Jelenlegi hely

3 napra Szegedre jön az IKEA - ne maradj le Te sem!

Valljuk be, nagyon sokan örülnénk neki, ha Szegeden is nyitna az Ikea egy áruházat, én biztos napokig csodálnám azt a sok kiegészítőt, amiből képtelenség választani. És most ha nem is nyílik áruház, de egy kicsit mi is élvezhetjük a fővárosi feellinget. Ugyanis péntek délutántól vasárnap estig Szegedre költözik az IKEA.


​Fotó: ikea.hu

A látogatók kipróbálhatják az IKEA termékeit, megkóstolhatják a svéd finomságokból készített falatokat, valamint lakberendezők előadásaira is csatlakozhatnak.

Nemcsak Szegedre jönnek, június négy hétvégéjén négy vidéki városba: Dunaújvárosba (június 2-4.), Kecskemétre (június 9-11.), Szegedre (június 16-18.) és Szolnokra (június 23-25.) látogat az cég.

Kérdésünkre az IKEA elmondta, hogy izgatottan várják már, hogy Szegedre “költözhessenek”. "A kitelepülésünk célja, hogy bemutassuk az IKEA bútorait, így mindenkit arra kérünk majd, hogy térjen be hozzánk és nézze meg, próbálja ki kültéri bútorainkat, gyermekszobai, nappali és étkező lakberendezési megoldásainkat. Emellett a hagyományos svéd húsgolyót is meg lehet kóstolni ingyenesen abban az esetben, ha a helyszínen IKEA FAMILY regisztrációt készít a látogató (ha már korábban regisztrált, akkor elegendő a kártya számát felmutatni). Emellett számos termékről lehet majd információt kérni, de vásárlásra nem lesz lehetőség."


Fotó: ikea.hu

Nézzük a pontos időpontokat:

  • 2017. június 16-18. Szeged, Dugonics tér - az esemény szabadtéri, a téren sétálók messziről látni fogják az IKEA sátrait.
  • június 16. péntek 14:00-19:00
  • június 17. szombat 10:00-19:00
  • június 18. vasárnap 10:00-19:00

IKEA lakberendezői által tartott 1 órás előadások: szombaton és vasárnap 11 és 16 órakor kezdődnek.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy mások is értesüljenek róla!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére