Jelenlegi hely

Mosható Pelenka Kuckó Szegedre érkezett!

Egyre több édesanya választja a mosható pelenkákat az eldobhatók helyett. Nagy öröm, hogy júniusban végre Szegedre érkezett a Mosható Pelenka Kuckó. Boltnyitásuk kapcsán beszélgettem Sólyom-Varga Ágival, aki mindezt megálmodta és meg is valósította.

Honnan jött az ötlet?

A webáruházunk 4. éve működik, két éve vezetem. A kisfiam születés óta vagyok "kapcsolatban" a mosható pelenkákkal, akkor még csak felhasználóként, de annyira megszerettem és beleszerettem, hogy eldöntöttem én ezzel akarok foglalkozni. Rengeteg pozitív tapasztalat, sok baba-mama klubos előadás és kiállítás után úgy éreztem, ezt még jobban is lehet, hiszen alapvetően az információhiány miatt nagyon sokan nem kezdenek neki a mosizásnak. Az expókon láttam, hogy rengeteg a kérdés és ott történik sokszor az első találkozás is a modern mosható pelenkákkal. Így jött az ötlet, hogy legyen egy üzlet, ahol heti 5 nap, napi 8 órában meg lehet nézni, megtapogatni, kikölcsönözni és persze megvásárolni is a pelusokat, kiegészítőket, baba- és mami termékeket. Szegedet gyermekkorunk óta szeretjük a Húgommal, Anikóval: családi kötelék is húz ide. Neki most teljesült egy vágya, Szegedre költözött, így nagy örömmel vágtunk bele az üzlet nyitásba. :)

Mik találhatók meg az üzletben?

Főbb termékeink a modern mosható pelenkák, pelenkázási kiegészítők (kakifogó betét, szárazon tartók, pelenka zsákok, pelenka tároló vödör, stb), valamint a mosható női betétek (tisztasági, egészségügyi és melltartóbetét is).  Az üzletben pelenkabemutató és tanácsadás várja az érdeklődőket, valamint a gyerkőcök is lefoglalhatják magukat, készítettünk gyermeksarkot és kúszó-mászó babáknak szivacsszőnyeget is. :) Amit mindenképpen meg szeretnék említeni, hogy a pelenkák, kiegészítők és női betétek mind elszámolhatók egészségpénztárra is, számlát írunk a pénztár adataival. Fontos még, hogy a teljes csomagokra részletfizetés is kérhető (max. 6 hónapra). Ha pedig szeretnéd letölteni az ajándék mosható pelenka lexikont, kattints ide!

Csak az kereshet fel benneteket, aki mosható pelenkákat akar vásárolni?

Nem csak mosható pelenkákkal foglalkozunk, bár kétség kívül ezekből legnagyobb a kínálatunk. Kiemelném a leszoktató bugyikat is, melyek már nem pelenkák, de még nem sima bugyik. Nagyon hasznosak leszoktatási időszakban! Mint említettem Tündesz női betétek és melltartó betétek több mérete és változata is a polcokon van, valamint Tünde által készített nyálkendők, mosható popsitörlők, partedlik. A pelenkák mosása gyakori kérdés, nálunk nem csak beszélünk róla, de teljes kínálat van öko háztartási termékekből is, úgymint mosószóda, szódabikarbóna, mosóparfümök, mosógélek, öko mosogatógép por, stb. Mindemellett kínálunk natúr kozmetikumokat babáknak és mamáknak, köztük a prémium Magister Products krémeit is. Babaágyneműk és szopipárnák már csak hab a tortán, ha kismama érkezik hozzánk, itt ezeket is beszerezheti.

Készültetek valamilyen akcióval?

A nyitási akciónk még tart, bizonyára van köztetek olyan, aki kapott szórólapot, melyen pontgyűjtésre van lehetőség. Az üzletben is van még pár kártya, így a készlet erejéig az első 1500 Ft-ot érő pecsétet megkapja, aki vásárol. A törzsvásárlói kártyák készítése is folyamatban van, ez szintén pecsétgyűjtős lesz, kedvezményre lehet beváltani, ha betelik.

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

A mosható pelenkák és betétek népszerűsítése folyamatos aktivitást igényel, ezért továbbra is megyünk helyben és vidéken is bemutatókra, kiállításokra. A bolt kínálatát olyan szintre kívánjuk emelni, hogy aki bejön, megtalálja a neki legjobban tetsző és legjobb termékeket.

Köszönöm a beszélgetést, és sok sikert kívánok a szegedi üzletetekhez!

Elérhetőségek:

Dr. Regősné Oláh Zsanett

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére