Jelenlegi hely

Mit kell szem előtt tartani, amikor vicces pólókat választunk?

Akad egy-két jótanács, amit érdemes figyelembe venni akkor, amikor az érdeklődés és a megvalósítás célkeresztjébe a pólóvásárlás kerül. Első blikkre nem úgy néz ki ez a feladat, mint ami megoldhatatlan lenne. És nyilván nem is az. De azért akad egy-két bukkanó, amit ha lehet, célszerű elkerülni a teljes siker és főleg a maximális elégedettség jegyében.

Léteznek örök érvényű poénok?

Igen, de csak akkor, ha a viccek személyre szabottak. Vagyis a poénkodás nem mindenkinek jelenti ugyanazt. Sem mennyiség, sem minőség tekintetében. Az, ami akad akinek húsz éve szakállas favicc, másnak előfordulhat, hogy a legújabb humorbonbon. A vicces pólók kiválasztásánál ezért célszerű időt és energiát szentelni a testre szabásra. Az igazság az, hogy bár átléphető ez a mozzanat, viszont akkor a száz százalékos siker nem feltétlenül garantált. Előfordulhat persze, hogy még így is jól sül el a próbálkozás. De ha egyszer már egy ennyire egyedi és jó ötlet adja a vásárlás alapját, akkor kár lenne egy ennyire kicsi banánhéjon elcsúszni, ami könnyedén kikerülhető lenne.

Tehát akadnak olyan viccek, amik attól felejthetetlenek, hogy az érintett személynek legendásak. Ha a póló ajándéknak készül, akkor ildomos körbejárni ezt a kérdést, tapogatózni, érdeklődni és kideríteni, hogy mik azok a poénok, amik mindig jól szólnak, és a lehető legjobbkor csattannak.

A humor adagolása, csepegtetése is kulcsfontosságú momentum. Hogy miért? Azért, mert nem mindenki szereti a nagyon vad poénkodást vagy éppen a szaftos viccelődést. Megint másnak bármi jöhet, gyakorlatilag minden képes a rekeszizmok ugráltatására. Az egyénfüggő, mint jelző és mint kritikus pont ebben az esetben is teret-helyet kap, és ekkor sem jó ötlet eltekinteni tőle.

A saccolás megbízható méretvételezési alapként szolgálhat?

A helyzet az, hogy nem igazán! Még akkor sem, ha amúgy ránézésre szinte biztosan megmondható, hogy ki mekkora pólót hord. A látszat ugyanis nem egyszer csal. Márpedig ahhoz, hogy a feliratos pólók betaláljanak, azaz újra és újra előkerüljenek, nélkülözhetetlen az ideális méret kitalálása. Egyébként a nagyobb modellek preferálása még mindig járhatóbb út, mint a kicsi variációk bepróbálása, mert utóbbiak legfeljebb toppokként hasznosíthatóak a hölgyek számára. Félretéve a viccet, mindenképpen érdemes alaposan körbejárni ezt a kérdést. Nem mindegy a méret szempontjából például hogy a kiszemelt póló milyen fazonú. Logikusan a karcsúsított modellekből mindig érdemesebb nagyobbakat választani amennyiben a lazaság is cél. Viszont akad, aki szereti, sőt konkrétan igényli a feszességet, annak nyilván ildomos milliméterre pontosan belőni a paramétereket.

Ajándékozásnál kicsit macerásabb kideríteni a megfelelő méretet, viszont azért nem lehetetlen kihívás. Egy kis rafináltság kétségtelenül elengedhetetlen hozzá, de megéri a kitartás, mert cserébe az öröm borítékolható. Az egyediség, a különlegesség olyan ajándék manapság, ami egyre ritkább és ami talán ezért egyre értékesebb. A nevetés pedig felbecsülhetetlen kincs. E kettő együtt vitathatatlanul ütős páros!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére