Jelenlegi hely

Indiso Sóklinika Szeged

Cím: 6722 Szeged, Honvéd tér 5/b
Telefon: 30/933-5153

Indiso - Tiszta légzés természetesen!

Szeged belvárosában várja a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket az Indiso Sóklinika!

Szeptembertől új szolgáltatás indul a szegedi Indiso Sóklinikán. Pulmonológiai tanácsadással is várja látogatóit a szegedi Indiso, amit Dr. Gyurkovits Kálmán, gyermek-tüdőgyógyász professzor tart. Bővebb információ, időpont egyeztetés: +36 30 933 5153

Pácienseink számára a Honvéd téri parkolóházban kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítunk: 90 perc/200 Ft. Gyermekkel érkező látogatóinkat számos kedvezménnyel, valamint gyermekrendelőnkben játszósarokkal várjuk. 10 év alatti gyermek kísérője számára a részvétel díjtalan. Az Indiso egészségügyi száraz sóterápiát egészségpénztári számlád terhére is igénybe vehetitek.

Negyed órás kipróbálásra ingyen van lehetőség!

 

Indiso Sóklinika Szeged

6722 Szeged, Honvéd tér 5/b

Érdeklődni és bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: +36 30 933 5153 (hétköznap)

szeged@indiso.hu

www.indiso.hu

Facebook csoport

Légzőrendszerünk egészsége létfontosságú kérdés, sajnos azonban a világ vezető betegségei között több légzőszervi betegség is szerepel, de az allergiás és az asztmás megbetegedések számában is meredek az emelkedés. Ez utóbbiak kialakulásában döntő szerepet játszik a nagyvárosok légszennyezettsége és a globális felmelegedés, így a megelőzés azok esetében is fontos, akik légszőszervi betegségben nem érintettek.

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso Speleo eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető. A technológiát és a terápiát az EMKI (ORKI) minősítette.

Az INDISO Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés jelentősen javítja az életminőséget, fontos szerepe van légzőrendszerünk egészségmegőrzésében, sportolók teljesítmény- illetve vitálkapacitás növelésében, alkalmas az immunrendszer és a szervezet ellenálló képességének javítására is, így megelőzve a lehetséges légúti panaszokat.

A terápia sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el. Az Indiso 2007 óta a több mint százezer kezelés során jelentős tapasztalatra tett szert, a kezelések hatékonyságával pácienseink csaknem 100%-ban elégedettek.

A kezelések során az egyedülállóan finomra őrölt – 0,2 mikron méretű –, speciális, nagy tisztaságú és kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri, így a legelterjedtebb, nedves sóterápiákkal ellentétben az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását. Különösen fontos, hogy a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, ISO minősítéssel rendelkező, egészségügyi hatóanyagot alkalmazunk.

A Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok a hagyományos orvosi kezelés kiegészítő megoldásaként támogatják az INDISO SPELEO száraz sóterápiát.

 

Ajánlások:

Prof. Dr. Répássy Gábor, elnök, Fül-Orr-Gégészeti Szakmai Kollégium

Az INDISO száraz sóterápia hatásos eljárás prevencióban és különböző fül-orr-gégészeti rhinológiai megbetegedések rehabilitációs kezeléseiben.

Dr. Batta Ildikó, gyermekgyógyász

A légúti betegségek, az asztma, allergia esetében egyre gyakoribb az előfordulás óvodás kortól. Kiváló választás ilyenkor az Indiso száraz sóterápia. Öröm hallani, mennyivel ritkábban, enyhébben jelentkeznek a tünetek, csökkenthető vagy elhagyható a régóta szedett gyógyszer, sok esetben pedig teljesen tünetmentessé válik a gyermek.

A meggyőzően jó eredmények láttán a szülők szívesen veszik ismételten igénybe a kezelést.

Rochlitz Ildikó, gyógytornász

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a légúti betegségekben szenvedő betegek közérzetét és légzésfunkcióit szignifikánsan javítja a száraz sóterápia. A só, a légutak nyálkahártyájára kifejtett kedvező hatása miatt a váladék feloldásán túl a gyulladásos folyamatok során is jó hatású. Mellékhatásokat nem okozó eljárás, melyet szívesen ajánlok terápiás célra is.

Gyertek, próbáljátok ki Ti is az egészségügyi száraz sóterápiát!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére