölcsőde.
Üdvözlettel és köszönettel Gerhátné Király Nikolett
Zsebibaba csoport
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon profik a kisgyermeknevelők. Jól felszerelt bölcsőde.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Csak jót hallottunk a bölcsiről. Még beiratkozás előtt sikerült a gondozónőkkel találkozni és nagyon jó benyomást tettek ránk, főleg a gyerkőcre.. A gondozónők hozzáállása a gyerekekhez kimagaslóan jó, kezdetektől fogva a gyerkőcöm elfogadta őket és számomra ez a legfontosabb. Kellemes környezet, megbízható-kedves gondozónők, dolgozók. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Vitéz Utcai Bölcsőde
A gondozónénik jól felkészültek, kedvesek, nagyon türelmesek, de ha kell szigorúak. A csoportszobák jól felszereltek. Van egy felújított szárny, amiben a picik kezdenek, padlófűtéssel, új fürdővel és új csoport szobával. Kedves a "személyzet" is, a fiam nagyon szeret ide járni. Minden reggel örömmel szalad be a kapun! És csak néha kéri,hogy maradjak ott vele, tehát nem elvágyik, hanem jól érzi magát! Köszönjük
Vitéz Utcai Bölcsőde
Rendesek, kedvesek a gondozónők,a gyerekek nagyon szeretik őket!
Vitéz Utcai Bölcsőde
Szép, igényes környezet, családias légkör, tündéri gondozónők, családcentrikus programok, és ami a legfontosabb, érezhetően szeretik a gyerekeket és a kisfiam is nagyon hamar megszerette a pajtásait és a gondozónőit is.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Az első gyermekünk is ide járt és nagyon sok pozitív tapasztalatot szereztünk.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Kedvesek a gondozónők! Szépek a szobák és az udvar is.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Mindenki nagyon kedves, szép környezet, jól felszerelt szobák.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Azért szeretünk ide járni, mert már korábbról ismerem a kisgyermeknevelőt és nagyon jó kapcsolatot sikerült vele kiépítenem. Gyermekem is hamar megszerette. Nagyon barátságos, ért a gyermekek nyelvén.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Mert nagyon udvariasak és kedvesek a gondozónők.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Emberség és szeretet.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Mert éppen a mi lelkületünkhöz illik a nevelőnk mentalitása.Mert láthatóan szeretik a lányomat. Mert mindig történik valami érdekes, tanulnak valami újat.  Szép, rendezett a játszószoba, tele a gyerekeknek fontos dolgokkal. Az udvar jól karbantartott. A csoporttársak kedvesek. A lányom ugyanolyan nyílt és barátságos maradt, mint amilyen otthon is, ezért tudom, hogy nagyon szereti a bölcsit és a benne lakókat. Napról napra okosodik, sok pozitív visszajelzést kap, ettől magabiztos, és a mi elvárásainkat meghaladva fejlődik. Tudom, hogy nap mint nap igazán jó helyen van - és nekem ez a legfontosabb. Csiga csoport
Vitéz Utcai Bölcsőde
Nagyon kedvesek a gondozónők, a bölcsöde vezető, figyelnek a gyerekekre!
Vitéz Utcai Bölcsőde
Egyszerűen szuper.
Vitéz Utcai Bölcsőde
Gyermekszerető gondozók dolgoznak a bölcsiben, úgy bánnak a gyermekekkel mintha a saját gyermekük lenne, 
Vitéz Utcai Bölcsőde
Rendezett az udvar. A csoport szobák jól felszereltek. Kedvesek a gondozónők.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére