Jelenlegi hely

Sikeres kreativitás – egy kiadó üzlethelyiség lehetőségei

Üzlethelyiség paletta

Az üzlethelyiség nem csupán egy tér, ahová bezsúfolhatjuk az eladni kívánt termékeket vagy épp a szolgáltatásokhoz kapcsolódó kellékeket. Egy jó üzlethelyiség felismerhető, barátságos és részleteiben is figyelemre méltó. Ennek elérése pedig jellemzően a bérlő feladata.

Az ingatlanok piaca egy kifejezetten hullámzó szektor, azonban tény, hogy bőséges kínálattal rendelkezik. Ez a kínálat persze amennyire sokszínű, sokszor legalább annyira változó minőségű. Ha nem megfelelő forrásból keresünk kiadó ingatlant, úgy könnyedén lyukra futhatunk. Ez egyaránt igaz egy lakás és egy kiadó üzlethelyiség esetén is. Ez utóbbiból ráadásul némiképp szerényebb kínálat is áll rendelkezésre, mint a lakóingatlanokból.

A helyzet persze nem drasztikus, a keresletnek megfelelően bőven van miből válogatni kiadó üzlethelyiség fronton is. A minőségre természetesen minden körülmények között érdemes figyelni. Egy üzlet esetén nem árt, ha legalább az infrastruktúra és az alapok rendben vannak. Ha pedig egy száz százalékban „kulcsrakész” üzlethelyiségre bukkanunk, az hab a tortán. És bár bizonyos tulajdonságok nem pótolhatók, sok minden más az, ha kellő fantáziával és kreativitással rendelkezünk.

Helyiség mint arculat

Üzlethelyiségek esetén kiemelten igaz, hogy nem csupán a saját tulajdonunkkal érdemes foglalkozni. Tekintve, hogy vállalkozásunk sikerének egyik alapkövéről van szó, akkor is fordítsunk kellő figyelmet a helyiség kialakítására, ha csupán béreljük azt. A kiadó üzlethelyiség kínálat sok opciót tartogat, ám lényeges, hogy saját elképzeléseinket és stílusunkat is megmutassuk a vásárlótérben. És hogy ez miért fontos? Az üzlethelyiség egyfajta cégérként is szolgál és ez az egyik első lehetőségünk arra, hogy megragadjuk a potenciális vásárlók figyelmét.

Egy igényes üzlethelyiség felismerhető, hívogató és arra sarkallja a vásárlót, hogy visszatérjen. Érdemes figyelnünk a megfelelő légkör kialakítására, igazítsuk a dizájnt és a kiegészítőket vállalkozásunk profiljához. Sokszor a legapróbb részletek rejtik a legjobb megoldásokat. A befektetett munka kifelé is látszik, a vásárlók és ügyfelek számára sem marad rejtve. Ne feledjük tehát, hogy ezzel is segíthetjük az elköteleződést. Ám egyetlen kiadó üzlethelyiség sem lesz vonzó a benne dolgozók megfelelő hozzáállása nélkül.

Pozitív légkör

A kiadó üzlethelyiség felkutatása, berendezése és az üzlet megnyitása csak az érem egyik fele. A sikeres vállalkozás másik fontos alapköve mi magunk lehetünk. A csodás, vonzó környezet behívja a vásárlókat, az azonban a mi dolgunk, hogy bent is tartsuk és visszacsábítsuk őket. Fontos, hogy mi is alkalmazkodjunk az üzlethelyiség által sugározni kívánt pozitív attitűdhöz. Tekintve, hogy emberekkel fogunk találkozni, nélkülözhetetlen, hogy az interakciók minőségére is figyeljünk.

Szinte biztos, hogy a hatalmas kínálatból akad majd legalább egy kiadó üzlethelyiség, mely megfelel minden kritériumnak, melyet előzetesen állítottunk. A munka azonban itt nem fejeződik be. A sikerért mind a helyiségen, mind magunkon dolgoznunk kell. Az esetleges tapasztalatok beépítése pedig még tovább növeli az eredményesség esélyét. Lássuk tehát a kínálatot és vágjunk bele egy új kalandba.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére