Jelenlegi hely

3 ok, hogy miért használjon babád numnum kanalat!

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor meg kell tanulnia az önálló étkezés alapjait, amihez rendkívül nagy segítség lehet az erre a célra kifejlesztett evőeszköz, a numnum kanál. Miért érdemes ezt a speciális kanalat adni egy idő után gyermeked kezébe az etetés helyett? Mutatjuk!

Numnum kanál - az előkanál

Minden gyermek életének egyik legnagyobb kihívása, amikor először kerül a kezébe kanál, ugyanis számukra ez a mozdulat még korántsem olyan természetes, mint számunkra. Erre az időszakra készült a speciális kialakítású numnum kanál!

A numnum kanál szettjének mindkét feje a hagyományos kanálhoz képes lapos, így nem szükséges a kanalazás mozdulatának azonnali elsajátítása az önálló evéshez. A kezdő kanál a hígabb püréhez lett tervezve, mélyített, gödröcskés felülete épp elég ételt tart meg egy falathoz.

A második, már haladó kanál a sűrűbb püréhez tökéletes választás. Csatornás kialakításának köszönhetően képes elég ételt felvenni és megtartani, így a gyermek már teljesen önállóan tud vele enni.

Numnum kanál - minden gyermeknek tökéletes!

A numnum kanál fókuszában a könnyű használhatóság áll, amellyel úgy gondoljuk, a gyermek elég önbizalmat és megfelelő készségeket tud szerezni ahhoz, hogy a későbbiekben áttérhessen a hagyományos műanyag kanál használatához.

Az evőeszköz könnyű, vastag, kényelmes fogantyújának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gyermek kezébe, feje lapos, így lehetetlen rosszul fogni. Bármely gyermek hamar ráérez a használatára! A numnum kanál ezentúl nem csupán az evést szolgálja, de a rágcsálást kedvelő gyermekek fájó fogínyét is nyugtatja különleges anyagával.

A numnum kanál különleges kialakításának köszönhetően bármely 2 évesnél fiatalabb gyermek képes elsajátítani az egyedüli étkezés alapjait. Az első, hígabb pürékre tervezett kanál segítségével megtanulja szájához emelni az ételt, majd ha az étkezés ezen része egyszerűen megy, a sűrűbb pürékhez tervezett kanállal tudja tovább fejleszteni az önálló étkezés csínját-bínját.

Numnum kanál - előtérben a minőség!

Ahogy ez egy baba evőeszköztől elvárható, a numnum kanál PVC, BPA vagy ftalátoktól mentes, így semmiféle veszéllyel nincs a baba egészségére. A kanál anyaga prémium kategóriás szilikon és nylon, így mosogatógépben is bátran tisztítható

 

Épp most szeretnéd megtanítani gyermekedet az önálló étkezésre, de nem tudod, hogy kezdj neki? Szeretnéd, ha csemetéd magabiztosan enne egyedül csupán egy kanál segítségével? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod és meggyőzött a cikkünk, mindenképp szerezd be gyermeked első evőeszköz készletét, a numnum kanál szettet!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére